Eğitim & Kariyer İstifa ettim.🥳 Hadi kutlayalım mı? Peteksi Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor İşimden kendi rızam ve hür irademle istifa ettim🥳oh be hayat varmış😂 hadi kutlayalım? Güncellemeler+1 yıl 🥳🥳 İstifa ettim.🥳 Hadi kutlayalım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ᏋdᎥ35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/RZXR1_eFtt4🤣🤣🤣 0 4 Yorumla Peteksi +1 yıl Hahah kahkaha atım ama benimki çok cooldu be imzamı attım çıktım gülerek😀 ᏋdᎥ35 +1 yıl Oda güzel kardeşim. 😃 Hayat sana güzel şimdilik. Peteksi +1 yıl Hayat bana güzle olmazsada oldururuz bak bas istifayı hayat sna agüzel😀 ᏋdᎥ35 +1 yıl Ben istifa edemem. 😃
Gktugaslan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Ohhh gelsin kısa süreli rahatlık çabuk tadını çıkar 😀 0 1 Yorumla Peteksi +1 yıl Hemen başladım ☺️ Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 413 cevap paylaştı. Algida vienetta ile kutlayın bu sıcaklarda en mantıklısı o 0 2 Yorumla Peteksi +1 yıl Abi bu o soru değil yanlış geldin kapı şurda Yorumla pattadanak +1 yıl Kutlaman için tavsiyede bulundum sen ne anladın acaba kapı şurda filan enteresan Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Beni kovamazsın ben istifa ettim demişsindir 😂😂😂 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Helal olsun büyük cesaret🥂🥂🥂 darısı yeni başlangıçlara🙏🏻 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bari yeni yüksek maaşlı iş bulup istifa edeydin 0 0 Yorumla
Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 74% +1 yıl Pasta , kek varsa hemen kutlayalım o kadar yolu aç aç gelicem birde yakıt parası var. 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl İyi olmuş ben de borçlarım bitince düşünüyorum istifayı 0 0 Yorumla
xxaishaxx Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tebrik ederim, çiçekli yollarda yürürsün her zaman umarım 🫶🏻 1 1 Yorumla Peteksi +1 yıl Yaa teşekkürler çiçeğim🥰 Yorumla
bunicktamonbirharf Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl yakın zamanda ben de istifayı basıp hayatımı yaşayacağım 0 0 Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Hayırlı uğurlu olsun 🥳 0 1 Yorumla Peteksi +1 yıl Thanks😏 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 672 cevap paylaştı. Hayırlı olsun, çok kral istifaydı doğrusu. 0 1 Yorumla Peteksi +1 yıl Aynen öyleydi valla çaktım imzamı attım çıktım 😂 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İyi halt ettin, gitti tazminat 0 1 Yorumla Peteksi +1 yıl Banane be tazminatı batsın Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Haydaaa ne ısmarlıyosun 0 4 Yorumla Peteksi +1 yıl Sen bana ısmarla işsizim ya 🤣 Yorumla DForVendetta +1 yıl Sen erken başladın buna 😄😄 Yorumla Peteksi +1 yıl Haha😂 Yorumla DForVendetta +1 yıl Uzaksındır yoksa kahve içelim derdimm Yorumla
delinintekiyimben Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İş bulamayınca gelen pişmanlık hissi 0 1 Yorumla Peteksi +1 yıl Eşeğimi sağlam kazıga baglamadna istifa edermiyim ben Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
🤣🤣🤣
Hahah kahkaha atım ama benimki çok cooldu be imzamı attım çıktım gülerek😀
Oda güzel kardeşim. 😃 Hayat sana güzel şimdilik.
Hayat bana güzle olmazsada oldururuz bak bas istifayı hayat sna agüzel😀
Ben istifa edemem. 😃
Ohhh gelsin kısa süreli rahatlık çabuk tadını çıkar 😀
Hemen başladım ☺️
Algida vienetta ile kutlayın bu sıcaklarda en mantıklısı o
Abi bu o soru değil yanlış geldin kapı şurda
Kutlaman için tavsiyede bulundum sen ne anladın acaba kapı şurda filan enteresan
Beni kovamazsın ben istifa ettim demişsindir 😂😂😂
Helal olsun büyük cesaret🥂🥂🥂 darısı yeni başlangıçlara🙏🏻
Bari yeni yüksek maaşlı iş bulup istifa edeydin
Pasta , kek varsa hemen kutlayalım o kadar yolu aç aç gelicem birde yakıt parası var.
İyi olmuş ben de borçlarım bitince düşünüyorum istifayı
Tebrik ederim, çiçekli yollarda yürürsün her zaman umarım 🫶🏻
Yaa teşekkürler çiçeğim🥰
yakın zamanda ben de istifayı basıp hayatımı yaşayacağım
Hayırlı uğurlu olsun 🥳
Thanks😏
Hayırlı olsun, çok kral istifaydı doğrusu.
Aynen öyleydi valla çaktım imzamı attım çıktım 😂
İyi halt ettin, gitti tazminat
Banane be tazminatı batsın
Önümüzdeki bi ikş ay içinde ben
Ne iş yapıyordun niye istifa ettin🤔
tebrikler iyi etmişsin
Haydaaa ne ısmarlıyosun
Sen bana ısmarla işsizim ya 🤣
Sen erken başladın buna 😄😄
Haha😂
Uzaksındır yoksa kahve içelim derdimm
İş bulamayınca gelen pişmanlık hissi