Güncellemeler
+1 yıl
Kutlamadim dogum gununu arkadaslar, ustune de numarasini sildim hatta. Uzgunum fakat olmasi gereken buydu sanirim
Uzak ya da yakin oldugum fark etmeksizin birinin dogum gununu biliyorsam eger hep kutlarim, seviyorum bunu, kutlayan kimsesi yoksa mesela "ben kutlamis olurum rn azindan" demisimdir hep.
Sanaldan tanistigim karsi cins bir arkadasim var, gerci hala arkadas miyiz bilmiyorum cunku birkac aydir konusmuyoruz. Bugun dogum gunu, kutlamak istiyorum ama hafiften de istemiyorum cunku iletisimimizi sifira indirdi. Ortada bir sorun da yok, sorsaniz cok yogun sadece. Bir ara bir kizi seviyordu, sevgili oldular da o yuzden falan mi yazmiyor bilmiyorum. Simdi ben kutlarim ama soguk davranirsa vs bozulurum gibi. Sizce amaan deyip kutlayayim mi yoksa bos vereyim mi?
Bence kutlama. Çünkü kutlamana istediğin gibi bir cevap vermeyebilir sadece bir teşekkürler diyip geçebilir. Eğer gerçekten samimiyetiniz olsaydı hayatında biri dahi olsa en azından kısa da olsa halini hatrını sorabilirdi. İsteyen her şeye vakit bulur meşguliyet kişiye bağlı bir şey.
Cevap
1Cevap
konusmadigin birinin dogum gununu kutlamak daha cok eski samimiyeti geri kazanmaya calismak gibi geliyor. ruyamda seni gordum diyip yazmak gibi. o da oyle dusunebilir bunu goz onunde bulundurarak yazip yazmamaya karar vermelisin.
Hayir kutlama kendini düsürme
Kutla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?