Dis güclerin parmagi mi var? Eyvallahlar olsun.. hatayi almak istiyorlar zaten orada ki vatandaslar satmayin araslari yabancilar aliyor diyorlarmid…

Dis güclerin parmagi mi var? Eyvallahlar olsun.. hatayi almak istiyorlar zaten orada ki vatandaslar satmayin araslari yabancilar aliyor diyorlarmid…

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla imkansız demiyorum
çünkü 7 büyüklüğünde ard arda 2 deprem oldu fay hattı tetiklenmiş olabilir deniyor.
artık top ile tüfekle savaş yok
savaşlar biyolojik savaş , psikolojik savaş şeklinde.
ileri teknolojiye sahip bir ülke gayette yapabilir
covid vakası da planlı idi bence
saçma sapan konuşmayın ülkenin bir değeri kalamamış amerikanın işi gücümü kalmadı hadi onuda geçtim adama kıllı inşşşat yapsak hiç bir bina yıkılmazdı
Bsk tabi ki bu kadar can kayibi olmazdi… ama ne bulim sanki ücüncü dünya savasi cikio
yahu niye çıkıyor ne alaka nerden çıkıyor depremlemi çkıyor bu doğal afet 110 yıldır orada deprem bekleniyordu 1110 ıldır orada hiç depreme yönelik çalışma olmamış vay amerika yaptı yok yaptı yok bu yaptı ulan o binaları kendi adamımız yaptı türk oğlu türk yaptı sağlam bina yapsaydıda kimse konuşmasaydı kimse ölmeseydi amerikanın bilze işine mahvolmuş bir değeri olmayan ülke siz türkiyey sanırım çok yüksek seviyede görüyosunuz yangını depremi vs hepsi bitmiyor ülkede eğitim yok bişey yok o söylenen yeraltı zenginlikleri petrol metrol hiç biri yk bor dediğimiz olay beş para etmiyor ülkede herkes bunu gördü boş boş yok abd yaptı
hepsi amerikanin isi😀
Izledin mi video yu