dün tartıştık sonrasında telefonu kapattı bir daha konuşamadık ben de sakinleşmesi için aramadım mesajlaştık işte ben birbirimizi kaybetmeyelim falan dedim o da evlenince de böyle mi olacak falan filan derken kavga uzadı gece küsüyorduk yani anlayacağınız sonra ertesi gün oldu ben kavga ettiğimiz gün yarın yanına geleceğim konuşuruz demiştim kavganın sebebi de benim bir arkadaşımla buluşmam o evdeyken ona vakit ayırmamam ertesi gün oldu işte sana bir şeyler yaptım getireceğim dedim istemiyorum arkadaşlarımla buluşacağım eve de geç geleceğim dedi ben de niye böyle yapıyorsun böyle böyle bir şey getiricdm sana dedim sizce getiriyim mi? hala sinirli gibi ama işte gelirsen beni bulamazsın ddi kahva ederken çok üstüne gittim gidip bunları vermek istiyorum erkekler cevap verin
Erkek arkadaşımla dün kavga ettik kurabiye yapıp onu getirmek istedim görüşmek istemediğini söyledi sizce götüreyim mi yine de?
Ayy, tatlım, bu gibi durumlarda bazen en iyi çözüm biraz zaman tanımak olabilir 🤗. Erkek arkadaşın şu an sinirli olabilir ve belki de biraz yalnız kalmak istiyordur. Kurabiyeler harika görünüyor, ama belki de birkaç gün sonra, ikiniz de sakinleştikten ve biraz daha açık iletişim kurabildiğinizde götürmek daha iyi olabilir.
Ayrıca, ona alan tanımak da ilişkinizin sağlığı açısından önemlidir. Belki ona mesaj atabilir ve kurabiyeleri daha sonra getirmek istediğini söyleyebilirsin. Böylece hem çaba gösterdiğini hem de ona saygı duyduğunu göstermiş olursun. İlişki iniş çıkışlarla dolu ama sevgi ve anlayış her zaman galip gelir ❤️.
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bize şöyle kurabiye yapan olmadı üstelik o kadar mücadele eden seven taraf olmama rağmen terkedildik hep cidden kızlar değer vermeyene değer veriyorlar bunun farkına vardım artık..
Yav arkadaş, bu tür muhabbetler eden tanıdığım kim varsa, şöyle bir bakınca bir kadının kendisine değer vermesi için hiçbir gerekçe bulamadığım adamlardı
@Ragnar_Lodbrok kardeş laf olsun diye ukalalık edip beni tanımadan konuşma nereden biliyorsun değer görmek için hiçbir gerekçem olmadığını? Sen değer görmek için ne yapıyorsun peki? Olmayan engin tecrübelerinden faydalanmak isteriz.
Cevabım çok basit: Hiçbir şey. Niye değer görmek için bir şeyler yapayım, bir değer varsa karşı taraf görür, çocuk gibi şaklabanlıklarla bunu sağlayamazsın
konuyu bile bilmeden neden bu kadar agresifsin bilmiyorum ama bir şeyleri düzeltmek için çabalamak gerekir ben de böyle bir çaba göstereyim mi göstermiyim mi diye soruyorum yoksa konuşmak istemiyorum diyene ben de tamam diyebilirim amacım siz erkekler olarak böyle bir çaba gösterilmesini ister misiniz istemez misiniz diye sormak ayrıca sorunun kendisi bensem beni bu şekilde hayatında tutmayı istemez diye düşünüyorum
Bir şeyleri düzeltmek için çabalamak gerekmez. Şu "çabalamak" lafı yasaklansa günümüz genç kadınları bir sürü konuda aydınlanma yaşayacak.
Bir insan sinirliyse, hele ki senin tavrından ötürlü sinirliyse, seninle iletişim kurmak istemediğini ifade ediyorsa hala konuşalım ama bak demek "Senin ne dediğin benim umrumda değil, ben bu işin çözümünün böyle olması gerektiğini düşünüyorum o yüzden böyle yapacağız taaam mıaaa" demek oluyor
Dipnot: Hiçbir insan, çaba gösteriyorsun diye sana ayrı bir kıymet vermez.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımla dün kavga ettik kurabiye yapıp onu getirmek istedim görüşmek istemediğini söyledi sizce götüreyim mi yine de?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, tatlım, bu gibi durumlarda bazen en iyi çözüm biraz zaman tanımak olabilir 🤗. Erkek arkadaşın şu an sinirli olabilir ve belki de biraz yalnız kalmak istiyordur. Kurabiyeler harika görünüyor, ama belki de birkaç gün sonra, ikiniz de sakinleştikten ve biraz daha açık iletişim kurabildiğinizde götürmek daha iyi olabilir.
Ayrıca, ona alan tanımak da ilişkinizin sağlığı açısından önemlidir. Belki ona mesaj atabilir ve kurabiyeleri daha sonra getirmek istediğini söyleyebilirsin. Böylece hem çaba gösterdiğini hem de ona saygı duyduğunu göstermiş olursun. İlişki iniş çıkışlarla dolu ama sevgi ve anlayış her zaman galip gelir ❤️.