Güncellemeler
1 yıl
Ya yorum yapinnnn
Güncellemeler
1 yıl
Rica ediyorum yorum yapın ya Allah rızası icin
diyelim ki karınız hamile, bir erkek grubunun önünden geçerken erkekler: off bunu kim şişirdi, taş gibi dese tepkiniz ne olurdu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
gerekeni yaparım
Gırtlağını sıkarım, kim dediyse. Benzer bi durum oldu daha önce eşim yok ama yaşadım buna benzerini. Dediğimi de yaptım.
Ama ne olacak ki abi sonuçta kötü bir şey demedi dese de boş ver deyip geçmek zor mu
Ben onun ailesi hakkında bir kötü yorum yapmadıysam, yapmıyorsam. O bunu hayatta yapamaz. O zaman ben onu annesiyle gördüğümde babası bu kadını zamanında ne becermistir hee diyeyim durduk yere. Hosuna gidecek mi onun? Veya senin
İyi de bunlar neden ayıp karşılanıyor ki toplumda ne olmuş yani.
Güzelim sen iyi misin? Birisi karşına çıkıp of ne güzelsin seni nasıl becermek isterim gibi bir sey söylese akşam vakti evine giderken. Huzursuz olmayacak misin? Ay ne güzel düşünüyorsun, hiç ayıp değil falan mı diyeceksin. Mal mısın sen aq
İnsanoğlu her zaman düşünür, her şeyi düşünür. Hamile bi kadın gördüğünde onun ilk gecesinin nasıl geçtiğini bile düşünür kadın veya erkek önemli olan bu düşünceyi dilden dışarı çıkıp sapkınlık yapacak ve diğer insanlara rahatsızlık vermemek. Bu sadece Türkiye de değil yurt dışında da böyle, kafa yapın hiç hoş değil. Umarım canın sıkılmıştır ve saracak yer arıyorsundur.
Son yazdığın doğru dhshhsjs
Bunu insanlari germeyerekte yapabilirsin :')
Ama burada yazılan şey bile sizi delirtmeye yetiyor neden böyle erkekler, kadın ona aitmiş gibi davranıyor
Ben senin cevaplarına delirdim. Yazılana değil 😂
Seni de şişiririm yavrum derim domaltıp çakarım.
Ama neden bu kadar sinirleniyorsunuz ki
Ya sg abazan fantezi dünyanı kendi içinde yaşa аzgın bakire
Hdhshshshhsh
Nerem istekli ya gayet düzgün biriyim
Sonuçta karın da yabancı biri boş ver derse desinler
Ya heyy
Çok hayal kurma evine dön
Evlenilir mi🥺💍
Evlenelim
Evlenelim hadi
Eşimi güvenli bir yere bırakır hepsini sakat ederim
Abi niye ki sonuçta eşin de yabancı biri boş ver derlerse desinler sana demiyorlar ki sonuçta salla gitsin
Sen iyi misin yanım da ki kim olursa olsun laf atarlarsa sakat ederim hiçte arkama bakmam bunun boşverligi olur mu
Sorularına ne oldu bu arada öyle bir şey olursa sonucu ağır olur kimse kaldıramaz.
Yine sacma sapan sorularin
🥺💍
Kalbimi kiriyorsun ama
Ben senin karın olsam olur mu✨
Parçalarım
Neden abi karın da yabancı biri sonuçta boş ver derse desinler
İyimisin Yaaa gebertirim
Abi neden ama sebebini açıkla. Kadın size mi ait oluyor ondan mı bu tepkiniz
Benim yanındaki kadın benimdir
Oooo o nasıl oluyormuş öyle
Başka kızlarla geziyorsnuz ama
Nerde biliyosun