Çok seviyorum ama karsiligini alamiyorum boyle bir iliskiden nasil kurtulabilirim birakmak cok guclu olmayi gerektiriyor?

Şöyle ki sevdiğim kişi beni ne görüntülü arıyor ne de sık sık telefon ediyor ne instagram şifresini veriyor ne son gorulmemi acmami istiyor. Ama bazen değerli de hissettiriyor.

Gün içerisinde anca en fazla 1 saat konuşuyoruz ve karşımdakinin beni gerçekten sevmediğini düşünüyorum. Ama ben çok seviyorum onun beni sevip sevmediğinden emin olamıyorum. Kendi kendime belki böyle biridir, farklı biridir diyorum onu iyileştirmeye çalışıyorum. Belki kafamda kuruyorumdur. Ama çok bıktım çok. Onu bırakacak kadar güçlü değilim ve şöyle ki ya beni gerçekten seviyorsa ama böyle birisiyse diye bırakmaktan korkuyorum. Bırakmazsam çok üzüleceğim bırakırsam da üzüleceğim.

Bana lütfen tavsiye verin. Bir insan seviyorsa neden saatler sonra yazar. Markette çalışıyor kendisi. Molada yazıyor sadece onda da molanin hepsinde konusmuyoruz. Bugün gelmiş eski sevgilisini görmüş geçen hafta onu anlatıyor random atıyor kafayı yemek üzereyim. Ne yapacağım? Antidepresan kullanmayı düşündüm. Ben güçsüz biriyim ve bunla baş edemiyorum.

Çok seviyorum ama karsiligini alamiyorum boyle bir iliskiden nasil kurtulabilirim birakmak cok guclu olmayi gerektiriyor?