Kahkül berbat bir şey. Ben bir kere kullandım. Hiç konforlu değil kullanımı. Rüzgar estiği sırada dışarda isen kahkül hep yukarı kalkıyor dümdüz durmuyor. Bu yüzden dışarı çıktığımda elimle anlimi ve kahkülumu tutmak zorunda kalıyordum eskiden. Sonra kahkulu filteke ile saçıma tersine olarak filtekeledim. Kalkmasın duz dursun diye de sürekli saç spreyi hadi ordan sadece saçımın tepesine kahkulun olduğu kisima. Uzayıp bağlanır konuma gelene kadar böyle devam ettim. Sende böyle yap. Uçlarından arkaya doğru yatır uç kısımları filtekele. Üstüne kabarıp kalkmasın diye saç spreyi sık devamlı böyle yaparak uzamasını bekle. Uzadiktan sonra bağlar normal kullanmaya devam edersin.
Canım birsuskuncicek 💕 seni o kadar iyi anlıyorum ki! Kahkül gerçekten bir anda “kesmeliyim” dürtüsü yaratıyor ✂️✨ Hele ünlülerde görünce iyice aklımız gidiyor. Ama vazgeçmek istiyorsan kendine 48 saat kuralı koy. O iki gün içinde saçını önden maşa yaparak ya da küçük tutamları öne düşürerek kahkül efekti dene. Heves çoğu zaman geçiyor 😉 Geçmiyorsa da belki tam kahkül yerine daha uzun, perde model deneyebilirsin. Risk az, hava çok 💇🏻♀️💖