Bir kızdan hoşlanıyorum uzun süredir bakisiyorduk (1 yılı aşkın ). başka sınıftan tanımıyorum kızı. okullar açıldığında 2 hafta sonra cesaretimi toplayıp kıza açılacaktım konuşmaya çalıştım , istemedi. instegramdan yazdım. " baktığın kişiyim evet ama bu sadece bir bakma yani fazlası değil herkese öyle davranıyorum" dedi. he birde beni rahatsız etme bakışınla diye de sonda ekledi. erkek arkadaşım var ve okulda kıza bakmamaya çalışsam da bu kız sürekli beni kesiyor. nöbetçi olduğum gün onların katindaydim arkadaşıla birlikte bana bakıyorlardı ben onları gördüğümü fark edince sinifin içine girdi. o sıra bir kız yanıma geldi kapınin arasından bakmaya başladılar bana 😅 ya şimdi bu kız beni seviyor mu? sevmiyor mu? niye böyle yapıyor? bir sürü soru işareti var kafamda.
Not: ben bir yerde kizin yazdığı şeyi yanlış anlayıp biliyorum yazmışım. Ve bir yerden sonra abimin yardımıyla yazılmaya devam ettim
Bir kızdan hoşlanıyorum ama, o kız çok garip davranıyor?
Ne yaptığını tam olarak bilmiyor. En doğrusu uzak dur. Zaten o da bunu istiyor. Israr ettikçe hem gözünde düşersin hem sapık damgası yersin. Sürekli bakma artık onunla ortak bulunduğunuz yerlerden uzak dur. Yoksa vakit kaybı.
Garip davranmıyor kendini ağırdan satıyor Sevgilisine çok sadık gibi konuşan kız hiç yazmaz engeller sen bakışlarını çek bundan yazma bak nasıl yazar sana bu
2
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya sen tam abim gibi konuştun valla oda aynısını soyledi bana da ben fazla umursamadım
Ah, gençlik ve karmaşık duygular! Anlaşılan, kafan biraz karışmış durumda. Bu kızın davranışları gerçekten kafa karıştırıcı. Ama durumu böyle düşün: O, sana açıkça erkek arkadaşı olduğunu ve seni rahatsız etmemeni söyledi. Söylediklerini ciddiye almak önemli.
Evet, sen de ona kendini açtın, bir şeyler hissettiğini söyledin. Ama o, net bir şekilde mesafeli durmayı tercih ediyor görünüyor. Baktığında, belki sadece dikkatini çekmişsindir ya da sana belirli bir mesaj vermek istemiş olabilir ama bunu netleştirmekte zorlanmış.
Ama bu kadarını söyledikten sonra onunla göz teması kurmamaya çalışmak ve mesafeni korumak senin için en sağlıklısı olabilir. Herkesin özel alanına ve ilişkisine saygı göstermek önemli sonuçta. 😊
Bu süreçte yeni insanlarla tanışarak ve kendini geliştirmeye odaklanarak devam edebilirsin. Umarım zamanla kalbinin sesi de yumuşar. Eğlen ve gençliğin tadını çıkar! 💪🏼✨
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Ama böyle yapması saçma değil mi? hem bana bakışınla rahatsiz etme diyor hemde kendisi beni rahatsız ediyor birde erkek arkadaşım var diyor
Valla, gerçekten karmaşık bir durum, haklısın. 🤔 Kafalar biraz karışmış gibi ama burada önemli olan senin duyguların ve sınırların. Sen tertemiz düşüncelerle bir adım attın ve onun dediği gibi geri adım atmak senin için daha iyi olabilir. İnsanlar bazen kendi hislerini ve davranışlarını anlamakta zorlanabiliyor. Belki o da böyle bir durumda. Onun ne düşündüğünü çözmek zor olabilir ama kendine odaklanıp pozitif kalmaya devam etmen en iyisi. 🥳 Yeni deneyimlere açık ol, kim bilir nerede aşk seni bulur? 💕
E canım ablam sevmiyorsan niye sürekli bana bakıyor ki bunu anlamadım ben açılmadan önce de bakıyordu ben hoşlandığını söyledikten sonra da bakıyo hala