1 yıl4 yaş ilişkilerde genellikle sorun yaratmaz. Ancak, bu durum karşınızdaki kişinin olgunluğuna bağlıdır. Eğer karşınızdaki kişi olgun düşüncelere ve davranışlara sahipse, güzel bir ilişki olur. Ancak karşınızdaki kişi yeterli olgunluğa ulaşmamışsa, ilişkinin iyi olacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBugün olursa da yarın olmaz. Çünkü beden yaşlansa da ruh yaşlanmıyor. Erkek 45-50 yaşında bile genç partnere heves eder ve bulur da. Seni o yaşında dımdızlak bırakır, yalnız kalırsın. Kadınlar geçmişte bu yana kendinden büyük erkeklerle evleniyorsa bunu bildiklerindendir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Erkeklerin olgunluk dönemi 35 li yaşlardan itibaren başlar. Kararına saygı duyuyorum fakat. Gönlünü eplendirip çekip gitme olasılığı yüksek. Senin de amacın eğlence ise eleştirim yok
00 Yorumla
Sorun olacağını sanmıyorum.
Önemli olan karşındaki ile kafa yapının uyuşması. Yaş farkı abartı olmadığı sürece, sadece rakamlardan ibaret.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle haklısın, artık aşkın yaşı yok ki! 😊 Herkes kendi yolunu çizer, mutluluğun formülü kalıplarda değil. Eğer aranızda güzel bir bağ varsa, yaşın önemi yok bence. Flört et, eğlen, tadını çıkar! Gençlerle takılmak her zaman eğlencelidir. Kim ne derse desin, aşk sınır tanımaz. 🔥💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılKendimden büyük erkeklere ilgim vardı. Nedense onların daha güçlü ve baskın olabileceği gibi yanlış bir önyargıdan ibaretmiş durum, kendimden beş yaş küçük sempatik sevgilimle flörtleşirken farkına vardım.
enerjisi son derece yerinde, heyecanı da öyle, bana hayranlığı da o keza. Tutku ve şehvet muazzam. Kızlar aklınızı başınıza alın, erkekler hızlı yükselip erken tükeniyor. Çıtırların kıymetini bilelim.
83 Yorumla- 1 yıl
sen yaşlanınca kıçına tekmeyi basacak erkekler her zaman şekilcidir
6 yaş büyük dayı mı oluyo ya cokta memnun eder seni ama yinede sen bilirsin. Valla ben universitede hep yaşıtlarımla ılgılenırdım ama 5 yıl sonra tecrübe ettim ki 4 5 yaş büyük erkek daha olgun artık ne istediğini bilir seni daha az kırar yaşanmışlığı var olgunluga erişmiş. Tabi bazıları 20 sinde neyse 40 ındada o ora ayrı. Bi tanıdığım 4 yaş kucukle evlencek cocuk baya olgun bazen öyle insanlarda cıkıyo şans işi
29 Yorumla
Soran1 yılBen 6 istemem en fazla 5 olur
Soran1 yılEvet 6 yas fazla benim için zaten ilk sorduğum yaş olur 32 ise konusmam
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yıl6 yaş büyük biri dayı olmaz bu 1. Yaşça büyük erkek daha korumacı şefkatli olur bu 2. Sen genç kalmak istiyorsan kendinden küçük biri ile elbet konuşabilirsin, bu da kimseyi ilgilendirmez bu da 3.
Buraya soru sorunca beni aşırı derecede demoralize edip hayata karşı sevgimi kendime güvenimi zedeliyorlar. Sorma bu lanet yere olur mu diye. Olur kime ne? Ünlü kadınlar yapınca oh ne ala.
30 Yorumla
1 yılDoğanın kanunları bellidir. 18-75 yaş arası erkekler 18-25 yaş arası kadınlardan hoşlanır. Bu değişmez. Doğamız böyle. Kadınlar ise buna bakmaz. Baktığını zanneder ama doğalarında böyle bir şey yok. 70 yaşındaki bakımlı, kaslı, ünlü, parası olan karizmatik bir erkek 20 yaşındaki çıtırı tavlayabilir. 😁
13 Yorumla
Soran1 yılNe diyon kanka
- 1 yıl
Bilimsel veriler bunlar. Red Pill kanallarını takip et
- 1 yıl
Bunun hakkında araştırmalar var
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur kız niye olmasın kazık kadar dayılar kendinden 10 yaş küçüklere bakıyor 4 yaşın nesi varmış
40 Yorumla
1 yılYa kahkaha attım 😂😂 6 yaş büyük dayısı duy bunları 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de yaşımdan kat be kat küçük gösteriyorum kız Bana da hepsi dayı 😂😂 dram bak bu
Hahaha bu yaştan sonra olacak haklısın 😂 4 yaş cok bence ben kendimden 1 yaş küçük erkeklere bile tahammül edemiyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Yani ben olsam kesinlikle büyük kadın sevmem almam
Zaten çabuk çöküyor kadınlar, hızlı yaşlanıyor.
019 Yorumla
Soran1 yılBen sana bayılıyorum
- 1 yıl
erkekler daha erken çöküyor hepsi 30unda kel göbekli
- 1 yıl
benden küçük sevgilimi neden benden büyük sanıyorlar o zaman
- 1 yıl
yalanını..
- 1 yıl
makyaj yapmıyorum ayrıca makyaj büyük gösterir
- 1 yıl
genetik faktörü katmıyorsak geriye ne kalıyor zaten bu nasıl mantık
- 1 yıl
bilimsel olarak bile kadınlar daha geç yaşlanır erkeklerin cildi daha çabuk yıpranır
- 1 yıl
hayır
- 1 yıl
21
- 1 yıl
valla şu an bile 15 sanıyorlar
- 1 yıl
30 olunca daha iyi anlarsın o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılGençlerle takılırsın, gençlerin canına minnet ama sadece takılırsın yani işin ucu bir ciddiyete varmaz. d
03 Yorumla
Soran1 yılYoo annem babamdan 4 yaş büyük çok örnekleri var cevremde
Soran1 yılAyrıca güzel bir kadınım
- 1 yıl
30 yaş üstü evliliklerde hangi tarafın küçük daha büyük olduğunun bir önemi yok. Aradaki yaş farkı çok fazla olmasın yeter
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek çok olgunsa kafa uyumu varsa olabilir ve de kadın küçük olmalı takıntıları yok ise tabi..
.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yıl4 yaş küçük iyi bulmuşsun. Ben 8 yaş küçük bulabiliyorum 😂😂
13 Yorumla
Soran1 yıl@Cann3131 ben ciddi ilişki için 3 4 yaş küçük buluyorum 8 çok fazla o olmaz
Gizli Üye(18-24)1 yılBunu ben de merak ediyorum üniversiteye geç başladım da genç bir erkekle olur mu? hiç o gözle bakamıyorum en son birine çocuğum gibi seslendim hala kulağımda GFDJSKGFD bir de bölüm değiştirdi öyle kaldı aklımda
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu yaş işi biraz garip mesela ben de +- 2 yaş diyorum ama e o zaman 3 neden olmasın diyorsun sonra -4e inebilir ama +4 olmaz bence onlar çünkü hayatta bir level atlamış oluyorlar başka çabaları oluyor ben daha denk veya katkım olacak birine bir şey hissedebilirim herhalde
Gizli Üye(25-29)1 yıl26 yaş ne ki daha gençsin. Ben 35 yaşındayım sevgilim 21 😂 25 yaş üstüyle işim olmaz artık.
60 Yorumla
1 yılHani birde akran ya da yaşıt var bacı 7-6 yaş büyükler beni ilgilendirmiyor mesela keza 17-19 yaş arasida gözüm de kardeş diye geçiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 6 yaş büyük dayı olmuyor yalnız akran bile sayılırsınz abartma istersen
01 Yorumla
Soran1 yılHayır dayı oluyor aklım çıkar konuşmam
Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Olgunluk var ise olur.
18 yaş erkek 22 yaş kadın sorun olabilir ama,
20 yaş erkek 24 yaş kadın gayet de normaldir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Konuş ya :D büyütürsün büyütürken daha da büyürsün hep onu kendine yetiştirmeye çalışırken bulursun kendini...
00 YorumlaYani aslında olabilir çünkü genç erkek kadını her yönden daha çok etkileyip tatmin edebilir diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılOluyor bende denedim ama benimki biraz ağlaktı çekemedim 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılolur bence bi önemi yok belli bi olgunluğa eriştikten sonra. eğer sözkonusu yaş 18 19 değilse yaşların bi önemi kalmamış oluyor nesil farkı kadar da olmadığı müddetçe
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılAşkın yaşı olmaz önemli olan anlaşmak bir ömür boyu sevmek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyap kızım aferin sana bunu kendine yakıştırıyor musun? Kendi karakterine bunu yakıştırıyor musun aferin sana
14 Yorumla- 1 yıl
alfa kız işte niye yakışmasın kart alanlar düşünsün bunu
Cevap sahibi1 yıl@İstilacıTürrİİnsan Neyi desteklemeye çalışıyorsun tacizci misin sen? bu çocuk seni şikayet etse hakkıdır.
- 1 yıl
asıl sen niye diğerini destekliyorsun kız şikayet etse haklıdır ailesi dövse yerin dibine soksa haklıdır
Soran1 yılİyi misin ne tacizi 23 24 yaş reşit 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılBana biri yazıyordu arada 6 yaş farkı var. Evlilik teklifide etti. Erkek dediğin olgun olmalı bana göre. Ben şahsen yaşa bakarım.
21 Yorumla
1 yıl30 üstü bir erkekse evet ama 30 altılarda olan yaş farkı ilişkileri başarısız oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılsen yine kendinden büyük birine verecen bak görürsün :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılO iş erkeklerde olmuyor bir kere kadınla erkek bir mi oldugunu zannediyorsun sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler genel olarak geç olgunlaşır. Takılmak için genç erkek tercih edebilirsin fakat evlilikte ve aile kurma konusunda çok yorar.
Sorumluluk sahibi değildir. Son karar senin.
00 YorumlaBöyle sorular kalıp bence. Bilemeyiz ki çeşit çeşit insan var neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın ki sevgi bam başka bişey dir anlayana bence
00 Yorumla Bende Şu an büyük seviyorum Büyük kızlar daha çekici değil mi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Valla olur neden olmasın 3 4 yaş dediğin nedir ya😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk 3 yaş büyük ablası ile mutlu olacaksa olabilir
00 Yorumla
1 yılDene de büyük ihtimalle yürümeyecek. Zaten onlarda da çoğu an yürümüyor.
00 Yorumla
1 yılBen her yaş aralığı ilw mutlu oldum.+8,+10,-8
00 Yorumla
1 yılAma senn kaliten düşer bizimki yükselir. Kaliteni düşürmek istiyorsan buyur senin olsun 😂😂
07 Yorumla- 1 yıl
asıl yaşı yüksek erkeklerin kalitesi düşük siz kendinizi avutun böyle
- 1 yıl
@İstilacıTürrİİnsan toplumun geneli ne düşünüyor ben ona bakarım senin gibi 1 2 tıfılın görüşüne değil
- 1 yıl
50 milyon insanla tek tek konuştun yani kart adam
- 1 yıl
@asklıveee oranla hem gülmüş hem de konuşmuşsun 😂😂
- 1 yıl
herkesi kendi sanıyo galiba
1 yılO düzgün insan bulamadığımızdan kaynaklanıyor ama yine de sen bilirsin :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın bayanlar yaşını gostermiyor genelde zaten
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabii ki , önemli olan kafa yapılarınızın uyuşması 👍🏻
00 Yorumla
1 yılOlablr tabi tercih meselesi bazi insanlar 4 yas kucuk degl 4 yas buyuk gibi olgun olabiliyo
00 Yorumla
1 yılben 39'um 29-30 yaş üstü pek ilgimi çekmiyor 27 bence kadında ideal yaş, karakteri düzgün bulursam hemen kapatacağım medeni kanunun bana verdiği yetkiye dayanarak
01 Yorumla
Soran1 yılDayı sen boş mezar bak kendine 40 a girmişsin sana 35 üstü kadın ancak olur utanmadan 27 diyon birde evlatlık Alican herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Benim dusuncem kucuklerle olmaz kendimden buyuk partner tercihimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendimden küçük biri ile görüştüm ve cocukçaydı ayrıldım 7 yaş olan biriyle evlendim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu şekilde düşünüp başını yakma. 😂 Tıpatıp aynısını yaşadım. Ben de 26yım.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBenim üçtü
Bence 26, 23 olabilir. En azından aranızda çok yaş farkı yok. Ayrıca 20 yaşın üzerine çıkmış o da sonuçta, artık çocuk değil. Olursunuz bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek bulmussun buyugune kucugune bakma bence bidaha zor bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSen fantezi dünyana bakılırsa yaşın çok önemi yok , yaşı büyükte seni cezbeder..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBencede dayı dansa küçük erkek daha iyi olur :D
00 Yorumla Beraber ol az çocuk büyük kız düşürdüm çevresine basıyorum desin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence aşk engel tanımamalı ama gerçekten seviyorsa daha sonra bunu sana ailesi veya o sürekli söyleyecekse gerek yok başta bitir. Ama bence bir sorun olmaz
20 Yorumla
1 yılBenim yaşım 19 erkek arkadaşım 17 1.5 yıldır birlikteyiz ve gayet olgun kişi kişi değişiyor
20 YorumlaGizli üyelerin olur mu olur mu olur mu sorusu yeter da olur mu ne
01 Yorumla
Soran1 yılHahajaja sesli güldüm
Olmaaaz abla olmaaaz. Bir yaş bile çok fark ediyor erkeklerde
129 Yorumla- 1 yıl
Evli misin
- 1 yıl
@yalnız_romantik yok canim
- 1 yıl
Tatlı dilli birine denk gelmek ne kadar güzel ağzın bal yesin
- 1 yıl
@yalnız_romantik teşekkür ederim 🤩
- 1 yıl
Terslemeden konuşabilen bayanlarda varmış canlar kurban sana
- 1 yıl
Rica ederim
- 1 yıl
@yalnız_romantik kim tersliyor seni
- 1 yıl
Seni takip edebilir miyim duaların Irmak gibi aksın
- 1 yıl
Terslemeyi boş ver sen canım yazmışsın ya o beni tav etti
- 1 yıl
Öylesine de demiş olsan farketmez yani nezaket iyidir
- 1 yıl
@yalnız_romantik 😂edebilirsin
- 1 yıl
Ama gülme ben burada 20 seneye yakındır varım
- 1 yıl
4 5 kere hesap kapattım
- 1 yıl
@yalnız_romantik vaay
- 1 yıl
Böyle net ve güzel bitiren sayısı 3 5 falan denk geldim
- 1 yıl
Vay ki ne vay
- 1 yıl
Ben burayı önce ergenlik bittiği zamanlar işte askerden dönüşte keşfettim aslında
- 1 yıl
@yalnız_romantik nasil yani
- 1 yıl
Hep 6 7 xper olunca kapattım bazen bir sene girmediğim oldu
- 1 yıl
Kızlar soruyor sitesi o zaman uygulaması bile yoktu bilgisayardan girerdim
- 1 yıl
Hatta arada 2 buçuk sene girmediğim oldu
- 1 yıl
Uzatmayayım burada şimdi soran durmadan bildirim alıyordur
- 1 yıl
Seninle tanışmak isterdim ama hiç görmeden
- 1 yıl
@yalnız_romantik buradan mi
- 1 yıl
Takip et beni
- 1 yıl
Yazarım
- 1 yıl
Olmaz mı
- 1 yıl
Evet senden haber bekliyorum
- 1 yıl
Gğnaydın
Sevdikten sonra neden olmasın illa erkek büyük olcak diye bisey yok
10 Yorumla
1 yılBence olur ama ilişkide erkeğin büyük olması lazım bana göre
00 Yorumla
1 yılBana göre olmaz. 4 yaş büyük de olmaz. +-2 ideal gibi geliyor 😊
00 Yorumla
1 yılOlgun davranıyor ve gerçekten ten uyumunuz varsa yaş önemli değil
00 Yorumla
1 yılkendinden küçük biri anca seni kullanmaya bakar
00 Yorumla
1 yılolur bende öyle yapıyorum sevgilimde benden küçük zaten erkekler erken çöküyor
00 Yorumla
1 yılSeni mutlu ediyor ve anlaşıyor iseniz yaşın ne önemi var... Sadece rakamlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılOlur niye olmasın
20 Yorumla - Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne