8 ayYazsın da şöyle bir şey var kadının erkekten küçük olması her zaman daha iyi ama aradaki 4 yaş da öyle çok büyük bir yaş farkı değil zaten 4-5 yaş olması taraftarıyım ha kadının büyük olması Hani şimdiki şöyle söyleyeyim yaşlılar da önemli Mesela örnek veriyorum adam 40 yaşındadır kadın 44 yaşındadır veya işte adam 35 yaşındadır kadın 39 yaşındadır yani aralarındaki yaş farkı anca bu şekilde Çünkü mesela adam İlerleyen dönemlerde evlilik olunca çocuk isterse ve kadının ileri dönemde Çocuk dünyaya getirmesi riskli olabilir Bunları da Değerlendirmek lazım ama ikisi de genç yaşta ise Mesela örnek veriyorum Erkek 24 yaşında kadın 28 yaşında Olmaz diye bir şey yok olur.
02 Yorumla
Soran8 ayİyide bu ekonomide kaç çocuk yapacaksınız? Ayrıca erkeklerde de yaş arttıkça genetik hastalık riski var otizmli çocuklar yaşlı babadan dolayı oluyor
- 8 ay
Soruyu da soran sen olduğun için kendin karar ver
En İyi Cevaplar
8 ayOlur neden olmasın. Benim bir akrabam vakti zamanında kendinden 10 yaş büyük gelin adayı bulup evlenmiş. Şimdi askere gidecek yaşta torunları var.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
8 ayOlur niye olmasın ama benim yaşlarımda olmuyor. O mesela 27;28 yaşında daha hayattan ve ilişkiden ne istediğini bilmiyor ki. Ama mesela ben 34-35 olsam o 30-31 olabilir. Ya da mesela sen 26 o 22 olur. Çünkü ikisi de genç ve istekleri hemen hemen aynı olur. Yani ben evlilik isterken 26-27-28 bunu istemiyor o yüzden uyuşmuyoruz. Bazen 30-31 olup hala bu gece barda gönlüm hovarda havasında erkekler oluyor. Ama artık bunları düşünmeme gerek yok sevgilim var 36 yaşında, ben 32. Uyumluyuz.
17 Yorumla- 8 ay
- 8 ay
bence kadınlar hep küçük gösteriyor
Soran7 ay@Naz_lım asıl kart kendileri 45 yaşındaki adam nasıl konuşur
- 7 ay
Orta yaş bunalimina girmiş 🤣
8 ayYirmili yaşlarda olmaz ama ileri yaşta olsaydınız olabilirdi. Kadın büyükse yaş farkını çok açmamak lazım. Kadının 2-4 yaş küçük olması daha iyi bence
010 Yorumla
Soran8 ayİleri yaşlarda sorun aslında çünkü erkek çöküyor kadın daha genç kalıyor 20li yaşlarda en azından kadına denk görünüyor kızın küçük olduğu ilişkiler boşanmayla şiddetle bitiyor
- 8 ay
Partnerinden "çöküyor" diye uzaklaşacak kişiler ilişkiye başlamamalı zaten. Hayatın doğal süreci olan yaşlanmayla ne alıp veremediğiniz var?
Boşanma ve şiddet kişiye bağlı, yaşa değil.
Soran8 ayÇöküyor dememe bu kadar takılmaman gerekiyor çünkü erkeklerde kadınlar 30 yaşından sonra çöküyor diye uzaklaşıyor ben neden uzaklaşmayayım?
Soran8 ayAyrıca kız küçük olmamalı ve sende muhtemelen kendini olgun gören yaşıtlarını küçümseyen birisim
- 8 ay
Karşınızdaki kişi tüketilebilir bir kaynak, cinsel obje olarak görüyorsanız evet tabii uzaklaşabilirsiniz. Normal insanlar (kadın / erkek) bunu yapmıyor, çevrenizde normal bireyler ve ilişkiler var mı bilemem.
Yaşıtlarımı küçümsemiyorum sevgilimle aramda max 3 yaş oldu, yaşıtım da oldu aynı sınıftan.
Soran8 ayHer erkek bunu yapıyor ben kendimden büyük sevmem sevmek zorunda da değilim midemi bulandırıyorlar
- 8 ay
Değilsin zaten. Sormuşsun fikrimi söyledim yoksa 32-28 falan olur ama 26-22da fark hissedilir. Erkekler kabul etmese de kızda da bu fark hissediliyor 20lerde ;)
- 8 ay
20lerin başında yaşlar aynı ya da çok yakın olmalı genel olarak. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Soran8 ayYok kanka ben zaten mental olarak olgun değilim fark etmiyor 4 5 yaş
- 8 ay
Mutluluklar o zaman ;)
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu konu gerçekten kişisel tercihlere dayanıyor. Eğer karşındaki insanla bağın kuvvetliyse, yaş aralığı bir problem olmaz. Duygusal bağ, anlayış ve iki tarafın da ilişkiye verdiği değer çok önemli. Hayat arkadaşını seçerken, sana kendini nasıl hissettirdiğine bak derim. İçine siniyorsa gerisi teferruat! ❤️
"Yaş hayatta sadece bir sayı olabilir, ama önemli olan duygusal hizanın tutmasıdır!" 😊10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
8 ayKendinizden küçük erkeke çıkmayın
01 Yorumla
Soran8 ayKendimden büyüklede çıkmam
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u 8 ayOlur olur, 4 yaş okay bence
027 Yorumla- 8 ay
9 yaş?
- 8 ay
@vitocorleone2 imkansız 🙄
- 8 ay
o kadar mı..
35 yaşındasın değil mi? - 8 ay
bence 26 35 hiçte fena değil
- 8 ay
🙄
- 8 ay
ciddiyim
daha önce oldu kendimden büyük partnerlerim seninle de harika anlaşacağımı düşünüyorum tanısma sansı verir misin? - 8 ay
9 yaş ne demek yaw
- 8 ay
e ne var ki? erkek büyük olunca sorun yok kadın büyük olunca mı sorun var ))
tüm ön yargılarını gidereceğim konusma sansı ver yeter ki - 8 ay
Konuşşş
- 8 ay
yazamıyorm ki sanaa
- 8 ay
benim mesaj ktm açık davet ediyorum seni ))
- 8 ay
@vitocorleone2 o zaman konuşma sus djf
- 8 ay
))))
çok sempatik kadınnn
lütfeeen gel konusalım birazcıkk ön yargı tabu vs hiçbir şey bırakmıcam sen de - 8 ay
değerli vaktini boşa harcamayacağım
- 8 ay
umarım bakarsınız ve gelirsiniz leydim.. seni tanımayı ve kendimi anlatmayı her şeyden çok isriyorum
- 8 ay
kendimi anlatmadan önce kendinizden küçük yaştaki erkeklerle birlikte olmamanızın nedeni nedir? ön yargılarınızı merak ediyorum
Soran8 ayÇekici kadın haliyle küçüklerde beğeniyor 😄
- 8 ay
Sağol cano 🥰
Soran8 ayRica ederim ❤️
- 8 ay
kadın çekici de tabuları ve ön yargıları var 😸
Soran8 ay@vitocorleone2 ciddiyet istiyor olabilir
- 8 ay
bana bir şans verirse ciddi olurum zaten
- 8 ay
ama zor gibi
sen 9 yaş küçük biriyle olur muydun
Soran8 ay@vitocorleone2 sanırım olmazdım büyük konuşmak istemem
- 8 ay
kaç yaşındasın sen
Soran8 ay@vitocorleone2 Napıcan
- 8 ay
neyse boş ver burdan çok uzuyor 😁
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 8 ayevet kadının büyük olması daha güzel
00 Yorumla
8 ayErkeğin büyüğünden oluyor da kadının büyüğünden neden olmasın? Ayrıca 4 yaş çok büyük bir fark değil.
21 Yorumla
Soran8 ayBence de
Gizli Üye(25-29)8 ayGenç erkek aşktır. Harika olur. Ya benimle yaşıt olacak ya da benden genç olacak. Sen yorumlara aldırma. Seviyorsanız bal gibi de olur. Herkes olgun erkek sevmek zorunda değil.
222 Yorumla
Soran8 ayYa bende bunu diyorum hiçbir zaman kendimden büyük sevmedim çocukkende kendimden küçük erkeklerle olurdum sevemiyorum büyükleri yaşlı geliyor
Cevap sahibi8 ayAynen öyle yaşlılar zaten. Sırf paraları var diye neden yaşlı tercih edelim ki?
Soran8 ayAynen öyle Kızlar kendini olgun görerek mükemmel sanıyor ama bunaklar buna seviniyor
Cevap sahibi8 ayKesinlikle
Soran8 ayBen çocukluktan beri böyleyim o zamanda büyükler egoluydu kibirliydi ben küçüklerle takılırdım şimdi devran değişti sarktılar peşimde koşuyorlar ama küçükler hem genç hem daha anlaşıylı genç enerji varken yaşlı sönmüşleri sevemiyorum
Cevap sahibi8 ayAynı benim gibisin. Ben de böyle bir soru sordum diye beni de linç ettiler.
Soran8 ayBenide linçlediler kanka ne var yani 4 5 yaştan bir şey olmaz amcalar çok sinirlendi genelde birde hemcinslerim genç erkekler sorun olmaz dedi genç seviyorum daha yakışıklı geliyorlar bana biriyle tanışsam yaşı benden büyük çıksa soğuyorum elimde değil ya
Cevap sahibi8 ayOlabilir senin tercihin
Kimse de karışamaz özellikle de amcalar
Soran8 ayAma karışıyorlar yok bebek bakıcılığı bilmem ne amcalarda Altına bez bağlayacak kız arıyor
Cevap sahibi8 ayYok be 4 yaş çok değil ki. Sen bakma onlara.
Soran8 ayBence de erkek küçük olunca taşlıyorlar hemen ne geri toplum ya
Cevap sahibi8 ayTaşlasınlar hiç umursama bile.
Soran8 ayBende onlara saldırıyorum 15 yaş küçük kız isterken iyiydi
Cevap sahibi8 ayGenç kizlar onlara mı bakacak sanki?
Soran8 ayBen bakmıyorum şahsen
Cevap sahibi8 ayBen de. Ne işim olur amcalarla?
Soran8 ayEn başta hemcinslerim karşı çıkıyor senin gibilerin olması güzel
Cevap sahibi8 ayTesekkur ederim, kimseyi sallama. Ben öyle yapıyorum ve mutluyum 🙂
Soran8 ayBende öyle yapıyorum ama moral bozmaya çalışıyorlar sadece sevgili olur vs diyorlad
Cevap sahibi8 ayEvlenen çok var valla
Soran8 ayMelisa Aslı pamukla kocası 8 yaş var aralarında yorumlara baktım boşanırlar kadın büyük diyor kadın adamdan genç duruyor
Cevap sahibi8 ayBen de minyon tipliyim mesela. Kucuk gosteriyorum. Kimin bosanip bosanmayacagini Allah bilir. Ağzı olan konuşuyor iste.
8 ayKaç kaç? Olgunluk durumunuza göre 10 yıl fark da olabilir.
14 Yorumla
Soran8 ay22 26
- 8 ay
İyi
Soran8 ayGenç erkekler iyi diyorda moruklar ağlıyor
- 8 ay
boş ver morukları, birbirinizi bulmuşken keyfini çıkarın. Hayat çok kısa ve gençlik çok çabuk geçer. Zamanınızı durdurun, birlikte akın. :)
8 ayKız niye olmasın, o kadar yaş farkı yok. 10 yaştan sonrası psikolojik olarak sakıncalı diye düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayHayat senin kalp senin
Buradaki herkes olmaz dese bırakacak mısın
Millet aşk aşk diye cayır cayır yanıyo sen bulmuşsun paşa paşa yaşa bırak yaşı başı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok büyük bir fark yok ama erkek 20 li yaslardaysa çok olgun değildir.30 daki adam bile çocuk gibi bizim ülkede bazen. Tavirlarina , olgunluğuna verdiği değere bakmak gerekir...
00 Yorumla
8 ayyaşlar kaç knk? seni doyuramaz 18 20 ise söyleyim ))
01 Yorumla
Soran8 ayDoyursun istemiyorum zaten sapık değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayKafalar uyuşuyorsa anlaşabiliyorsanız. Sorun yok.
Bazen kadının büyük olması daha iyidir.
00 Yorumla
8 ay4 yaş uçurum değil fakat ileriki yaşlarda sorun olmaz gençken tercih etmem
05 Yorumla
Soran8 ayAsıl gençken tercih edilir kız Napıcan 30unu geçmiş sarkmış adamı😄😄
- 8 ay
İleri yaşlarda aralık daha kolay kapanır
Soran8 ayKadın genç duruyor her zaman adam yaş aldıkça çöküyor fark kapanmaz
- 8 ay
Tercih meselesi tabi 🙂
Soran8 ayKendine yazık edersin
8 ayAnlaşıyorsanız yaş farkını hissetmezsiniz, 4 yaş uçurum bir yaş değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
8 ay4 yaş çok değil ama Yaşlar kaç o önemli burada?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayTamamda senin 30 yaş üstüyle alip veremediğin nedir? Seni kullanip attilar mi? Bikac sene sonra sende o yaşa geliceksin?
01 Yorumla
Soran8 ayMal mısın dayı saksıyı çalıştırırsan anlarsın taciz ediyorlar yüz vermediğim halde yapışıyorlar sen çok ırzına geçtin kızların belli ki kullanıp attılar dediğine göre dikkat et kızın olunca kullanıp zikip atarlar
Gizli Üye(36-45)8 ayKüçük erkekten olmaz kadınlar bize göre daha olgundur küçük erkek sana belli bir zaman sonra çocuk gibi gelir
05 Yorumla
Soran8 ayYok gelmez çekici buluyorum ben
Cevap sahibi8 ayBak yine diyorum çekicilik farklı bir şey şu anda benim söylediğim ne senin söylediğin çok farklı çekici bulabilirsin yakışıklı bulabilirsin ama hareketlere davranmışlardı çocuk gibi gelir istersen bir dene zamanla benim ne kadar haklı olduğumu anlayacaksın
Soran8 ayBende olgun değilim zaten
Cevap sahibi8 ay🙂 kendime bahane ararken ben. Umarım istediğin gibi olur
Soran8 ayKanka bahane üretmiyorum Kızlar geç olgunlaşır sen genç Kızlar yaşlı erkek istesin diye çırpınma akım akım küçük erkeklerle evleniyorlar ahahah
Hajajaj yürü be kanka arkandayım açıklamalar mis gibi olmuş kart zamparalar işte kendileri 20 yaş küçük kıza yürürken sorun yok
05 Yorumla
Soran8 ayGerçekten öyle bugün çalıştığım yerde de kadın eşinden 2 yaş küçük ama adam babası gibi duruyor kim diyor bunlara erkeklerin genç durduğunu 😄😄 muşmulalar genç kızlara asılacak diye kendi hayatımı bitiremem
Soran8 ayKendilerini üstün görüyorlar biz olgunuz diye ulan zalaklar etinizden sütünüzden gençliğinizden faydalanıyorlar yaşlanınca da çöpe atar gibi davranıyorlar kim tarafından yaşlı sarkmış gençliği tipi kaymış dayılar tarafından
8 ayVallahi bacım olana saygı duyuyorum ben şahsen bir kere denedim normalde onaylayan biri değilim kendim için hüsran bu yüzden biz eski kafa devam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYaşça küçükler benim de ilgimi çekiyor ama maalesef ilerisi olmaz
29 Yorumla
Soran8 ayOlur kanka evlenen çok kişi var hatta 30 40 yıllık evli olan zaten yaş ilerledikçe 4 yaşın 5 yaşın farkı kalmıyor
Cevap sahibi8 ayŞöyle bi sıkıntı var ben zaten evliyim 😇
Soran8 ayE niye o zaman ilerisi olmaz dedin
Soran8 ayŞu beğenen yaşlılarda akbaba
Cevap sahibi8 ayEvli olunca ilerisi olmaz işte yani hoşlansam bile bi anlamı yok
Cevap sahibi8 ayboş ver sen onları
Soran8 ayKanka nasıl ilerisi olmaz
Cevap sahibi8 ayYa erkeklerin olgunluk problemi oluyor. Olmaz işte niye zorluyosun ahahahah
Soran8 aySanki kızlar çok olgunda 25 yaşına gelmiş hala bebek gibi babasından para alan Kızlar var erkekler 17de çalışmaya başlıyor ayrı eve çıkıyor senin gibi yaşlı yaprak yemek istemiyorum sen niye zorluyorsun herkes meraklı değil senin gibi yaşlı yapraklara
8 ay4 yaş ciddi bir fark değil, uyumlu olduğunuz sürece sorun yok
00 Yorumlaerkek büyük olmalı bence ilişki de.
03 Yorumla
Soran8 ayHayır ya çok yaşlı oluyorlar
Soran8 ayBenimle yaşıt erkekler bile dedem gibi duruyor yanımda
8 ay18 ve altı olmaz
01 Yorumla
Soran8 ayBüyük
8 ayBüyük konuşmamak gerekiyomuş. Olur anam
05 Yorumla
Soran8 ayKız küçük erkek daha iyi genç yakışıklı neden büyük konuşmak olsun cennet resmen 😄 yaşlı sarkmış buruşmuş erkekler olma eşşekten inip ata bin işte 😄😄
- 8 ay
Yani şimdi taş gibi abiler üzülecek bu yazdığına öyle de deme 🤣🤣🤣
Soran8 ayTaş gibi abiler mi 😄😄 çok güldüm sen taş gibi kaç tane abi gördün Türkiye’de hepsi saçı açılmış göbekli Alın çizgileri olan tipler bakımsızlar üstüne 😄😄 gençken en azından cilt yenileniyor da bakıma gerek kalmıyor yaşlınırkn daha kötğ
- 8 ay
Aralarına serpilmişler var şimdi gördüklerimi ziyan edemem 🫠🤣
Soran8 ayO kadar bakımı ninem yapsa onlarda olur 😄😄
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayOlur peki kafa yapınız nasıl
02 Yorumla
Soran8 ayİyi o daha olgun kalıyor ben çocuk gibi
- 8 ay
Olsun mutlu olman önemli
Sen büyütürsün onu dlxlxlx
04 Yorumla
Soran8 ayBebek değil kardeşim çalışıyor tek başına eve çıkmış kendinizi zorla bebekliğe vermeye çalışmayın
Soran8 ayYukarıda yorumu beğenmişsin size kalmayacağız diye bu çırpınma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayKafaları uçtuktan sonra yaş teferruat
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olur tabi hangi yaş aralığında olduğu da önemli
00 YorumlaYaş aralığın doğru değilse olabilir.
00 Yorumla
8 ayKâlp ve kafa uyumu varsa bal gibi de olur.
00 Yorumla
8 ayEvet oluyor bizim de öyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayO kadar yaş farkı sorun olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhaba elbette olur, eğer ten uyumu varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKalıplıysa yakışıklıysa olur, kankamın bi manitası var çocuk 6 yaş küçük
01 Yorumla- 8 ay
Hmmm senin var mı
Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Olur neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 ayÖnemli olan yaşı degi
00 Yorumla
8 ayNasipse olur bişey olmaz 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Olabilir seviyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySaçmalama olmaz
05 Yorumla
Soran8 ayOlur olur
Cevap sahibi8 ayOlmaz kızım sen onun annesi gibi olursun saçmalama
Soran8 aySaçmalama hangi anne 4 yaşında doğurur sübyancı mısın
Cevap sahibi8 ayValla komik ve saçma 4 yaş fark ne canım mısın
Cevap sahibi8 ayValla adama canım mısın derler
Gizli Üye(36-45)8 aySevişmesi iyi ise al yoksa cocuk avutma
04 Yorumla
Soran8 ayBana sevişme lazım değil moruk
Cevap sahibi8 ayLazim olacak
Soran8 ayYo lazım değil sevsin yeter
Cevap sahibi8 ay14 mu yaşi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayysş kaç
110 Yorumla- 8 ay
Soru sahibi bizi çokta takmıyor kiraz hanım sormuş çekilmiş
Soran8 ay22 26
- 8 ay
evlilik için mi
takılmak için mi peki
Soran8 ayCiddiyet
- 8 ay
mutlu ederse olur tabi
Soran8 ayBüyükler mutlu edemiyor küçük sevdim her zaman
- 8 ay
her küçük mutlu etmez ki
çocukça gelir
Soran8 ayKanka yaşlı hiç mutlu etmez içi geçmiş herseyi yaşamış
- 8 ay
yaşıtın veya 3 5 yaş büyük iyidir ama
Soran8 ayKanka 3 5 yaş büyüğü geç yaşıtım bile dedem gibi duruyor ne bu yaşlı erkek merakı toplumumuzda kızlar geç olgunlaşıyor
Olmaz
01 Yorumla
Soran8 ayKanka yaşlarımız yakın
Olmaz
01 Yorumla
Soran8 ayYaşlı dayılara sormadım genç erkeklere sordum hepsi olur dedi ben cevabımı aldım yaşlı adamların yorumu önemli değil
Olur ötüyorsa
05 Yorumla
Soran8 ayLan seninki ötmüyordur o genç adam
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
8 ayOlur.
10 Yorumla
8 ayOlmaz
00 YorumlaOlur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. zor soru bile değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
8 ayOlmaz
00 Yorumla
8 ayOlur
00 Yorumla
8 aySeviyorsan evett
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
8 ayOlabilir
00 Yorumla
8 aySevgi varsa her türlü olur
00 Yorumla
8 ayolur
00 Yorumla
8 ayOlmaz
00 YorumlaOlur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anlaşmak önemlidir
00 Yorumla
8 ayKendini biliyorsa neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olurrr
00 YorumlaNe gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayYaşlar kaç
05 Yorumla
Cevap sahibi8 ayYaşlı heriflerin kendilerini bi b*k sanmalarina sinir oluyorum bunlara yüz veren genç kızlara da. Kadın çabuk çöker diyen adam 30 olmadan kellesti ama burada kafada kurup konusuyor
Soran8 ayYorumlar bunlarla dolu
Soran8 ay26 22
Cevap sahibi8 ay4 yaş farkı farktan saymam. Anlaşıyorsanız kime ne
Soran8 ayGelde yaşlı dayıları gör kuduruyorlar genç koz kalmayacak diye onlara 😄😄
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat