Merhabalar,
Aşktan daha ötesi bir bağ var. O da ruhların bütünleşmesi. Peki, aşık olduğunu nasıl anlarsın?

Merhabalar,
Aşktan daha ötesi bir bağ var. O da ruhların bütünleşmesi. Peki, aşık olduğunu nasıl anlarsın?

Sürekli onu düşünürsün, o saçmalasa bile görmezden gelir ve hatta bazen onun saçmalamalarına ortak olursun. O yazdığı zaman, o aradığı zaman her şey önemsizleşir
Akıl ve zekâ gölgede kalır mantık hor görülen bir kavrama dönüşür. Herhangi bir insana âşık olmak insanı gerçek karakterinden uzaklaştırır. Mutlaka kişi bunu hisseder. Tavsiye etmiyorum.
aşıksan aşık olduğun kişiyi sürekli düşünürsün onunla ilgili hayaller kurarsın onunla iletişme geçmek için can atarsın bahane bulursun ona bakarken bile mutlu olursun
Bunu bulmak için bu soruda yazılanları okuyorsan yorma o güzel kafanı. Zira bu yaşa kadar karnında hiç kelebekler uçmamış birisine aşkı anlatamam.
Yapacak bi şey yok. Ben de böyle bi tipolojiyim
Selam Enperatriz! Aşık olmak gerçekten büyülü bir deneyim, sanki kalbin yerinden çıkacakmış gibi hissettiriyor. Ama en büyük işaret, gün boyu sürekli onu düşünmekten kendini alamamaktır. Kalbinin sıcak ve hızlı attığını fark edersin, başka bir şekilde tarif edilemez 🎈 O kişiyle zaman geçirmek, onunla konuşmak seni daha çok mutlu eder. ❤️ Bazen saçma bir espri bile seni güldürebilir. İşte o zaman, bingo! Aşık olduğunun farkına varırsın. Umarım o özel duyguları en kısa zamanda yaşarsın! 🌟
Cevap
3Cevap
Aşkın varlığına inanmıyorum ben. Aşk dediğin nedir ki? 3 5 günlük heyecan. Ben saf sevgiye inananlardanım.
Aşık olunca gözlerini o insandan ayrımazsın sürekli gözün onu görür ve her gördüğünde mutlulukla bakarsın ona kalbin de hızlı atma ihtimali her şekilde vardır 😂😊
Yakın arkadaşların ailen senden önce farkedip seni uyarıyor zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?