Bugüne kadar kimseye aşık olmadım, bu normal mi?

Bu soruyu birine deli gibi aşık olmak istediğim için falan sormuyorum öncelikle sadece merak. Bundan 1 sene öncesine kadar sorsalar “birine aşık olmuşluğum oldu” derdim fakat bir süre önce aslında hiç kimseyi gerçekten sevmemiş olduğumu anladım. Daha önceden 3 yıl süren ciddi bir ilişkim olmuştu onda da hissettiğim şey sadece bağlılıktı yani tamamen alışkanlık. Bir de lisede iken platonik olduğum biri vardı o da yüksek ihtimalle ergenliğin getirdiği bir saçmalıktı. İnsanların aşk diye tanımladığı şeye meğerse çok uzakmışım yıllardır. İlgimi sadece duygusal, çocuksu, baskın karakterde olmayan, özgüvensiz erkekler çekiyor. Hatta buna ek olarak benden 1-2 yaş küçük erkekler. Kızlar da aynı şekilde çünkü iki cinsten de hoşlanıyorum. Sanırım bir ilişkide baskın karakter olmayı ve karşımda ki kişiye annelik yapmayı istedim hep. Sürekli erkekler korumalı kollamalı sahiplenmeli derler. Ben hep sahiplenilen değil de sahiplenen olmak istemişim. Büyük ihtimalle bu yüzden kimseyi sevemedim. Son olarak buraya kadar okuyan varsa gerçekten thx, sizce ben kalpsiz falan mıyım veya ben de bir anormallik mi var? Ya da durumum normal mi?
Bugüne kadar kimseye aşık olmadım, bu normal mi?