Benimde sevgilim olmadı 5 defa reddedildim bu ♿ halim yüzünden
Ben ciddi düşünen birisiyim evliliğe kadar bile gidebilirim ama karşımda ki kişi beni tanıyıp etmeden reddediyor evet bedensel yürüme engelliyim ama tutunarak yürüyebiliyorum kendi ihtiyaçlarımı yapabiliyorum gidebiliyorum beni bir akülü sandalye de gördüler diye reddedildim
Sana tavsiye eğer gerçekten sana karşı ciddi düşünen birisini istiyorsan bir engelli insanı sev o sana gereken değeri gereken ilgiyi gösterir yürüyen erkek ise seni sadece cinsellik için bir arada olur19 Yorumla- +1 yıl
Çok üzücü, ama son dediğin yanlış tanımadan etmeden reddetmeler olmasa hele bi tanınsam onu ne kadar sevdiğimi anlayacak. Cinsellik umrumda bile değil. Sadece bana dokunan ucu umrumda. Ya daha önce bir şeyler yaşadıysa? Ben bunu düşünürken kafayı yiyorum arızalıyım galiba. Ben bu dünyayı bu haliyle kabullenemiyorum. İlkel varlıklar değiliz, kedi köpek değiliz ki sürekli çiftleşelim? Yani demem o ki, gerçekten seven insanlar bitmedi, tükenmedi. Ferdi Tayfur ve Orhan Gencebay'ı şarkı seçmeden dinleyen insanlara yönelmeliler. ;)
Soran+1 yılİyi de sen sırf engellisin diye iyi erkek olmuyorsun ki fırsatı bulsan en çok sen sapitirsin belki. Bunun engelle ilgisi yok kaldı ki kimse kimsenin engeli ile uğraşmak zorunda da değil , kendinize uygun birini bulmalısınız. Artık beden engelini bile kullanıyor acindiriyorsunuz ya o kadat yokluktasiniz. Bunu genel söylüyorum size genel değil
- +1 yıl
İyi erkek olmuyorum değil mi sana soru hergün evde oturan erkek mi yoksa dışarı çıkıp gezen erkek mi
Kendime uygun birisini ne yani ben engelliyim kendime bile o kadar iyi bakamıyorum kendime felç birini isterim istemem demiyorum ama o bana ileride çok zorluk çıkaracak birbirimiz ile olamayız bunu o kişi de çok iyi biliyor bende o yüzden saçma bir algı yaratma engelli insanlarında bir kalbi var ama siz kızlar yürüyenlere gidin bizlere şans vermeyin beni reddeden kızlar gibi konuşuyorsun
Soran+1 yılPardon da sürekli evde asosyal mızmız birini neden isteyeyim. Ayrıca sen de diyorsun senden dhaa kötüsü sana zorluk cikariyorsa bizim de bizden kötüsü zorluk çıkarır. Siz bakıcı ariyor gibisiniz kusura bakmayın da kimse hayatinj size adamak zorunda değil. Çok istiyorsanjz çok çirkin birini bulursunuz onu da siz begenmezsiniz gerçi bu kadar acitasyona rağmen
- +1 yıl
Yav uff tamam anladım ben seni git kimle sevgili oluyorsan ol aldatılınca da gidip ağlama biz evdeyiz diye asosyal değiliz benim kim olduğumu nereden bileceksin ki hava güzel olduğunda dışarı çıkıyorum hem biz sevdiğimiz insanı bakıcı olarak görmeyiz insanın içinden gelecek bize yardım etmek
Hâlâ ergenliktesin o ergenlikten çık git meditasyon yap kendine gelirsin
Soran+1 yılAynı şeyi ben de sizin için dilerim. Gönüllü annelik aramaya devam umarım bulursunuz
- +1 yıl
ne gıcık bir karısın sen ya kimseyle evlenip de hayatını karartma sen aq adam derdini anlatıyor resmen engelli diye bi zorbalamadiği da kalmış 🧀 seni
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim 28 yaşıma kadar 300 den fazla oldu da ne oldu. Fazla kullanılan her şeyin zamanla deforme olacağı gibi duygularım da deforme oldu. Bir yerden sonra çok sıkıldım, bir kişiyle gerçek mutluluğu bulmayı umdum. 2 yıldır da umduğumu bulamadım :D Olsundu, hayat böyle de güzelmiş.
00 Yorumla
Hocam sevgilin olmadıysa bu senin yetersizliğinden değildir. Yani çok çekici güzel kızlarında sevgilileri yok neden çünkü erkek kendini o mükemmel kıza layık görmüyor o yüzden. ya da çok mükemmel ya kız erkekler kesin sevgilisi var diyip uzak duruyor
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek sevilmek herkes için, duygusal bir ilişki istenen çok normal ama dediğin gibi doğru yerde doğru zamanda ve karışık bulduğun kişide olacak ama her iyi tanımaya iyi gözlemlemeye çalış onu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde olmadı galiba normal değiliz xjjxj
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim de hiç sevgilim olmadı normal
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşındayım dört ay önceye kadar benim hayatımada kimse girmedi kimse sevmedi kimseyi sevmedim kimsenin elini tutmadım kimseyle konuşmadım bile hep hayatıma biri girince her şey değişecek sanıyordum ama öyle olmuyormuş.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şimdi seni ayıplayacak ve hor görecek kızlar çıkacak. 'Aaa! Nasıl olur? Nasıl dayanabildin bu yaia kadar?' diyecek. Kendileri gibi senin de belediye otobüsüne dönmeni istiyorlar.
Normaldir kardeşim. Gayet normal.20 Yorumlanormal normal daha çok gençsin... benim gibi asosyal olma yoksa benim gibi 33 yaşınla evde kalırsın 😅 şu yaşıma kadar benim mesela hiç sevgilim olmadı ve normal olmayan bu 😂 ağlanacak halime gülüyorum artık.
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de 21 yaşıma kadar duygusal bir ilişkim olmamıştı.21de başlayıp 23te bitmesi dışında bir sorun yok :) Hiç lazımlı bir şey değil, öyle bir delilik edesin gelirse, Aman ha..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olsun deyince olacak bişey değil bu. Zamanla olur. Olsun diye ilk hoşlandığına yapışırsan üzülürsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi de üzülüyorum
- +1 yıl
aynı şey değil ama...
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAbartma yahu bir kadının düzgün erkek bulma ihtimali bir erkeğin düzgün kadın bulma ihtimalinden çok çok daha fazla.
016 Yorumla- +1 yıl
@güneeesss kızım siz seçen taraf olduğunuz için daha çok erkekle tanışıp daha düzgün erkek bulma ihtimaliniz çok yüksek. Biz her zaman tanışmıyoruz tanıştıklarımız da düzgün çıkmıyor şansımız çok düşük size göre çünkü seçen biz değiliz.
- +1 yıl
@güneeesss kadınlar da öyle kanka, hemcinslerini bilmiyorsun sanki. Ben erkekler şerefsiz diyebiliyorum rahatlıkla, ama hepsi değil.
Soran+1 yılAksine düzgün kadın daha fazla ama aklı uçurunda olmayan erkek yok gobi bisi
- +1 yıl
Siz öyle erkeklere ilgi gösteriyorsunuz onları görüyorsunuz hep ondan.
Soran+1 yılİyi de siz ezik erkeklerde iyi erkek diyorsunuz onlar iyi düzgün erkek değiller ki. Gereksiz erkekler
- +1 yıl
Ezikte demedik yahu orta şekerli işte ne g*tü kalkık ne de ezik.
Soran+1 yılOnların bir suri sevgilisi oluyor be nabza göre şerbet vermeyi bilirler snsj
- +1 yıl
@güneeesss evet orta şekerliyim. abi demesek yalnız abi deme lazım olur lafı var ya bilirsin belki ondan.
- +1 yıl
@güneeesss ben halka mâl olmuş bir insan değilim, topluma değil birine ait olmak isterim sadece. böyle iğrenç yakıştırmalarınızı kendinize saklayınız.
- +1 yıl
@güneeesss herkese lazımsındır derken bu işi meslek karşılığında yapan insanlara benzettin beni sanki bir an. niye öyle ilgi göreceğim bir potansiyelim olduğunu düşündün ki peki?
yani tercih etmemiş olabilirsin ilişkiler için gerekli sosyal ortama sahip olmayabilirsin her şey mümkün
00 YorumlaBenimde olmadı şu ana kadar olmasını istiyor muyum istiyorum ama gelen olunca da korkuyorum başlamadan bitiyor nasıl olacak hiç bilmiyorum
00 YorumlaBırakın şu yalanları ya sırf millet ne diyecek diye soru soruyon
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki abi
Bu devirde bunu duymak güzel bişey helal olsun valla🙏☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bişi değil bence
Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. İşin zor, bu zamana kadar olmaması kötü değil takdir edilecek bir şey... seviyeli olursan kazanırsın her denilene inanma, mantığını yok sayma.
00 Yorumla
+1 yılOhaaa profile baktim cokta guzelmissin nasil sevgilin yok alla alla
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Zengin birini bul bari
Soran+1 yılNasıl bulayım ki
- +1 yıl
Burdan yazamamki ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHala aklı başında kızlar varmış demekki, tebrik ederim. Evlenilecek adam bu diyene kadar bulma bence
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenilecek adam mı kaldı ya sjks
- +1 yıl
Kadın varsa adam da vardır bence
+1 yılve bu böyle sürüp gider tatlım 💔
22 Yorumla
Soran+1 yılÜzücü...
- +1 yıl
üzücü ama gerçek maalesef 😪
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olmayı ne zannediyosun kızım bakkaldan ekmek mi aliyosun? Hiç beklemedigin bir anda çıkar karşına ağzın dilin tutulur. O zaman anlarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda herkes bakkaldan ekmek alır gibi sevgili buluyor öyle sanmam normal değil mi?
Cevap sahibi+1 yılSevgiye yukledigin anlama göre sevginin niteliği de değişir. Sen sevgiye bakkal ekmeği gibi bakarsan ulaşılması kolay ve bı o kadar da sıradan gelir. Ama benim gibi sevgiyi sevgi sadakat ve güvenin aynı kişileri buluşturan ortak noktadaki çekim gücü olarak görürsen işte o zaman gerçek aşkı bulabilirsin. Bunun için de emek vermek gerekir. Ekmek değil.
Çıkar karşına ben de olsun kafasındayım ama herkesle de o mevzulara girilmiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar seksi kadının sevgilisi olmaması normal değil ama tercihler üst düzey demek ki
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
- +1 yıl
Neden olmadı kimse istemedi mi
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Konuşalım bunu 😁😁
Aşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Yaşın genç hiç bir şey için geç değil senin için hayat yeni başlıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana normal gelmedi fakat herkesin hayat hikayesi farklı, bazen de geç olsun güç olmasın derler.
00 Yorumla güzel kıza benziyorsun ilerdr olur merak etme
00 Yorumlaİşine kariyerine odaklan ya sevgili filan boş işler
10 Yorumla
+1 yılNormaldir herhalde ya şu yaşta sevgilinin olacak bu yaşta olmayacak diye bir kaide yok sonuçta
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi bir kadının sevgilisi olmaması anormal ve inandırıcı hiç değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenle sevgili olmayan çok şey kaçırdığını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAdam gibi adam bulamazsın artık
Çünkü Madam gibi Madam da kalmadı00 YorumlaNormal hiç olmasın değer verdiğin insanlar da anlamadan çıkıp gidiyor
00 YorumlaSağlıksız ilişkidense olmaması daha iyi bence
20 Yorumla
+1 yılSevgili olanlar amacı seks bunu istiyorsan yap yoksa evliliği bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşünmüyorum
- +1 yıl
O zaman cinsellik normal
+1 yılOlmayabilir karşına sevebileceğim etkilenebilecegin biri çıkmamıştır düşünmeyebilirsin de
00 Yorumla
+1 yılBenimde ilk erkek arkadaşım 20 yasindayken olmustu en guzel boş ver 🙂
00 Yorumla
+1 yılOlabilir normal sevgilim olsun diye sevgili yapılmaz hissedersin olur
00 Yorumla
+1 yılBunu kafaya takma abim hiç ummadığın bir anda olacaktır sevgilin sen yaşayışına bak
00 Yorumla
+1 yılboş ver olmasın olanları görmüyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılGörüyorum işte rezalet öyle teselli ediyorum kendimi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir normal ben 30 yasinda kadin gördm hic sevgilisi olmadii
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi ya çirkin miydi nasıldı
Cevap sahibi+1 yılYok kadin gzldi fizi iyidi ama tercih meselesi ve dini inanç
+1 yılNormal ya olmayabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normal benim de hiç olmadı ki 😥
00 Yorumla
+1 yılToplama kamplarında ki kişilerin aileleri bile yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir düşünce
00 Yorumla
+1 yılOlur elbette kriterleri azalt
00 Yorumla
+1 yılOlabilir yani normaldir
00 Yorumla
+1 yılSen istememişsin o nedenle normal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilisiz hayatmı olur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normal bir şey
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme seçerek ilerle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuna da birilerinin inanması bekliyorsun...
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılO üstündeki alttan çıçıt lı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılYuh
- +1 yıl
😅😅😅
sen mi istemedin teklif eden mi olmadı
04 Yorumla
Soran+1 yılBıkac kisi teklif etti ama onların da niyeti baskaydi. onun dışında eden olmadı
Soran+1 yılNeyi yanlış yapıyorum acaba
Nasıl olmaz ya güzel kızsın
013 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı işte 😢
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılYok özelden konuşmuyorum
Soran+1 yılBurdan olmasın zaten jdksks
Soran+1 yılNesi mi var jkkj biliyorsun bence
Soran+1 yıl.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl26dayım benim hala olmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaş kaç
02 Yorumla