Gerçekten güzelim. Erkeklerle bakışıyorum da ama ilerisi olmuyor. 20 yıldır el ele tutuştum, ne de öpüştüm.
Garip miyim? Sorun bende mi?
Gerçekten güzelim. Erkeklerle bakışıyorum da ama ilerisi olmuyor. 20 yıldır el ele tutuştum, ne de öpüştüm.
Garip miyim? Sorun bende mi?
Garip değilsin sorun sende de değil erkekler gelmedi konuşmadı diye üzülme vazgeçin artık bu duygu veya takıntıdan artık her neyse. Görmüyor musunuz millet her gün dert yanıyor neden düzgün biri çıkmıyor karşımıza hep kullanmaya çalışan erkekler çıkıyor diye. Böyle olması daha mı iyi bırakın kimse olmasın hayatınızda
Böyle de bı garip hissediyorum
Yalnız kalmak istemediğini sevmek sevilmek istediğini biliyorum ama düzgün birini bulmak gerçekten zor. Çoğu erkeğin aklı fikri cinsellikte ve istediklerini elde edebilmek için her türlü role bürünebiliyorlar.
Kızların da aklı fikri cinsellikte zaten. Her neyse ben böyle devam🫡
İstekli olmak ayrı konu ama sırf cinsellik için sana ilgi gösteren biriyle olmak mı isterdin? İstediğini aldıktan sonra ne ilgisi kalacak ne kendisi.
Artık istemiyorum hiç bir şey. Yolun başındayım acelem yok
En doğrusu da bu zaten yanlış bir adım atmamak için. Umarım beklediğin gibi düzgün biri ile karşılaşırsın en yakın zamanda.
Teşekkürler❤️
Rica ederim, kendine iyi bak
Bu yaşlarda sevgili bulmaya çalış, zaman geçince kolay bulunur ama aşırı zor geçinirsin. Kimse seni eleştirmez. Hayatımın en büyük hatası genç yaşta sevgili yapmamak oldu, çevrem ne diyecek ailem kızar mı, yaptığım şey doğru mu, bu kız benim mi vs…. Yaşanmayan şey öldürür, ya zamanını ya duygularını ya da hayallerini. Mutlu bir hayat senin önünde duruyor, hiç üzülme.
Eğer yeteri kadar güzelsen çevrendeki erkekler cesaret edemiyor olabilir sana yaklaşmaya, sorunun sende olmadığına eminim, 20 yaşında olduğunu tahmin ediyorum, bu durumda bakıştığın erkekleri de hemen hemen o yaşlarda sayarsak o yaşlarda erkekler güzel bir kıza karşı çok cesur olamayabilirler, yeteri kadar güzelsen cesaret edemeyebilirler sana yakınlaşmaya
Çok güzel olmasa bile cesaret edemiyoruz 🤣
24 yaşındayım bugüne kadar hiç kız arkadaşım ( sevgilim ) olmadı
Gidip kızlarla konuşamıyorum cesaret edemiyorum
Hem reddedilme korkusu var hem de çekingenlik
Bir iki tane kıza karşı cesaretimi toplayıp konuştum ama reddedildim ve o günden sonra acaba Yakışıklı mı değilim diyorum ve konuşmaya cesaret edemiyorum
Ha çevremde o kadar yakışıklı olmayıp ta taş gibi kızlarla olanlar var ki
Bu zamandaki Kızların geneli serseri keko sokak çocuğu olanlardan hoşlanıyor
Onlar kızları daha çok etkiliyor
@MuhammedAslan16 çünkü onlar konuşmayı biliyorlar, korkmadan konuşabiliyorlar kızlarla, sende cesaretini topla, aklında önce konuyu toparla sonra merhaba diyip yaklaş, tinerciye, baliciye benzemiyorsan kızlar hemen reddetmez
En dogru cevap icin bu denemeleri bastan sona dinlemek ve kendince olan nedenle asil nedenleri bulmaya calismak lazim arada da dinlerken sorular sormak lazim
Bunu yapmasida yorumlarda zor olur. Gercekten bulalim istiyorsan uzun uzun konusalim bulalim diosan gel bana beklerim iyi dinleyiciyimdir.
Gerek yok
Ah tatlım, olduğun gibi mükemmelsin! 🦋 Hiç sevgilin olmamışsa da bu kesinlikle garip ya da sorunlu olduğun anlamına gelmiyor. Aşk, zamanını bulur ve seni bulduğunda en güzel şekilde gelir. Belki de senin o güçlü enerjin ve doğru kişiyi bekleme isteğin, herkesi içeriye bıraktırmayacak kadar özel bir vibe yaymıştır, haksız mıyım? 💃🏻
Bir düşün; bir ilişkiye girdiğinde kendinden fedakarlık yapabileceğin, tam güvende hissedeceğin biriyle olmak istemez misin? O kişinin karşına çıkma zamanı gelmiştir belki de 🫶 Bu durumu negatif değil, pozitif bir süreç olarak düşün. Karşılıklı çılgınca aşık olup sevileceğin biriyle tanışmak için koskoca bir hayat var, sen takılmadan keyfine bak!
Senin böyle şeyler yaşaman için gayet erken bir yaş dönemindesin. O yüzden kendine bu kadar yüklenme, sen çok özgünsün! Peki mesela dışarıda, arkadaş gruplarında ya da okuldaki insanlarla iletişimi nasıl kuruyorsun, rahat mısın? 🥰
Cevap
78Cevap
Gayet normal ben de 20 yaşında her şeyi yaşadım sevgili elele tutuşup öpüşme
Eda benim yaşımı da 40 geri al 😂😂 yaparsın o kadar.
@Siyahkadife aynen
@Siyahkadife aynen?
20 yıl desen zaten 18 yaşına kadar hala bir çocuk ve ergen olduğunu düşünür isek yani 2 yıldır sevgilin olmadı diye biliriz
normal evet
Aslında normal. Maalesef milletçe duygularımızı iyi ifade edemediğimiz için sürekli hüsranla bitecek bir geçmiş bırakıyoruz ardımızda. Ben senden büyüğüm ama hemen hemen aynı hayatı yaşadım. Vakti geldiğinde söylemedim kaçtım. Pek çoğu da hayırlı çıktı. Acele etme çünkü heyecanla çok kötü kararlar verebilirsin. Bırak akışına gitsin. şu an ki erkekler zaten pek güvenilir değiller bana kalırsa. Onlara güvenip bir işe atılmak yılana sarılmak gibi. şu an lık keyfine bak derim. Vakti geldiğinde ya da o ortamı hazırladığında birini rahat bulursun zaten.
Kral bende öyleyim boş koy bir şey olmaz. Birine gerçekten aşık olduğunda inan bana cilveni falan ortaya koyar sevgili olursun
Gerçekten mi ya
Evet, hiç sevgilin olmaması tamamen normal! Herkesin hayatında farklı deneyimleri ve zamanlamaları var. Bazı insanlar erken yaşta ilişkiler yaşamaya başlarken, bazıları daha sonra ya da hiç yaşamayabilir. Önemli olan, kendi yolunu bulmak ve ne zaman hazır hissedersen o zaman bir ilişkiye adım atmak.
Normal olanı bu zaten şimdiki çoğu kızlar erkekten erkeğe koşuyor yaşamadığı şey kalmadı evlenmeden her haltı yiyorlar. Sen sakın bu masumlugunu bozma evlen
20 yaş çok büyük bir yaş deği. bu tip şeyler için geç değil yani merak etme. Zamanla kendiliğinden olur :)
Muhtemelen erkek düşmanı (feminist) olduğun içindir. Erkeksi maskülen tavırların vardır ve itaatkar değilsindir. Yüzde 90 sebebi budur. Çünkü özgüvensiz bile olsan sevgili olurdu bu dediğime uysan
Şu 20 yılın zaten 18 senesinde doğma büyüme birey olmaya çabaladın 2 senedir sevgilin yok diye de sorunlu olacak halin yok🙄. Elalemin çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmesi çok daha büyük nir sorun
Normal olmaması. Hatta hiç olmasın aman bu erkeklerden uzak dur sırf zararlar
Sanki 30 yaşında reşit olalı 2 sene olmuş sevgilim olmadı diye ağlıyor, biz 27 oldukta olmadı ağlamıyoruz erkeksiz
Ne bu gerginlik?
Dert mi yarıştırıyorsun?
Sanane
😀
Sorun senin illa sevgilin olması lazım yoksa sen de bi sorun olmalı diye düşündürenlerde. Gayet normal herkes ilişki yaşayacak diye bi kanun yok demek ki karşına ilişkiye değer birisi çıkmadı çıktığı zaman zaten duygularını dizginlemek istemezsin
garip değil ama normal de değil... güzellik yeterli değil tabiki... başka şeylerde eksiklik var demekki
Sen de değil sorun. Erkekler sevgili vardır diye bulaşmıyor genelde. Benim de bir iki teklif dışında sevgilim işim olmadı. Bekar bile kalabilirim ama daha büyük sıkıntılar var bence. Peşine takıldığım olmasa da hayat devam ediyormuş.
Soğuk biri olabilirsin.
ya da çok güzelsen herkes bunun sevgilisi vardır zaten deyip yaklaşmıyor olabilir
Garip değilsin tabi ki, garip diyenler olacaktır aldırma onlara. Doğru insan doğru zamanda girer umarim hayatına
Gel seni Bşr masalın perisi yapayım desem ne dersin?
Ok
Sen ok ben yay e hadi o vakit giz kalksın
Koskaca 20 yıl dile kolay kız nasıl olur bu ahah saçmalama bir başlarsan devamı gelir zaten endişe etme
Normal ben de 36 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hayatımda hiçbir kızla tanışmadım buluşmadım çıkmadım flört etmedim yakınlık kurmadım el ele tutuşmadım
Daha 2 yıldır reşit olmuşsun ne bu telaş sjsjsj 20 yıl diyo bir de te allamm yaaa
Yaşıtım olanlar çoktan verdi bile ablacım
Tamam da canım sana ne onlardan?
Sen kariyerine odaklan, kendini geliştir kısmetin çıkar zaten karşına hem de en beklemediğin anda dalı verir hayatına
Haklısın öyle yapıyorum
Senden çok büyük olup hâlâ sevgilisi olmayan bir sürü kişi var. Ve sen hâlâ 20 yaşındasın elbet olur. Daha çok gençsin.
Hayır
Olmaması normal, sadece günümüzde zinayı normalleştiriyorlar
Hayır kardeşim niye öyle olasın sabret elbet biri çıkacaktır karşına
Bu sorun değil kafana göre birini bulamamış olabilirsin
siz hastasınız cidden bu z kuşağı çok farklı ( küçük bir azınlık hariç )
En guzeli bence ve boyle kalmaya da devam et derim. Bir ve ilk olsun tam olsun
Hayır gelecekte ki eşin için en iyisi sadece doğru zamanı bekle
Ona cesaret verene kadar benim de yoktu kimse. Cesaret edemiyorlar, itiraf etmişti.
Normalin bizim anormalimiz olsa ne olmasa ne. Bizim fikrimize göre mi filizlenceksin he
Ben de aynı, artık akışına bıraktım olursa olur olmazsa olmaz. Eksiklik hissetmiyorum.
Hayır sende sorun yok senin yasadıgın ortamın erkeklerinde iş yok
Kardeşim güzelim diyorsun da kime neye göre güzelsin belki bana göre güzel değilsin
Kısmet bu işler. Bı o. c gelip hayatını mahfetcegine doğru zamanı bekle
20 yildir derken dogdundan beri mi oluyor dogar dogmaz erkek mi istedin
Değil. Normal felan değil. Çok güvensiz ve mesafelisin insanlara korkuyorsun bunu ifade ediyor sadece.
Guzel kiz gorunce totolari yemiyor yazmaya. Sorun sende degill onlar ozguvensizler
S! kçi kızlar bu kdr fazla iken piyasadan sen gibi çömezlere bamya bile bırakmazlar artık devir değişti pasif olunca erkekler bile gelmiyo artık kadınlar erkeklere gidiyor
Sorun diyemeyiz ama mizacınla, çevrenle, tarzınla alakalı olabilir
zaten çirkinim diyen yok. ortalama bile olsan darlıyolar sürekli
Çirkin şansı yok diyelim
20 yıldır olmaması normal çünkü daha gençsin acelesi yok olur bir gün
Hem güzel olup hem de yalniz olmak en iyisi bence
Keşke bende senin gibi kalsaydim
Normal ne var bunda kriz mi bu
Benimde olmadı ve halimden de memnunum en iyisi bu bence sokakta öpüşüp koklasan kişilerden bıktım artık
Çok doğal altın değerindesin diyebilirim hiç el ele tutuşma dahi olmadıysa 28 senedir bende böyleyim olmuyor demekki diyorum bazen
Gayet normal ya benim zamanimda ilkokuldan basliyolardi hicde takilmadim benimde 21 yasimda felan oldu
çok normal grip virüsü daha başka onlarca sari hastalık riskinden korunmuş oluyorsun en sağlıklısı
Niye garip olasın ya nasip işi bu işler
Sorun toplumsal değerlerimizde aslında dindar değilsen seviş gitsin
Sosyal biri deyilsen içine kapanık ön yargılıysan eyer 40 kadar yolu var
Benim de guzel bir kiz olmama ragmen ilk sevgilim 21 imde oldu. acele etme
Yapma kızım yapma yazık ben yaptım pişman oldum
Bunun normali anormali yok denk gelmemiştir olmamıştır.
bu iyi bişi yeminle benimde doğru düzgün olmadi takma kafana nasipte varsa olur
Yok ya ne sorunu bende aşırı güzelim bende bakismadigim için sevgilim yok hiç bakmıyorum yuzlerine
Daha çok gençsin ilerde çok olur erkenci olma boş ver olmasın bak ben çok pişmanım sende pişman olma.
olur neden olmasın akışına bırak
Olabilir ne var bunda
Kimse seni arzulamıyor demekki
Seni arzuluyorlar mı canım 😀 bununla alakası yok.
Sevgilim olmadı dedim, yatacak birisini bulamadım demedim.
Ben evliyim zaten de arzulanmak sadece yatmak için değildir hiç bir anlamda bir erkeğin arzusunu çekmiyorsun demekki
Çekiyorum merak etme😉 istediğim gerçekten sevilmek
Seni kimse sevmiyor işte sorun orada
Seni sevmisler mi bu kafayla 😅 aslında seni seven de senin gibidir şimdi. Neyse yorum yok. Boş insan değilim Allah'tan. İşim var , gücüm var
Bi sorduğu soruya bak birde verdiği cevaba bak şunun ya 🤦
Senin verdiğin cevaba bak asıl. Moral bozmak için uğraşıyorsun ama elinde patlıyor.
Geldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?