AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
He aşıktır. Onun amacı farklı.
Ne amacı olabilir neden bayanları bir amaç olarak görüyorsun kendinde bir bayanken
İğrenç ya neden koca herifle çıkıyosun? Genç erkekler daha tatlı.
Emin ol tas meteor fırtına çok yakışıklı kas kütlesi yaşına bakma bende yaşını duyunca çok sarmisitim
Koşarak uzaklaş bence.
Neden boyle dusunuyosun
Yaş farkınız biraz fazla bence. Kulvarlar farklı kaçıyor olabilir üzülmeni istemeyiz.
Anladım saolun
33 yaşında adam seni güzel kullanıyor
Kullanmak demeyelim odun biraz diyelim
Ben kayıt tarihimden bu zamana kadar çeşit çeşit kişilerle konuştum ve kimin ne halt olduğunu iyi öğrendim. İster odun olsun ister kömür bu sevdanın sonu kötü.
Nasıl kotu
Pişmanlık, hayal kırıklığı, geriye dönük düşündüğünde kendinden nefret etmeler vs.
Onunla ayrilsam bile asla pişman olmam cunku bunlardan başka bir şeyi yok gayet kibar düzgün efendi biri asla benim yanımda kaba konuşmaz bir kere ayrildigimizda bile ben uzulmiyeym diye ayrıldı ve bana her dakika mesaj attı ve sonra benden özür diledi ve kişiliği çok iyi
Doğrudur onlara lafım yok ama o kadar yaş çok çok fazla. max 6-7 belki zorlasan 8 daha fazlası sıkıntı
Evet bunu biliyorum ama maalesef ben aşığım yapcaj bir şey Yom şu an en önemlisi ailemin kabul etmesi
Tek temennim ilerde sorun olmasın. Çünkü bu tür yaş farkında sorun yaşayan var inan önceki ilginin azaldığı insanlar var. Umarım üzülmezsin o zaman
Evet herşeyi düşünen bir insanin ve bu konuda ona inancım tam guvencimde tam oyuzde. Aileme soylemek istyrm evet yasim ondan küçük ama olgun dusunen bir insanin
Kısmet. Umarım pişman olmazsın.
Amin sagol
Hayirlisi olsun bacim
Amin
amin kardeşim
İyi dileğimiz için teşekkürler
rica ederim kardeşim hayde hayırlı akşamlar
Hayırlı aksamlar
sizede
kesin aşıktır da nerene aşık orası biraz meçhul.
Harbi malsin kafan nerene calisiyr
kafan nereye çalıyor değil güzelim. biraz da sen düşünsen bunları hani ilerde pişman olmaman için. kötü bişey de demedim hani.
Ok.
Kullanmak isteyebilir o yaştakiler... Dikkatli ol.
Kulkanilmak ya da kullanmak gibi bir durum yok
Zaman gösterir bilemezsin.
Biliyorum. Çünkü her ilimizde sizin kastettiğimiz ya da düşünceniz deki insanlar değiliz
İnşallah o zaman.
Saolun
Cinsel objesin, biraz ağır oldu ama.. Uyan uykudan
Ya aklınız cinsellikten birşey calismazmi çocuk 8 aydır sadece ekimi tutuyor ve asla evlenmeden dokunmak öpmek dior ama senin aklın cinselige çalıştığı için başka bir şeye calismaz
Bekle gör, acik ve net. sen korumaya devam et onu. dilerim ki ben yanilan olayım... Saygilar küçük hanimm
Ben kendimi korumak yastayim yine düşünceniz için teşekkürler
Adını unutmuş olmasın...
Nasıl yani
Git yat hadi, uyku saatin gelmiş senin
Benim uyku saatin gelmedi ama senin gelmiş olmali herhalde sen yat uyu
muhabbete gel :D:D
Kafan iyi galiba bence en iyisi sen yat uyu hatta zibar bak be iyi muhabbet
Seni terk etmediyse aşık olabilir.
Neden beni terk edsin
Beklentilerin 33 yasında birine fazla.
Anladim
herifte ki ne sevgiymiş sana karşı vay bee
Nasıl anlamadim
çok seviyomuş seni onu diyorum (nası seviyosa artık?)
Sana sadece ağzımı bozarak hassktr kopek diyrm sen bundan anlarsın ( insan olmadığın için köpeklerdende özür dilerim artik ) ;) hadi hostt
sen ne karaktersiz saygısız bir insansın yaa defol git senin gibi bir küfürbazla konuşmakla zamanımı harcadım. salağa bak. o herif seni kullanır kızım atar yatağa işi bitti mi de basar tekmeyi siz anca buları yaşadaıktan sonra akıllanıyosunuz sonra erkeklere saydırıyosunuz bu kadar beyinsiz salaksınız işte kafa yok kafa
Ya sen neyin kafasını yaşıyorsunuz sen erkekmisin senin gibi serefsizler kızları 5 dakikalık zevkleri için harcarlar o yüzden bana masal anlatma hadi yoluna asfalta yapıştırmadan
ulan salak benim hiç sevgilim olmadı kimseyle ilişkiye de girmedim zinaya da karşıyım anladın mı salak beyinsiz? bilip bilmeden beni tanımadan konuşma gerizekalı beni de sinirlendirme manyak mısın nesin böyle anlayışsız salaklar da beni buluyo yaaa :S :@
siz kızlar da hepiniz aynısınız ztn yakışıklı serseri görünce anında yatağına bile girersiniz alayınız kaşarsınız bee Allah belanızı versin.
Ya simdi seni şuanda yaptığın acitasyonla vuruyoru. Benim bakire olmadığını nerden biliyorsun benim zinaya karşı cikmadigimi aklın sıra kızları küçültüp o pirinç kadar aklinla banami ukalalik yapicaksin o lafları bir yerine monte ederim senin gibi zihniyetteki birine de kızlar bakmaz normal hic kız arkadaşının olmaması önce saygıyı edepi öğren bana öğretmeye kalkma simdi uza okadar daha fazla küçülme belli konuşmada daha ergwnsin sende olmayan beyinle yarıştırmak beynimi bende olan sende olsa bu kadar kapak olmazdim
bana saygıyı öğren diyene bak az önce sktr'i çeken bendim dimi salak kaşar haa? bir defol git yaa senin gibilerle uğraşamam sende bir kere saygı olsa böyle konuşmazdın diğerleri benden daha beter yazmış onlara niye bir b*k söyleyemedin de bana patladın o zaman haa? Allah'ın salağı yaa saygı edep öğren diyo bana
sana kötü bişi bile demedim ince bir mesajla uyardım sen anında patladın bana küfür ettin bana saygıdan bahsediyosun. bir yerin dibine gömmediğin kaldı gerizekalı sen de saygı olsa direk küfürle başlamazdın sözlerine.
şu tavrılarınla bana yazdığın saygısızca ve seviyesiz konuşmalarınla ne tür bir mal olduğun ne tür bir kezban olduğun belli şimdi * git o çok sevdiğin 33 yaşında ki adama ver hadi yallah Allah'ın belası salak
Bak bana ukalalik yapma ben hic olmazsa kufurumi açık yazıyorum senin gibi... Değil bana saygıyı öğretecek son insan sensin p**evenk mal ben kimseden korkmam hepsi cvpi aldı saygı çerçevesi içinde normal hayatımda küfür etmem kullanmam çünkü senin gibi seviyesiz biriyle muhatap olmam çok şükür allahın salagiyim sen Nesin ilk küfürlü konusunda sensin bana laf yarısına girme kısa kes ne çok konuşursun sen ya uzaâaa
ilk küfürü sen ettin senden önce bir küfü yazdım mı iyi bak gözün körse bir daha yazma tamam mı? kezban olduğun çok belli ztn. senin gibilere çok yazı yazmak anca deveye hendek atlatmaktan zor ne yaparsan yap. bu kezbanı da alın dışarıya
Yaw hehe kamil daha sana laf yazmaktan kapak etmekten inan artik yazdigin msjlari okurken gülmekten gozlerimden yas geliyor atarli ergen sen bana bir şey ogretemezsin ama bir laf var seni essekten dusmuse benzetirim okey BB uza yapışkan
manyaksın kızım sen nerde kapak ettin l*n küfür etmekten başka bişi yazmadın. adam gibi yazmak yerine aşağılamayı tercih ettin. diğerlerine yazamadın tabi gücün bana mı yetti? ben sana öyle şeyler yazarım ki dudağın uçuklar ağlarsın kenarda ama sen gider sevgiline şikayet edersin bide
ben senin gibileri yatağa atar işim bitince de ağzına 100 doları sokarım kızım benimle uğraşma o adamın da amacı belli ztn kalkmış ki senin gibi bir kezbanı bulnuş atmak için de can atıyo tabi ama fazla naz aşık usandırır ki seni umursamyo bile peehhh :S
Güldürme beni çocuk değilim hic bir şeyi sevgilime şikayet etmem ama yazık acidim sana sabahtan beri bir caba içerisindedir olmuyor olmuyor ben kufursuzde seni yerden yere sokarim ama uğraşmaya degmezsin değerin yok kalitenin bellirsiz evet manyagim sen manyak ettsin sus la bir sus birde bayanlar çok konuşurmuş bu tezi bile curuttun yeter
Yaz yazmassan serefsizsin bebe
seninle dalaşarak anca zamanımı öldürüyorum işim gücüm var senin gibi bir yerden bitme bir 0 zeka ile ztn konuşçak halim yok. hala yazıyosam beni kapak edememişsin demek ki hala egonu yükseltmeye çalışıyp konuştukça dibe batıyosun.
sana ne yazsam ztn o bezelye beynin buna ermez kafan basmaz senin o kadar düştün ki artık sana yazmak köpek eğitmek gibi bişi
Ben gerçekten senin artik şizofren olduğunu düşünüyorum başka ne diyebilirim senin gibi bir artik her ne pksan konuşmaya degmezsin seninle yarışacak değilim çünkü sana tepeden bakıp yukarimcikmani bekliyorum bak iki dakikada seni yetisrdim kopek terbiyecisi oldum
Acaba sende beyin var mı
Kendi mallığını bana satma defol barbilerinle oyna güzelim hadi yazdıklarınla kendinin ne kadar ruh hastası olduğunu ztn kanıtladın kime göstersen seni işaret eder
Ya sen nasıl bir manyaksin esin benzerini yoktur yazma ulan biktirdin ne çene ne çene yaw ve diyom sana
Hani yerin dibine sokardın beni boş boş konuşuyosun bu kavgayı sen başlattın bokunu temizlemekte sana düşer hadi eyv. Ben gidiyorum
Soktum sen daha dipleri seviyosun anlaşılan normal belli zaten bokmtemizkemek senin isin bir zahmet temizle git ka diyexgimi flanmi susunuyrsun ha bir git be
Bu boku sen temizliceksin kavgayı başlatan sensin hala yazaral kendini yerin dibine giriyosun ilk küfürü sen ettin sen aşağıladın bide dahada ileri gittin ve kimseyi de sokamadın egonu tatmin etmeye çalıştın o basit hakaretlerinle bana bir b*k yapamazsın
Senin gibi kezbanları ben çok soktum yerin dibine sen yokken ben vardım bana hiç bişi yapamazsın o ufacık aklınla beni yendiğini sanıyosan yanılıyosun
Yaw heehe geç ötede oyna kısa kes
sana he hee sen de kıllarını kısa kes hadi bakem
Hassiktir bir ya sen ne biçim bir yaratiksin artik nasıl bir malsan
:D :D
Mal
senin gibi
Yaw hee
Askin yasi olmazmista bu ne bicim bir yokluk :)
Sen yokluk icondesinki bilmediğim her konuya atliyosun yazik
Saka yaptim hemen laf sokma cabasina girme.
Sen yasinimi seviyosun kendisinimi bosver akisina birak
Caba içerisinde değilim olmam konuşmasını bilmeyen birine şamanın hangi ortamda yapılacağını ogretixek hic değilim
Peki tesekkur ederim
Rica
Çıkmıyorsa seviyordur
What
Bu zamanda ask mi kaldi.
Kaldı demekki
Nefen ki
Aynı ben ama kola dovme yaptirmak sacmalik
Nasıl ayni ben derken sizde mi sevgilinize söz verdiniz yapmadiniz
Hayir hareketleri ayni. Ben utandigimdan an fazla ilgi gosteremem. Dövme konusuna gelirsek de yaptirmasin bu sacmalik.
Anladim fakat sizin utangaçlık ya da geride kalma diye adlandırdığımız durum biz bayanlara ilgisizlik olarak yansiyor
İyi de ben karşımdakine söylüyorum zaten ben böyleyim diye.
Hmm anladım ama bnmki söylemiyor isde
o zaman o utangaç değil. Ve seni de pek sevdiğine inanmıyorum.
Anladim
işin içinde seks var mı
Hayr olamaz olmaz herseyi neden oraya bagliyrsunuz
o yoksa sana alakasıda olmaz da ondan.
Ne alakaya ya sen kız arkadaşına o gözle o niyetlemi bakiyosun gereksiz yorum yapma
Neden diye soruyur birde yavrucak
Nedenmis?
Offff
Yazdıklarını bir daha oku
Okey mameyti
Was
What
eğleniyor senle lanet olası moruk.
Lanet okuma ben sadece beni sevip sevmediği konusunda kararsizim ve bunu nasıl anlarim
Uzsk dur...
Herkes boyle diyor maalesef olmuyor Çevremdekilerin kara sevdaya tutulmussun diyorlar
Size tavsiyem ve benim görüşüm çünkü artık insanları yıllarca tanısan bile içindeki asıl niyrti anlayamıyorsun baksana boşanmalara anlaşmazlıklara aldatmalara ama tabi sonuçta senin egoların ve bazı şeylere de senin karar vermen gerek.
Egom yoktur olsaydi m egolu bir insan size açıklama yapmazdim ve evet kimseyi taniyamayiz guvenemeyiz bu konuda haklisiniz
bana özelden mesaj at.
bişy knşcam kanki senle
Buradanda konusabilirsin sorun olmaz
yok aynı durum bendede var ondn özldn yz
Nasıl ayni durum ozelden yazmam kuşta bakmayn
nyse bşvr
Okey
Aldiltilma ihtimalini hic düşündün mü?
Yapmaz
Klasik aldatan ya da ayrılmayı düşünen erkek tavırları... tek fark senin çok sevmen ve bunu yavas yavas sogutarak basarmaya çalışıyor
Bakalım bunu bize zaman gösterecek hayırlısı olsn
Evladım baban kac yasında senin
Ben size yasinizi sormadimki siz bana babamn yaşını sorasiniz ya da sorduğunda soruda boyle bir şeyden kasıt yok
O kadarmi yokluk icindeydin be kizim
Ya ne alaka yokluk felan nerden biliyorsun yokluk içinde oldugumu ben onla konuşmadan önce sevgilim yokken kaç kisi bnmle konuşmak istedi hepside benim yasitimdi fakat ben onun konuşmasına insanlogina aşık oldum bu kadar evet bu yokluksa yokluk
Devam et mutluluklar
Sagol
Kesinlikle kullanıyor seni siker atar
Ya senin kaçan başka bir şeye calismazmi zihniyetin curuk
salak doğruları söylüyorum yarın birgün burada yazarsın ben bir hata ettim hamileyim de sizin gibilere müstehak tabii...
Senin terbiyene dusmeyecegim senin gibi insanların akli başka yerlerinde çalışır normal sana sadece gerizekali diyebiliriz
ha * mal
Ben mal olabilirim senin gibi cevap vermeye değmez bir mali insan yerine koyup cevap verdiğim için insan dedim hayvanmi demeliydim ama sen ancak zavalli olursun
tekrar diyorum ha sıktır mal
Yol al it sıktır git karektersiz mal
Mal sensin tekrar ediyorum üçüncü kez sıkık
Senin gibi terbiyesiz biriyle daha fazla muahatap olamam simdi * o kadar
Sus artık at kafası
Kes bee salak
ya sus bir sıkık
Hasiktir
ananda suç seni gibin kazma birisini dogurmuş hasıktır sımdı at kafası
Seni anan doğurmamis sicmis sıktır simdi hayvan altı ezigi
anan bir zevk ugruna yapmıs * ne sıke dogduğun belli değıl senin
Annemle laf söyleme orspu çocuğu annasikrm
ananı da yazık sanada sıkık at kafası *
Got boncuğu.
gotundeki kılları tek tek koparcam senin sıkık
Hele bir sıktır git bende tüy yok ama sen baya killisin anlasilan
Çokmu merak ettin l*n gel korkma sen büyüklere alışıksın azda benimkini yala
Ya azını bozmak istemiyorum p**evenk senin gibi o* çocukları yüzünden insanlar boyle sen ne kadar aşağılık birisin sen zavallinin tekisin ancak sosyal bir ortamda erkeklenirsin beni gerçekten tanıyor olsan bu lafları bir yerine monte edeceğinden haberin olurdu simdi mi yol al canımı sıkma ben bos konuşmam anlata bildimmi
Ha sıktır sen kımsın * 13 yas buyukle takılıyon orüspi
Sen kaşarın önde gidenisin hemde tipsizlerinden
Ben dediğin hic bir kelimeyi üstüme alinmiuorum sen burada erkeklenmeye devam et p**evenk g*vat o çocuğu Piç ben 13 büyük birini sevebilirim ama senin gibi aşağılık birini kimse sevmez yazık aciyorum sana
Yollu kaşar seni seviyomuş parayı seviyondur anan baban hiçmi ahlak dersi almadın at kafası
Bir parasi yok işçi 2 şuana kadar asla parasını yemedim ben onu sevdiğim için erkek arkadaşım ama sen bilmediğim konularda atıp tutmayı seviyorsun sana daha kaba küfür icerikli bir şey yapmayacağım seviyesi daha fazla dusuremem ama sende seviye var mı konuda bilemem konuşma tarzında anladığım üzere yetişkin bile değilsin
Ha sıktır at kafası seni hayatın yalan
Bana gerçek ismini versene erkek adresinide
Bana gerçek ismini versene sen adınıda ne b*k olduğunu görek
Benim lafını bana satma Korktun sanirim
Ali kaya diyarbakır gel * seni bizim aşiret siksin sıkık gelmezsen o korkma lafını götünü sıke sıke sokarım ok
Eee tamamm goruselim bizim aşirette seni yakinmisiz
öyle yumuşama yavru adres ver dedin gel bakalım sık kafası
Ne yumisicamlan kopek sen goruceksin anani bak bakalım ama senin diyar bakiri olduğuna inanmam inanmıyorum diyarbakır da boyle köpeklere yer yok senin terbiyecinin olucam
gotun yıyorsa gel gerizekalı söyledim kimliğimi işte gotun yemez seni sıkecem sen gel * cocugu klavye cocugu seni
Yaw hehe goruscez sen tam mahalle ver gerizekeli o* çocuğun mal kafalı saak beyinsiz özürlü aptal bu lafları bir yerine sok
senın ananı sıkıcem gelmeyen o. cocugu tamam mı gazi cad. acar sok. no:44 gelmezsen sıkıcem seni ananıda senide
Tamam göreli. Bakalım çakal
gelcen zaman silah atcam haber ver ok mi canım
l*n yawsak sen nasıl bir malsin nasıl bir manyaksin benim sulalemde 100 tane vardır sana bir tane kendim veririm ama sen kullanmayı da bilmiysndur
Ulan biz aşiretiz mal sen aşiret çocukken silah tutmasını öğrettiklerini bilmiyon pis kaltak
Yaw bir sıktır git mal
Sıkıcem seni gel atar yapmak kolay gelceksın bakalım sıke sıke
Havla sen havlaaa mal Gerzek sakak Sürtük kahbe got seni sike şike inletcem yavşak
Senmi sıkıcen amcığınlamı seni domaltıcam hemde çok pis inletcem fahıse seni ne zaman gelıyon
Senden çok sikiltim artik nasıl bir manyaksan gerizekali sen kendini sik
Gotun yemiyo yazdıklarının arkasında ol orospi bekliyom diyarbakıra gerizekalı
Senin görün yiyosa acar kuyumcunun önüne. Gel simdi got
Geldim l*n kimse yok * kızı orda ismimi ver herkes bilir ali kaya de adresimi verirler pıc netten bakıpda bombalama ver tel nonu sıkıcem senı
Sende gelicen sözünün eri ol orospi seni gavatın kızı
Ananıda senin sülalenide bitircem
Ben msji attıktan 2 saat sonra cevap verip klavye artisligi yapma salak ben çermik diyarbakır yoğun yiyosa bizim köye gel boranlar asiretindenim ben
Sıkık ben ne gelcem artistlik yapan sensin adres verdim gelcem diyen sensin gotun yemiyor gelsene salak klavye artistliğini yaptığından ii bilirsin ben her dk aklımı senlemi bozdum gerızekalı kasar sen 1 gün sonra cevap verıyon konusuyon sulalenıbsıkıcem
anlaşırsanız neden olmasınn
Yas farkı sorununu ailem kabul etmiyor ve onun beni sevip sevmediğininden emin degilim
o zmn yapıcak bişe yokkk
Evet
Sen ona amca de
Amcam demek için amaçla yaşıt olması kazı 56 kapis
Ne amaçla yaşıt olacak. hangi kaz?
Amcam diye bilmem için amcamla yaşıt akran olması gerek kaz derken
Kazı 56 yazan sensin
Lazim yerine kazı olmuş dokunmatik kurbanı olduk iyimi
değil
Hmm
Çok fazla bence
Biliyorm
Eee bile bile lades bu yaptığın
Lades değil insan kimi seveceğini secemez
Bak sen daha gençliğinin baharındasın şimdi sorun etmesse ilerde yaş sorun olur herşeyi toz pembe görme bir abla tavsiyesi kendine edersin hiç kimsenşn ruhu duymaz sana sevme diyen yok ama emsallarını seç bence bu adamın niyetini bilemessin neden gidip yaşıtlarını seçmiyo bu adam? Akıllılık etmiş bu kizin gözü kapalıdır demiştir sende kanma bacım kiz kardeşim yok ama kötülüğünüde istemem hayatının baharındasın daha
Anladım teşekkürler
Pek öyle durmuyo ama rica ederim :)
Simdi bana ne deseniz bos benim sevgimin kendi istegimle bitmesi lazim ama o kadar iyiki yapamiyorum hergun daha fazla seviyorum
Aynen bos devam et
Saaol
:D fazla sürmez.
Yaw he ne 8 ay oldu naber
sen öyle dıyosan..
Ole ole
ne kadardır çıkıyorsunz?
8 ay
hımm. peki O mu olgun bayanlardan hoşlanıyor yoksa sen mi küçük erkeklerden hoşlanıyorsun? :)
Bu seni ilginlenidrmez çocuk
çocuk mu? :) bsy derdım ama büyüklk bende kalsn var git yoluna
Ben yolumdayim zaten ukalalik yapma zaten su konuşma tarzında hala bir ergen olduğunu ispatladı çocuk
kımn ergen oldgu bellı yasın büyük olablr ama zihniyetın çok küçük
Zihniyetin küçük olsa eleştiri yaparken dar gözden bakmam anmaya biliyormusun cocuk
yorum yapmadm farztt.
Afferim cocuk
Sübyancı mı?
Subyanci kime denir onu bir öğren derim
Ben biliyorum, sen rahatını hiiiç mi hiiç bozma :)
Cool story bro
What
interesting :)
What?
yas farkı cok buyuk ama ya
Evet oyle
emin ol aşıktır. (!)
Hmmm nerden anladın ya da absurd bir eleştirimi yapiyorsun
Yok seni kullanacak
Yok kulannmak sadece odun nasıl yontabilirin ask ile ilgili cümle yapamıyor sadece seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum diyor
Bayılıyor sana
Yaw heee hee
Utan utan