Flört ettiğim kişi ve hareketleri?

Biriyle tanıştım ve ben çok yaralıydım bana iyi gelecek gibi düşündüm… ama kendisi evet ilgi alakası fena değil ilgileniyor ama mesela 1 hafta önce görüştük görmek istemiyor beni sadece o isterse görüşüyoruz mesela ben görüşme de ona sevdiği çikolataları vs alıyorum o hep boş geliyor yolda birsey denk gelmedi falan. Beni kıskandığını söylüyor ama hiç dediğimi gibi değil genelde beni azarlıyor kıskanıyormuş o yüzden dün bana soğuk davrandı bende aynı bana o nasıl davrandı ise ona öyle davrandım saat 9 dan sonra hiç yazmadı bende yazmadım gece 1 de durum attım gördü demek ki uyanıktı bilmiyorum neredeydi ne yapıyordu beni aramaz sormaz doğru düzgün günde bir kere kısa süreli arar genelde yazar komik video atar falan çok cimri yanıma gelirken arabanın benzin parasını dahi hesaplıyor bence… ben ne yapmalıyım? Bir sürü mesaj attım içimde kalanları o beni bırakamaz çünkü söz verdi bırakmayacağım diye o yüzden benim bırakmamı bekleyecek o yüzden böyle davranıyor ya ben onunla görüşmek için delieiyırum onun dünya umrumda değil ben ne yapmalıyım? En son seni daha rahatsız etmem yazmam dedim

Flört ettiğim kişi ve hareketleri?