Bende mi sorun var artık çok kötü hissetmeye başladım?

Selam, günümüzde çeşitli bir sürü karakter var fakat hepsi sosyal yaşamda bir yer edinmiş durumda.

Ben kendimi çok yalnız ve dışlanmış hissediyorum. Kendime ne soğuk niteliği veriyorum nede sıcakkanlı. Yeni tanıştığım insanlara o an modum çok yerinde değilse düzgün bir iletişim kuramıyorum yanlışlıkla kalp kırıyorum, istemeden sürekli irite oluyormuş gibi bakıyorum ama tam aksine düzgün bir iletişim kurmak için can veriyorum resmen. Bu konuda senelerdir kendimi değiştiremedim. Sosyal mecrada konuşurken bir problemim yok insanlarla çok iyi anlaşırım fakat reel hayata döndüğümde sıçıyorum ama bu utanmaktan değil. İnsanlara istediğini söylemek yerine istemeden aşağılarcasına konuşuyorum iltifat edemiyorum deniyorum ama sıcakkanlı yaklaşamıyorum. İşin daha da garibi insanlar yanlarında istiyor ve benden bir şey bekliyorlar gibi hissediyorum. Bu konuda aşk ilişkilerimde büyük bir probleme yol açıyor. Hayatım boyunca bir kişi bana açıldı ve totalde bir haftalık bir ilişki yaptım bütün hayatım boyunca. Onun dışında giriş gelişmeden sonra sonucu göremiyorum. Yaşadığım toplumda en çok red yiyen insan olabilirim ve bu huyumu değiştiremiyorum. Yalnız öleceğim diye çok korkuyorum artık bütün her şeye karşı inancımı kaybetmiş durumdayım. İnsan ilişkilerinde bu kadar sorun yaşamamdan kaynaklı anksiyete oluşmaya başladı insanlardan soyutlamaya başladım bir süredir kendimi YARDIM EDİN.

Bende mi sorun var artık çok kötü hissetmeye başladım?