Çok kötü hissediyorum içimde bir sıkıntı var?

Merhaba, 18 yaşındayım. Bu sıralar çok kötü hissediyorum... Yapacak bir şeyim yok, herhangi bir hobim uğraşım yok. Bütün gün dört duvarın arasında müzik dinleyip ağlıyorum başım ağrıyor böyle yapmaktan. Sürekli ağlayasım var ailemle yemek yerken bile içim titriyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Beni bu kadar üzen şey ne bilmiyorum, sanırım bomboş yaşamam anılarım yok denecek kadar az. İnsanlara fedakarlık yapıp çok özenli davranmaya çalışıyorum ama insanlar kötü davranılmaya o kadar alışmış ki iyi davranınca cepte kabul edip istedikleri gibi kırıyorlar. 18 yaşındayım ama sanki yanlış zamanda yaşıyormuşum gibi dünya öyle çok yalan geliyor ki benim ince düşünceli kalbim bu dünyayı, bu insanları taşıyamıyor o kadar üzgünüm ki... Sabah uyandığımda hemen gece olmasını yani zamanın hemen geçmesini istiyorum gün bitsin ve zamanım tükensin istiyorum çünkü yapacak bir şeyim yok benim. Çevremde herkes anılarını anlatıyor yaşadıklarını, hayallerini anlatıyor oysa benim anlatacak bir şeyim yok. Kalbimi ve aklımı çok yoran bir sır saklıyorum bu yüzden insanlara güvenim sarsıldı. İyi müzikler dinleyip içimi dinliyorum ve bazen dışarıda geziyorum tek başıma kırlara doğru bunu yapmaktan keyif alıyorum. Bunları buraya neden yazdım bilmiyorum çok bunaldım sizi de bunalttım kusura bakmayın bunlar da dert mi diyeceksiniz ergenlik bunalımları diyeceksiniz belki ama herkesin acısı kendine. Ben bu bomboş yaşamımda hic bir şey yapmayarak çok yoruluyorum. Sadece hiç bilmediğim insanlara içimi dökmek istedim bu gece teşekkür ederim okuduğunuz için. Güzel günleriniz olsun iyi geceler...
Çok kötü hissediyorum içimde bir sıkıntı var?