Çok kötü hissediyorum kendimi?

Ben bekarım 20 yaşındayım okulum bu sene bitiyor kapalı namazında niyazinda aile kızıyım işte. Doktorumdan hoşlandım fazla büyük değil taş patlasa 30 yaşındadır ama bugün dünyam başıma yıkıldı resmennnn. İlk başta muayene için gittiğimde bana şarkı falan açtı stres olmamam için. Çok ilgilendi. Aynı günün akşamı instagramdan ekledik birbirimizi. Biraz havadan sudan sohbet ettik. Bugün yine bir muayene için gittim ve elimi tuttu bana kalbim çok hızlı atıyor seni görünce falan dedi tabi bende öyleydim. Sonra beni öpmeye kalktı ben kendimi geri çektim hemen çıktım utandım baya. Akşam işte biz yazışırken bana bir şey demem gerekli dedi ve evli olduğunu ama benden çok hoşlandığını falan söyledi. Ben aşırı aşırı kötü hissettim kendimi. Empati kuruyorum ve eşi ben olsaydım kocam böyle yapsa boşanmaya kadar giderdi yani yıkılırdım. Tamam ben daha yeni tanıyorum ortada zaten bir şey yok ama o kadın yerinde olmak asla istemezdim. Doktor da ben hislerimi açık açık söyledim seni kullanmak istesem sana böyle her şeyi açıklamazdım evli olduğumu bilmiyordun bile ben söyledim ilerde üzülmemen için dedi. Ve onunla konuşmamı istiyor çok hoşlandığını söylüyor. Kendimi çok kötü ve yıkık hissediyorum ne yapıcam?
Çok kötü hissediyorum kendimi?