Çok kötü hissediyorum?

Kusura bakmayın buraya yazdığım için ama şu an psikoloğa gidemem. Çok uzun zamandır, aylardır belki de yıllardır içimde kötü bir his ve güvensizlik var. Çok boşlukta hissediyorum ama aynı zamanda doluyum. Nasıl desem şimdi küçükken babamın annemi dövmesini görmüştüm çok kez ettiği küfürleri duydum söylediği iğrenç ilkel lafları ve çocukluğuma dair hatırladığım nadir şeylerden biri bu. O günden sonra ne oldu bilmem ama babamla falan aramız bozulmuş galiba çünkü bana güvenmiyormuş beyefendi. Her neyse o çokta umurumda değil sevmiyorum kendisini fazla ama sorun o da değil çevre. Çok kapana kısılmış hissediyorum bazen, asosyal biriyim ve böyle olmak istemiyorum ama kimseye de yaklaşamıyorum. Ne bileyim eskiden böyle değildi sanki. Sanki küstüğüm bir arkadaşım her şeyimi deşifre edecekmiş gibi hissediyorum. Geri bir toplumda yaşıyordum maalesef ve burada ailem de kısıtlıyordu. Özellikle babam. Onu sevemiyorum hala tiksiniyorum hatta yattığı yerde yatamıyordum. Oturduğu yer iğrenç geliyordu. Ne bileyim konuşması bakışları her şeyi itici ve beni babama benzetmelerinden nefret ediyorum. Onun yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum çünkü etrafımda sevdiğim konuştuğum insan sayısı kısıtlı ve şu an o insanlardan biriyle küstüm. Gençler ben ne yaşıyorum lan biri açıklasın lütfen evet bu buraya yazılmaz biliyorum ama ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok güçsüz hissediyorum hiç bir şey başaramayacakmışım gibi, hayallerim neyse tersini yaşıyorum hep babam küçükken çok kırdı beni onu sevdiğimi hatırladığım tek bir an yok aklımda aşırı koyu bir müslümandı ve ben onun yüzünden onun inandığı yaptığı her şeyden nefret ediyorum. şu an reşitim yeni hayatım var ama eskiler aklımda. Bana küçükken söylediği şeyler, haklı mı haksız mı anlamadım ama benim hayallerimi gerçekleştirmem lazım.. Bunlar onun yüzünden buna eminim kesin bilinçaltımda hatırlamadığım şeyler var onun yaptığı ya da söylediği kilomla küçükken dalga geçer kızdığı zaman hayvan lakapları takardı vs. Duyguları seçemiyorum artık ne tepki vermem gerek pek anlamıyorum bu ruh halinden nasıl kurtulacağım. Ciddi olmayan cevap vermesin lütfen daha fazla boşluğa dalarsam yine saçma bir depresyona gireceğime eminim bu eziklik bana göre değildi..
Çok kötü hissediyorum?