Çok kötü hiss ediyorum?

Sebep artık 3 kez tıp için çalışıyorum olmadı yeniden. Bu yıl tam diş hekimliğine bile giriyordum ama puanım çok az eksik kaldı. Farklı bölümler geliyor amma ben hayatımı odağımı küçüklükten beri hep tıp için adadım. Çok zorluklar çektim dersler psikolojim aile durumum her şey karışık. Bu günlere kadar hiç eglenmedim arkadaşlarımla vakit bile geçirmedim. Çünkü ödevim var ödevim var diye diye dururdum. Amma hala istediğim bölümü kazanamadım. Hep dua ettim Allahıma kazanayım diye, gece gündüz bile uyumadım, çalıştım... Amma baktım ki hic bir manası yokmuş. Bu sene bir bölüm yazıp okuycam. Sevmediyim halde... Bilmiyorum nasıl olucak isteksizim çünkü. Tıpa nefret ediyorum onca cektigim zorluklar ve acılar, yaptığım fedakırlıklar hepsi boşa gitti. Kendimi çok kötü hiss ediyorum... Buraya yazmam da sebep içimi dökmek. Maalesef çok çalıpda bazen insan istedigi bölümü kazanamıyormuş.. Neden bu hayat böyle acımasız. Neden? Artık hayatdan insanlardan hic bir güzelliklerden zevk almıyorum. Belki de bunlar hayatın gerçek yüzü. Sosyal medya da hep güzel şeyler görürüz. Hayatı toz pembe tasvir ederiz. Oysa ki bazen her şey öyle güzel olmuyor...

Çok kötü hiss ediyorum?