Himenoplasti Operasyonu, korkuyorum?

İyi akşamlar arkadaşlar size kısa bir özet geçmek istiyorum ama nasıl anlatırım bilmiyorum utanıyorum. Şimdi benim 4 sene 2 aylık bir ilişkim var ve biz 5. sene yıldönümünde evlenmeyi düşünüyoruz yani yaklaşık 10 ay sonra sonra düğünüm var ve ben çok mutluyum. Bu konuda sevdiğim adam beni b@kire sanıyor ve bu konuya çok önem veriyor bende ayrılmamak için ona bek@retimi vermediğimi ve daha önce böyle bir konuda ilişki yaşamadığıma inandırdım. Fakat kendisi evlilik yaklaştıkça bu konuda daha çok diretmeye başladı ve kontrol için doktora gitmek istiyor. Bende sürekli bahaneler ile erteletiyorum. Biliyorum doktora gitmesek bile düğün gecesi öğrenecek ama o zaman ikna edebilirim aramızı düzeltebilirim diye düşünüyorum. Benim canım kafam üniversite zamanı gençlik heyecanı ile çok hızlı yaşadım ve şu an ayrılmak istemiyorum ve biliyorum ki düğünden bile vazgeçebilir sevgilim bu konu yüzünden. Bu yüzden Himenoplasti operasyonu diye bir şey varmış bunu yaptırıp doktora gitmek istiyorum ne düğün gecesi nede doktorda anlaşılır b@kire olmadığım ama çok korkuyorum ve utanıyorum sizce ne yapmalıyım :(

Himenoplasti Operasyonu, korkuyorum?