Güzellik & Bakım Burun ameliyatından korkuyorum. Nasıl düzelir? Tamamdırlall Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fazla korkutucu geliyor Güncellemeler+1 yıl Çok ağır bir işlem mi of ya Güncellemeler+1 yıl Olanlar var mı Burun ameliyatından korkuyorum. Nasıl düzelir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. bence korkmaıza gerek yok 0 0 Yorumla
1demetlale Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çok ağrılı sıkıntılı ve hayatı kısıtlayıcı bir süreç bence arkadaşım oldu geçen sene hiç hoş değildi 😐 0 0 Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl korkutucu değil uyuyorsunuz uyanıyorsunuz her şey bitmiş 0 0 Yorumla
müdaaresiz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hiçbir şey hissetmiyorsun korkma. Sonraki süreçte de agrı olmuyor 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet. Burun ameliyatları çok korkunç, videosunu izledim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence korkmaıza gerek yok
Çok ağrılı sıkıntılı ve hayatı kısıtlayıcı bir süreç bence arkadaşım oldu geçen sene hiç hoş değildi 😐
korkutucu değil uyuyorsunuz uyanıyorsunuz her şey bitmiş
Hiçbir şey hissetmiyorsun korkma. Sonraki süreçte de agrı olmuyor
Evet. Burun ameliyatları çok korkunç, videosunu izledim.
Korkma ciddi birsey degil
Zor diyorlar
Bende korkuyom
Eee yani