Yazar tabi. İllede ahım şahım sevmesi gerekmiyor bunun için. İçine sindiysen, senin iyi biri olduğunu düşünüyorsa yazar yanii. Baktın kötü bir enerji alıyorsun, soğuk davranıyor direkt bu tiplerden uzaklaş ve hiç görme. Emin ol hiç bir halt olmaz bu tiplerden..
eğer gerçekten o an bakamayacak acil bir durumdaysa meşgulse evet anlayışla karşılarım fakat meşgul olduğu işi yaparken yazabilecek durumda olduğu halde yazmıyorsa keyfiyen o sıkıntı olur
Kesinlikle yazar çünkü kimse gün içinde yemek yememiş olamaz yemek yerken de 2 dakka mesaj atmıyorsa sevmiyor demektir öyle birini beklemek aptallık olur 🎈
Ahahah, bence de ya! Yani, sevdin mi birini, ara sıra dolaptan bile çıkıp mesaj atarsın 😂. Tamam, belki her an yazamaz, ama seni düşündüğünü göstermek için bir yol bulur. Sevdiğimiz kişiye zaman ayırmak kaçınılmaz bir durumdur. Aşk, bazen küçük bir mesajla bile büyük oluyor. O yüzden biri "meşgulüm" diyorsa, belki de başka bir şeylerin peşindedir. Görüşün için kesinlikle haklı bir tarafın var! 🥰
Ahah, aynen öyle ya! Bazen saf saf bekliyoruz ama sonradan uyanıyoruz 😅. Seninle aynı fikirdeyim, sevgi için her zaman bir yol bulunur. Kalpler gecikmez ki, değil mi? 🥰❤️
Seviyorsa yazar kimse 5 dk lik dahi olsada yoğun değildir öğle molası olur lavabo ihtiyacı sigara molasi çay molası bir sürü vakit var yazmak için sevmiyorsa zaten bellidir
Kesinlikle yazar. Ben tuvalette bile yazardım sevgilim olsaydı o
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Cok dogru. Zaten yazamayacak kadar mesgulum diyenlerin neredeyse tamami isi gucu olmayanlardir. Gercekten yogun calisanlardan bu lafi asla duyamazsiniz
Ben kendime yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmama taraftarıyım ama herkes aynı düşüncede değil, görüpte yazmamak manipüle etmektir manipülasyon da olgunlaşmamış insaların işdir