Sevgilimle aramız çok kötüleşti.
Haklı sebepleri var ve ilişkiyi bitirmek istemişti.. sonradan bitirmeyip biraz zaman istedi bir kaç gün 1 hafta kadar.
Dün akşam konuştuk şimdiye kadar yazmadı. Gerçekten seviyorsa nekadar süre böyle yazmaz?
Haklı sebepleri var ve ilişkiyi bitirmek istemişti.. sonradan bitirmeyip biraz zaman istedi bir kaç gün 1 hafta kadar.
Dün akşam konuştuk şimdiye kadar yazmadı. Gerçekten seviyorsa nekadar süre böyle yazmaz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence seni sevmiyor seven insan böyle yapmaz kullanıyor bence
Ne konuda kullanabilir ki beni? 1 yıldır beraberiz zaten. Herkes biliyor 4 ay sonrada evlenecektik..
Cinsel anlamda kullanır
Yok öyle bir şey olmadı. Hiç istemedi benden bir şey
Hiç sevismediniz mi
Hayır
İsteseydi ne yapardın
Yapmazdim bişey. Olmaz yani
Yaşlarınız kaç
18 ve 21
Daha çok küçüksün ne evliliği bu yaşta okulunu oku bitir meslek sahibi ol
Okulu bıraktım. Okuyacak durumda değildim. Hâlâ da öyleyim psikolojik tedavi alıyorum
Evlenecek durumdada deilsin ama
Psikolojik tedavi alan bir insan var evliliğini nasıl ilerletir nasıl çocuk bakabilir
Çocuk bakmayı düşünmüyorum zaten. Hiç sevmem çocukları bebekleri.. o çok ısrar ediyordu evlenmek için ama vazgeccek gibi zaten
İlk sevgilinmi bu
Yok 2.
İlki ne kadar sürdü
İstk atsna ordn konuslm
4 5 ay sonra başkasi için terk edildim
Sen sevgili olduğun insanları tanımadan bir yola koyuluyor sun demekki sorun sende iyice tanımadan sevgili olursan böyle hep terk edilirsin
Gerçekten seven dayanamaz hemen yazar
şu an hâlâ yazmadı. Normalde dediğin gibi dayanamazdi. Ama benim sevgisini öldürdüğümü söyledi..
Sevgisini mi öldürmüşsün 😆 Ne yapmış olabilirsinki?
Yani ben çok soğuk davrandım üzün bı süre. Uzaklaştım ve kendi psikolojik sorunlarım yüzünden git baskasiyla ol falan dedim umursamiyormus gibi davrandım...
Hımm haklı o zaman. Bariz soğumuş.
Düzelir mi sence? Eskisi gibi olabilir mi. Biz evlenecektik bu yaz ondanda vaz geçti sanırım tüm hayallerimi başıma yıktın falan demişti
Eğer çok istiyorsan ilgili ol fazlasıyla üstüne düş sevdir kendini uğraşıcaksın biraz belki kazanırsın neden olmasın
Yani yazışarak ben yapamıyorum fazla zor geliyor hâlâ alışamadım.. buluşma imkanı da yok. Ne yapabilirm ki
Çok sinirli olsam ömür boyu yazmam şahsen
Oda çok haklı tabikide. Bitirmek istedi ben eminmisin diye sorunca zaman ver dedi.. ayrılabilir diye için çok huzursuz
En azından zaman istemiş dönme ihtimali var biraz toparlansın
Dönse bile eskisi gibi olmaz sanırım
Yaptığın hata başkasıyla görüşmek gibi bir hata mı
Hayır öyle bir şey değil. Ama benimde biraz psikolojik sorunlarim var. İşte bazen soğuk ve umursamaz davrandım. Dün bi anlık sinir ve üzüntüyle benle mutlu olamazsin başkasını bulmani istiyorum gibi laflar ettim. Onunla evlenmeyecegimi söyledim...
O zaman endişelenme düzeltilmeyecek bir şey değil gönlünü almaya çalış
şu an yazmayacagima söz verdim kafasını dinlesin diye. O yazdiktan sonra mi gönlünü almaya calisayim
Evet o yazana kadar yazma imkânın varsa ona kendini ifade edebileceğin bir notla hediye gönder sadece bunu yap ve daha fazla üstüne gitme
şu an askerliğin yaptığı için hediye olmuyor maalesef. Orada yasak diye biliyorum 😔 yanina gitmeyi düşündum ama şu an olacak birşeye değil ancak 1 2 ay sonra olabilir
Askerse sıkıntı o zaman ya orada çok ciddi kararlar alabiliyorlar bir an önce düzeltmen lazım. Mesela böyle tüm samimiyetinle bi özür videosu çekip gönderebilirsin
Benim özür dilemem fayda etmez sanırım. Çok yaptım eskiden bunu. Böyle yapinca daha kötü olduğunu anladım ozamanlar
Umarım düzelir ilişkiniz ama düzelmezse de kendini çok üzme kimse vazgeçilmez değildir
Umarım düzelir. Gece hiç uyuyamadim. Yine kendimi düşünmüyorum onu düşünüyorum. Bana kac gündür uyuyamadigini ve yemek yemedigini söylemişti. şu an nasıl diye düşünüyorum kimseyede soramiyorum
Alttaki yorumlarda gördüm sevmiyormuşum gibi demişsin 4 yıllık ilişkim vardı sonlarında da aynı senin gibi hissediyordum senin hissettiğin yüksek ihtimalle artık sevgi değil sadece bağlılık ve o olmadığında eksik hissediyorsun ama bir süre ayrı kalsan yokluğuna alışacaksın. Belki sana tuhaf gelecek ama biraz sosyalleşerek kafanı başka şeylere vererek bunu başarabilirsin
Düzelmez mi sence bu durum? Yani eskidende bi ara öyle olmuştu ama düzelmişti yine. şu an ben yeni ilaçlar kullanmaya başladım hastalığım için. Ve onları kullandıktan beri böyle hissediyorum
İlaçların psikolojik etkisi varsa sana anlayış göstermesi lazım çoğu kadın normal hâliyle senin gibi davranıyor sen üstüne ilaç kullanıyormuşsun. Ama erkekler çabuk sıkılır daraltılmaya gelemiyorlar. Düzelebilir tabiki çok ciddi bir problem görmedim ben bu sizin sevginize bağlı. Sadece düzeldiği zaman sen kendine biraz daha dikkat etmeye çalış onlar da bizim mutluluğumuzla besleniyor sanırım
Olabilir. şu an herşeye soğudum ben sadece ona değil.. hiç bişey umrumda olmuyor. Ben ona karşı soğumak istemiyorum ama onlarin etkisi böyle sanırım. Umarım geçer. şu an hesapların şifresini falan değiştirmemiş. Hâlâ tarih falanda yazılı. Bi umut var sanki
Korkma o zaman biraz kafasını toparlasın sana dönecektir 🤗
Umarım geri sevdirebilirim kendimi. Bana artık ağlasam bile etkilemiyor falan demişti. Çok soğumuş benden
Sinirle söylemiştir belki de
Sevgisşne bağlı
Çok seviyordu beni. Dayanamazdi. Ama benim birkaç hatalarım oldu onu kendimden soğuttum. Hâlâ seviyorum dedi ama bi yandanda içindeki sevgiyi öldürmüşüm.
Hâlâ yazmadı
Erkek sonuçta gurur daha ön planda
Okadar gurur yapacak birisi değil aslında
O senin kuruntun 1 ay öncesine kadar bir dostumdada aynı problem vardı aynı uğraştık
Anladım. Ayrilmasa eskisi gibi olurmuyuz zamanla? Yoksa içinde bitirmismidir
Zamanla güven meselesi saygı birde
Kafam çok karışık gerçekten. Onu istiyorum ama içimdede bi boşluk hissi var. Sevmiyormuşum gibi. Sanırım ondada öyle oldu
Soğuklık yani var arada
Evet yani dediğim gibi öyle bir şey hissetmiyorum gibi ama bi yandanda çok seviyorum ve bırakmak istemiyorum
Konış bence
şu an yazayimmi yoksa o yazdikdan sonrami,? Brz zaman biraksam iyi olmazmi
Yani 3 g0n 5 gün olmaz insan doğrubzamanı doğru ortamınkendi bilmemli şartlar yani belki 1 saat sonra