Gerçekten seven kadın maddiyata önem vermez mi?

Bugün Modum İbrahim Erkal
Gerçekten seven kadın maddiyata önem vermez mi?

Bugün Modum İbrahim Erkal
Duygusal bağa daha çok önem veriyorum yaktı beni o bağlar 🙄
Maddiyata çok fazla anlam yükleyenler var bu bir gerçek ama kadınlar para avcısı diyen adamların çoğunun parası kendisine zor yetiyor ya konuşturmasınlar beni🤦🏼♀️
Erkeklerin dusundugunun aksine kadin sevince ne maddiyata ne tipe bakiyor. Cirkin erkegin yaninda guzel kizlar gorebilirsiniz ama cirkin kizin yaninda (ünlü, babasi zengin, herhangi bi artı vs. yoksa) yakisikli erko goremezsiniz. Cirkin erkegin guzel sevgilisi veya eşi oldugunda da hemen para aşkı diyorlar. Millet cocuk yapıyo, ustune kac sene evli kaliyo, paranın gucu diyolar. Diye diye evliliklerini bozuyorlar (sosyal medya etkileri). Ondan sonra da zaten ünlenmek icin kullanmisti ayrilacaklari belliydi diyorlar.
Sıradan insanlar icin de aynısı geçerli bu arada. Kusurlarını bile sevince gözünde dunyanın en güzeli/yakışıklısı o oluyor. Anlayana tabi
Tesekkur ederimm
Bence güce. İnternette de videolarda da görüyoruz. Kötü arabası olan bir adamın arabasına binmiyorlar lüks olan bir araca hemen koşa koşa biniyorlar. Sosyal deney olmasına rağmen tamamen net ve açık doğru oluyor.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Kaybolmuştun neredeydin.
Kadından kadına değişir. Bazı kadınlarında profili bellidir. Rahat bir yaşam isterler. O yüzden de zengin koca ararlar. Duygusallık hayatlarında yoktur. Fakat büyük bir bölümü gerçekten sevmek ve sevilmek ister.
Cevap
15Cevap
Kişiden kişiye göre değişen bir durum bu. Şimdi kimse maddiyata önem vermiyorum diyemez ancak bunu en ön sırada da tutmamak lazım.
Önemli olan duygusal bağı kurabilmek. Para kazanılır, dönem dönem çok para kazanılır dönem dönem düşülür.
Bu her an değişebilecek bir durumken parayı bu kadar önem vermek mantıklı değil
Günümüz şartlarında maddi güce birçoğu. Ama şöyle de bir gerçek var artık erkekler de maddi güce ve statüye, eğitim düzeyine bakıyorlar. Kadın ne kadae güçlü olsa da erkek kadının kendisine ihtiyaç duymasından bir yerlerde beslenir. Erk kafa tarihe gömülmedikçe.
Valla bencok duygusal bağlı kaldım. Oyuzden bir boka yaramadığı için sonunda aldatildihim için. Şimdi sadece maddi güce bakıyorum. sağlığımi duygusal bağlılık bitirdi ama maddi güç rahatlattı. Ben net diyorum kimseye duygusal bağlanmak istemem cunki bela getiriyor başınıza. Para ise huzur. Eşim sagolsun öğretti bana paranin dostum oldugunu. İnsanoğlunun düşman olduğunu.
Erkekler kadınların maddi güce ya da kariyere düştüğünü sanıyorlar ama bu bütün kadınlar için öyle degil. Kendin daha fakirine aşık olan da cok. Hicbir karşılık alamayacağıni bildiği halde deli divane seven de çok kadın kısmında xvxcx
Aşk meşk boş maddiyat olmayınca aşkta yapilmaz meşk te. Hayatın gercekleri. kim işsiz güçsüz birini severki. hadi sevdi diyelim ailesi toplum tarafından kabul edilirdi hayır. yasam standartları ni olusturcak kadar para lazim
Parasız erkeği annesi bile sevmiyor artık yemesinler beni 🙄
Ben sevdim be😀benim kıymetim bilinmiyor Albayim
Doyuyordum oysa😀
Seven kadın erkeğine inanır yanında olur ve maddi konuları birlikte aşacağına inanır. Diğer türlü maddiyat düşünüyorsa sevgisi eksik demektir. Belki hoşlanrı anlık heves gibi bence
Bilmiyorum burada ne derlerse desinler onlar için maddiyat ayrı bir dünya yani nerdeyse tek istekleri o
Kendi güçlü olsun ya maddiyatın verdiği güç komik duruyor. Duygulara önem de versin ama pff jsjsj ketcap mayonez de olsun iste
İllaki duygusal bağa önem vermeli ama maddiyat da bir noktaya kadar önemli
Evini geçindirecek kadar kazanmasını ister en azından bence.
duygusal bağım olmayan erkek yoldan geçen birir olur sadece
Gerçekçi olalım maddi gücü olmayan maddi güce bakıyor
Ben maddi güçten değil ama manevi güçten çok etkileniyorum
Maddi güç. Ülkemizde erkeğin statüsü kadın için bir gösteriş seviyesidir.
Parası yerin dibine batsın, duygusal bağ yoksa parasını napayım
maddi gücü olmayana bağlanamıyor kadınlar
Addiyat herşeydir
Maddi gücün yarattığı duygusal güce 😂😂😂
Z kuşağı maddiyat eski kuşak duygusallık
İkisine de ihtiyaç duyarlar
Her ikiside olmalı
Duygusal bağa önem verdik yine biz kaybettik
Duygusal bağa önem veriyorum.
Maddi güç ve bedensel güç
Duysal bağa önem veriyorum ben.
%95i maddi güce %5i duygusal bağa