Selâmlar!!
Güçlü kadınlar mı yoksa duygusal kadınlar mı ilişkilerde daha çok tercih edilir...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Güçlü kadınlar mı yoksa duygusal kadınlar mı ilişkilerde daha çok tercih edilir...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Duygusal kadın çok sever, özler ve hepsini hissettirir.
Güçlü kadın ise bunları gizler ve ne hissettiğini anlamak zorlaşır.
Ben şahsen bana hayatı zorlaştıracak bir kadın istemem. Beraber yol yürümem için, duygularına sahip çıkan bir kadın olmalı.
Güçlü diyenlere aldanmayın çoğunluk ağlak kadın sever. Trip atacak, nazından geçilmeyecek bayılıyorlar öyle kadınlara. Çünkü ağlak kadınların yanında kendilrni daha erkeksi ve güçlü hissediyorlar. Güçlü kadın herşeyle başa çıkabildiği için erkeğe pek ihtiyaç duymaz ve erkekler o tip kadınları pek çekici bulmaz. Hep hikaye. Şimdi gelir burada hepsi güçlü yazar gülünç.
Teşekkürler 🌸
Erkeğine göre değişir.
Erkek kendisi duygusalsa kendine tam tersi güçlü kadınlar cazip gelir.
Erkek güçlü biraz da maço bir tipse duygusal kadınlar ilgisini çeker.
Kendisinde ne eksikse onu tamamlayacak kadına ihtiyaç duyarlar.
❤️🔥
Duygusal olmalı zaten güç bende yeterince vat güçlü nen olurum... şu an kazadan folaui gücüm biraz zayıfladı ama ne olursa olsun güç, kötülüklere göğüs germek vesaire her şeye gucum yeter kadın romantik olmalı
Cevap
36Cevap
Güçlü kadınların kriteri çok olur. Erkekler genelde ihtiyaç duyulan olmak isterler.
Güçlü kadınlar
Duygusal kadın her ne kadar sevgililik sürecinde sevilip el üstünde tutulsa da araya evlilik girince bana göre bu denge bozuluyor. Kadının ev içerisinde konum ve görevlerine bakıldığında bu sefer erkekler güçlü kadın isteğine yöneliyor. Çünkü ev yönetmek güç ister. Duygusallık bu noktada kırılıyor. Yani sevgililik ve evlilikte bu durumun farklı olduğunu düşünüyorum
erkeklerin çoğunluk kısmı güçlü kadın istemez çünkü güçlü kadınların kendi ayakları üzerinde durabildiğini, kimseye ihtiyaç duymadıklarını bilirler. eh erkeklerde de bir alfa olma dürtüsü vardır, ihtiyaç duyulmak isterler ve bu isteklerini güçlü kadınlar yerine getirmez. bu yüzden çoğu erkek güçlü kadınlardan olabildiğince uzak durur.
İkisi de olmalı ama güçlü ve duygusal kavramlarından ne anladığınız önemli. Güçlü kadın derken nefsine hakim olabilen dişiliği ile işlerini halletmeye kalkmayan kadın kastedilir yoksa paranız kariyeriniz sert kişiliğiniz konumuz değil. Ha bunlara da bakan erkekler vardır ama onlar zaten yumuşak tipler oluyor.
İlişkilerde genellikle duygusal kadın tercih ediliyor. Çünkü gözleri korkuyor dedikleri olmayacak diye güçlü kadın onlara muhtaç kalmayacağı için yaptığı yanlışları görmezden gelmeyip sessiz kalmaz kendilerine muhtaç kadın arıyorlar ego tatmini için ay ben yapmam edemem tipleri seviyorlar yanında savunmasız kadın olunca kahraman hissediyor.
Duygusalları sevmiyorlar 😔
Nerede paragöz aşko kuşko tip onlar seviliyor
İkisini harmanlayabilen olursa o tercih edilir. Duygusallık güçlü olmanın zıttı değil. Güçlü olmak farklı bir şey. Duygusuz insan zaten çekilmez.
Zayıf ve ezik ruhlu erkekler, güçlü kadınları,
Güçlü erkeklerde duygusal manada zayıf kadınları ister.
Kimde ne eksikse onu tamamlamak için zıt birini ister.
Tabii bunların arasındaki insanlar da birbirini ister 🙂
Erkeklerin güçlü kadınları hayatlarına isteyeceklerini sanmıyorum. Erkekler itaat altında olmayı sevmezler, itaatkar kadın isterler. Kontrol altında tutulmayı sevmeyen erkekler güçlü kadınla anlaşamaz.
Güçlü kadın duygusal olamıyor mu? Ya da duygusal kadın güçlü olmuyor mu? Güçlü demek duygusuz mu oluyor? Eğer böyle algılanıyorsa, çok büyük yanlış var ortada.
Yani bu kişiye göre değişebilir buna net bir şey söylemek mümkün değil Ama şahsen Bir kadın hem güçlü de olabilir hem duygusal da olabilir sınırlamak doğru değil
Yerine göre ama güçlü kadın olmak basit bir şey değil kesinlikle yani güçlülükte tabi açık giyinmekle vs. olmuyor insanın kendinde olan bir şeydir ama bos tenekelerinde özgüvenliyim diye ortalıkta gezmesi de ayrı bir trajedi. Duygusallıkta güçlülükte yerine göre gereklidir.
Aslında tercihten ziyade insan kendi duygu yoğunluğuna göre ister. Lakin genel de gönül kime kayıp severse hayatımız da o olur.
Güçlü kadınlar tabiki. Sırtını yaslayıp beraber güçlü olmak var. Bir de sürekli kambur gibi birilerini taşımak var.
Erkekler güçlü kadınlardan korkarlar , onlara bağlı olacak ne derse yapacak ve duygularını sömürecek duygusal kadınları isterler
Yapma pembe, genelleme lütfen.
@Ömer_Abiniz heekes bir değil tabi ama istisnalar kaideyi bozmuyor
Güçlü kadınları ben balona benzetirim, zeki erkeklerde her zaman cuvaldizla dolaşır unutma. Erkeklerin annem gibi olsun demetlerindeki sebep aciz oldun değil evimin dişi kuşu olmasini istemelerinden.. yanı cinsiyet ayrımı yapmadan korkmak zaten insanı bir laf değil. Senin dedigine gire o zaman kaslı erkekler çok döver anlamı çıkıyor. Bence bir daha düşün eziklik değil bağlanmak ve ne derse yapmak bu biraz karşılıklı ve güven olayı.
Karakeri duzgun olsun, sevmeyi ve sevilmeyi bilsin. Zaten o kişi duygusalda olur güçlüde olur.
Duygusal kadınlar tercih edilir güçlü kadınlardan erkekler korkuyor
ilişkide ikiside tercih edilmiyor aşko kuşko kızlar tercih sebebi genelde
er kişinin baskın karaktermi pasif karakter mi olduğuna bağlı soru
Güçlüler sanırım. Ama en güçlü kadının bile duygusal bir noktası anı vardır olmaması çok zor.
dik duyran eğitimli statüsü olan güçlü kadın.
kezzzolarla işimiz olmaz
Her ikiside kontrollü ve ölçülü oranda olmalı
Ben her ikisininde orantli olmasini isterim.
Duygusal demek istiyorum, fakat genelde güçlü olanlar tercih ediliyor
Kalp hangisini seviyorsa o tercih ediliyor sanırım:))
Gücünü, duygusal oluşunu bastirmadan kullanabilen..
Duyguları yaşamakla güç anlayışını biraz farklı algılıyor olabilir misiniz? Zira asıl güçsüz duygularını bastırandır. Yaşamaya korkandir. Bunun kadını da erkeği de aynıdır.
Duygusal olmalı ancak kırılgan da olmamalı.
bence ikisi de olmalı, kadın dediğin naif olur duygusal olur evet ama yerine göre.
güçlü duracağımız zamanlar da olacak illaki.
Güçlü ve duygularını sonuna kadar yaşayan kadınlar.
Bence güçlü kadınlar ama herkes kıymetini bilmez
Hem güçlü olup hemde duygusal olmak mümkün
Güçlü kadınları daha çekici bulurlar
Benim için güçlü kadınlar.
Güçlü kadınlar
Duygusal kadınları ilişkide zaptetmek oldukça zor
Bu durum kişiden kişiye değişir
Kadınlarım güçlü karaktrdi memnunum
Duygusal kadınlar
Sevşmek için güçlü kadln zebk verir ona sahip olmak ona bağırrmak insana zevk verir ama uzun süreçi evlilikse tercihim duygusal kadın
her konudan güçlü kadın daha önemlidir canım ayri beneim icin önemli kadın
kesinlikle duygusal kandınlar bi zaman sonra çok yoruyor insanı benim görüşüm
Güçlü kadın severim ve tercih ederim.
Herkese aslan ona kedi olucaksın 😉
kim napsın güçlü kadını
Güçlü kadın.
Güçlü kadın>duygusal
Duygusal
Duygusal 😭
Guclu
Guclu
Guclu kadin