Ne yapsam sizce doğru olur?

1) Ocak ayında konuşmaya başladığım kız daha sevgili değilken konuşma aşamasındaylen yıllardan beri tanıdığı sıradan bir arkadaşıyla o şehirde son haftası olduğu için görüşüyor kız işten geç çıktığı için gece görüşüyor amaç araba kullanmak görüşme süresi 15 dk bir hafta boyunca
Sonuç konuşmayı kestim benden bişey gizlemedi bişey yakalamadım arkadaşım tayini çıktığı için görüştüm dedi ben yinede bitirdim engelledim.
2) 2 ay kadar sonra Nisan ayı yeniden konuşma fırsatımız oldu o konuyla ilgili çok büyük yemin etti ölmüş dayısının üzerine babasının üzerine sadece araba kullandım o benim sadece arkadaşım eli elime değmedi diyerek hem ağladı hem defalarca yemin ederek anlattı. Yeniden devam edip daha iyi tanımak için şans verdim.
3) ilk yüz yüze görüşmemizde beni görür görmez boynuma sarıldı o günden sonra ne istesem yaptı beni ailesine akrabalarına anlattı ins. ve wp. a birlikte tarih attık
4) Bir gün Telefonuna bakmak istedim izin verdi ama kikit şifresini söylemedi bana sürekli Telefonuma bakarak güvenmeni istemiyorum dedi kızdım o attığımız tarihleri kaldırdım ve çok ağır şeyler söyledim ayrıldım sonra barışmak istesemde açmadı hiç engelledi.
5) Üç hafta önce wp tan engeli kaldırdı barışma aşamasına geldik gece işten çıkınca haber vermesini rica ettim tamam dedi bi akşam aradığımda açmadı sevkiyat var yazdı 1 saat sonra aramak istedi ben cvp vermedim sonraki akşam haber vermedi çıkarken ben yine ağır şeyler söyledim benden sonra kimseyle görüşmediğıne inanmıyorum haber vercem demiştin senin karakterin en başından belliydi vs flan yine engelledi.
Soru ) Bu kız neden aklımdan çıkmıyor öyle aman aman güzelde değil ne yapmam lazım gidip dükkanına konuşsam mı aynı şehirde değiliz kafam çok karışık
Ne yapsam sizce doğru olur?
Cevapla