1) Ocak ayında konuşmaya başladığım kız daha sevgili değilken konuşma aşamasındaylen yıllardan beri tanıdığı sıradan bir arkadaşıyla o şehirde son haftası olduğu için görüşüyor kız işten geç çıktığı için gece görüşüyor amaç araba kullanmak görüşme süresi 15 dk bir hafta boyunca
Sonuç konuşmayı kestim benden bişey gizlemedi bişey yakalamadım arkadaşım tayini çıktığı için görüştüm dedi ben yinede bitirdim engelledim.
2) 2 ay kadar sonra Nisan ayı yeniden konuşma fırsatımız oldu o konuyla ilgili çok büyük yemin etti ölmüş dayısının üzerine babasının üzerine sadece araba kullandım o benim sadece arkadaşım eli elime değmedi diyerek hem ağladı hem defalarca yemin ederek anlattı. Yeniden devam edip daha iyi tanımak için şans verdim.
3) ilk yüz yüze görüşmemizde beni görür görmez boynuma sarıldı o günden sonra ne istesem yaptı beni ailesine akrabalarına anlattı ins. ve wp. a birlikte tarih attık
4) Bir gün Telefonuna bakmak istedim izin verdi ama kikit şifresini söylemedi bana sürekli Telefonuma bakarak güvenmeni istemiyorum dedi kızdım o attığımız tarihleri kaldırdım ve çok ağır şeyler söyledim ayrıldım sonra barışmak istesemde açmadı hiç engelledi.
5) Üç hafta önce wp tan engeli kaldırdı barışma aşamasına geldik gece işten çıkınca haber vermesini rica ettim tamam dedi bi akşam aradığımda açmadı sevkiyat var yazdı 1 saat sonra aramak istedi ben cvp vermedim sonraki akşam haber vermedi çıkarken ben yine ağır şeyler söyledim benden sonra kimseyle görüşmediğıne inanmıyorum haber vercem demiştin senin karakterin en başından belliydi vs flan yine engelledi.
Soru ) Bu kız neden aklımdan çıkmıyor öyle aman aman güzelde değil ne yapmam lazım gidip dükkanına konuşsam mı aynı şehirde değiliz kafam çok karışık
Sonuç konuşmayı kestim benden bişey gizlemedi bişey yakalamadım arkadaşım tayini çıktığı için görüştüm dedi ben yinede bitirdim engelledim.
2) 2 ay kadar sonra Nisan ayı yeniden konuşma fırsatımız oldu o konuyla ilgili çok büyük yemin etti ölmüş dayısının üzerine babasının üzerine sadece araba kullandım o benim sadece arkadaşım eli elime değmedi diyerek hem ağladı hem defalarca yemin ederek anlattı. Yeniden devam edip daha iyi tanımak için şans verdim.
3) ilk yüz yüze görüşmemizde beni görür görmez boynuma sarıldı o günden sonra ne istesem yaptı beni ailesine akrabalarına anlattı ins. ve wp. a birlikte tarih attık
4) Bir gün Telefonuna bakmak istedim izin verdi ama kikit şifresini söylemedi bana sürekli Telefonuma bakarak güvenmeni istemiyorum dedi kızdım o attığımız tarihleri kaldırdım ve çok ağır şeyler söyledim ayrıldım sonra barışmak istesemde açmadı hiç engelledi.
5) Üç hafta önce wp tan engeli kaldırdı barışma aşamasına geldik gece işten çıkınca haber vermesini rica ettim tamam dedi bi akşam aradığımda açmadı sevkiyat var yazdı 1 saat sonra aramak istedi ben cvp vermedim sonraki akşam haber vermedi çıkarken ben yine ağır şeyler söyledim benden sonra kimseyle görüşmediğıne inanmıyorum haber vercem demiştin senin karakterin en başından belliydi vs flan yine engelledi.
Soru ) Bu kız neden aklımdan çıkmıyor öyle aman aman güzelde değil ne yapmam lazım gidip dükkanına konuşsam mı aynı şehirde değiliz kafam çok karışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben okurken sinir oldum artık kızı düşünemiyorum kusura bakma ama sende resmen ayrılsın diye özel bir caba sarfetmişsin resmen bence barışma kız senden kurtulsun
Sen yanlış anladın o ayrılmadı benden ben ayrıldım o barışmadı ayrıca ben buraya gelip akıl alacak biri değilim hiç olmadım böyle biyer olduğunu yeni öğrendim bu mesele başka benim hızlı bi yaşantım vardı bi dünya insan tanıdım tek gecelik olandan 4 sene sürene kadar bi çok ilişkim oldu bu farklı geldi neydi o fark utangaçlığı bişey söylerken kendinden aman olamayan duruşu temiz kalpli olması dünyalar beklemedim ondan herkesin kafasında bi profil vardır aradığıyla ilgili ben onda onu gördüm ama bazı şeyler var olmaması gereken kimse sıradan arkadaşıda olsa gece gidip araba kullanmak içinde olsa görüşmez. Telefon şifresi olayı gizlisi saklısı olmayan biri şifresini gönül rahatlığıyla söyler ya da ya da ben mi fazla abartıyorum bilmiyorum ama neden hala aklımda kalmasına anlam veremiyorum
Aklıma tek biley geliyor aşık olmuşsundıt
Bişey daha var bu dükkan işletiyor gece geç kapatıyor bazen sevkiyat geliyor geçen barışma aşamasına geldik ben aradım bunu gece 1 gibi açmadı mesaj attı sevkiyat var diye sevkiyat olması açmamasına engel değil ki 1 saat sonra uyudun mu yazdı cvp vermedim yine bu düşüncesiz davranışlarından dolayı tartıştık benden sonra kimseyle görüşmediğıne inanmıyorum dedim insan 2 dk da olsa açar flan gibi şeyler söyledim engelledi yine şu an iletişime geçme imkanım yok heryerden engelledi gidip dükkanına konuşsam mı acaba herşeyi net çözüme kavuşturmak ve neden böyle yaptığını anlamak için ne yapmalıyım sence
Git konuş tabi ama değişen bir şey olur mu bılmem baskasıyla gorusuyor sun demek bence cok agır bır ıtam guven olmadıgı için aranızda uıne kavga edeceksınız
Öylede sevkiyat olması 2 dk açmasına engel mi sevkiyat var msjı yazacak kadar vakti varsa açabilir ya da 2 dk arayıp söyleyebilirdi o geceden sonraki gün çok iyiydi bana anlayış gösterdi eski mesele yüzünden hak verdi güzelce konuştuk şaşırdım yani bi anda bu kadar iyi olmasına o da kafamı karıştırdı gece sevkiyat var diye telefonu açmıyor mesaj atıyor sabah konuşurken çok iyi sonraki akşam o konuyu açtım orada koptu işte insanlar bazen suçluluk duygusundan dolayı bi anda iyi olurlar onu örtmek için Öyle düşündüm haksız mıyım
Biraz daha zaman geçsin gitcem 2 hafta flan
O zaman gormek ıcın barısmak için ugrasma herkes kendı yoluna gitsin en dogrusu bu bence
Biz konuşmaya başladığımzda ona sordum benden sonra kimseyle görüştün mü diye o da ben senin elini tuttuktan sonra senden başka kimseyle olmayacağını söylemiştim dedi kimseyle görüşmedim dedi hatta silmemi engellememi istediğin kimseyi ne tekrar ekledim ne engeli kaldırdım yanıma erkek bi çalışan alacaktım sen istemedin diye ayrılmış olsak bile bayan çalışan aldım dedi. Bunlarda var ama o telefonu açmamasıda var ne yapsam bilmiyorum
Tekrar niye engelliyor ki anlamıyorumi tamam kırılmış olabilir bizde kırıldık konuşup guzelce anlatıp çözüm bulmak yerine çok dengesiz ne yaptığını bilmiyor
yav engelle gec uzatma
Ayrılın