Sizce ne yapmam doğru olur?

1 buçuk yıllık uzak mesafe ilişkim var ve ilişkimizin başında kilomu doğru biliyordu ama kilolu bir kızın konusu açılmıştı kiloyu sevmediğini öğrenmiştim. Sonra yaşadığım şeylerden ve kendimi eve kapatmamdan ötürü çok kilo aldım. 67 kilodan 120 kiloya çıktım 1 yıl içinde. Ve son zamanlarda çekindiğim için kilo veririm düşüncesiyle shoplu fotoğraflarimi attim, kilomu yalan söyledim. 3 hafta sonra buluşmaya, yanına gideceğim. Beni çevresiyle de tanıştırmayı düşünüyor ama kilomu bilmiyor ve ben çok çekiniyorum kilomdan dolayı. Ne yapmam gerekiyor? Korkuyorum beni kırmasından bende istemiyorum bu kiloda olmayı ama onu da kaybetmek istemiyorum. Sizce ne yapmam doğru olur? Gitmeden mi söylemem gitmeme birkaç gün kala mı söylemem. Yoksa söylemeyip olduğum gibi gitmem mi? Ne tepki verir bilmiyorum çünkü çok dengesiz biri yani beni kırmasından korkuyorum çünkü psikolojikmen çok çöküşteyim ve intihar edebilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
O bana destek olsun bende kilo vereyim istiyorum zaten. Kilo vermeyi kafama koydum hatta mide ameliyatı bile olmayı düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Boyum 1.70 yani çok absürt değilim şu an ama gene kiloluyum tabi, herkes yüzümü çok beğeniyor ama korkuyorum onu kaybetmekten
Sizce ne yapmam doğru olur?