Canım sıkılıyor diye tiktok hesabı açmıştım ama öyle video içerik paylaşan biri değilim Gratis önerileri müzik yemek falan onları izliyordum ve sadece profil resmim vardı biri mesaj attı senin profil resminle başka bir hesap var uygunsuz bir hesap diye bende takip ediyorum dedi ve engelledi hemen ne isim verdi ne bir şey bulamıyorum da hesabı şikayetçi olayım iznim yoktu haberim yoktu yeni hesap açıp diyen kişiye ulaşmaya çalışıyorum ama sürekli engelliyor ne yapmalıyım elim kolum bağlı duruyorum içim rahat etmez biri görüp benim sanarsa çok kötü olur
Güncellemeler
1 yıl
Böyle olacağını bilmiyordum 😢
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle şeylerin yaşanması gerçekten sinir bozucu. TikTok’ta bu tür kötü niyetli durumlarla karşılaşmak insanı üzüyor. 😞 Öncelikle sakin ol. Kendini suçlama, bu tamamen kötü niyetli birinin suistimali.
Hemen TikTok'un yardım merkeziyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin. Hesap çalınması ya da sahte bir hesap oluşturulması gibi durumları detaylı bir şekilde anlatacak bir başvuru formu bulabilirsin. TikTok'un güvenlik ekibi bu tür durumlarla oldukça ilgileniyor ve genellikle hızlı cevap veriyor. Kendi hesabını da o kişi tarafından hedef alınmış olabileceği için ekstra güvenli hale getir. Şifreni değiştir ve iki adımlı doğrulama ekle.
Eğer o kişiyle iletişim kuramıyorsan çok da üzerine düşüp moralini bozma. Şu an doğru bir yol izliyorsun. Ve unutma, böyle durumlarda suç tamamen o kötü niyetli kişide. Asla kendi üstüne alınma. 💪 Burası kış gibi karanlık şeylerle doluysa bile sen hep ışık olmayı dene! 💛