yemek yemeye oturduk, önce kendi lavaboya gitti ben o ara menüye baktım gelince de söyledim ona "karar verdim" diye
sonra ben lavaboya gittim, 3dk olmuştur geri döndüm, önünde menü açıktı, tam ben gelirken telefon etti birine onunla konuşmaya başladı
garson gelince "karar verdiniz mi" dedi, sevgilim de karar vermiştir diye düşünüp ona baktım bana bakıyordu "evet verdik" dedim o ara telefonla konuşuyordu bekledim ona bakarak sonra menüye bakıp bir şey söyledi
garson gidince "ben karar vermemiştim" dedi ben de "vermişsindir diye düşündüm" dedim "sen de hemen söylüyon bir sorsaydın bana" falan dedi ben de bilmediğimi söyleyip özür diledim
yemek boyu sessiz, soruyorum soğuk konuşuyor tekrar dile getirdim bir dahakine daha dikkatli olacağımı söyledim dalga geçer gibi "tamam, aynen aynen" diyor benim de canım sıkıldı iştahım kaçtı
yiyemeyeceğimi söyledim. "madem yemiceksin niye yemek söyledin, bir daha gelmicem seninle yemeğe kendin gelirsin, aç değilsen söylemeseydin" falan demeye basladi
kalkınca "eve gidicem" demeye başladı. hep gezerdik normalde, ben dedim oturup konuşalım "ne konuşcaz konuştuk ya" diyor.
ısrarlarımla oturduk. dedim özür diledim. tamam falan dedi ama soğuk devam ediyor. bunu söyledim "hiçbir şey olmamış gibi mi davranalım hemen düzelmiyor öyle" dedi üstüne gitmedim
sonra geziyorduk bir yere gittik manzarası güzel, orada sarıldı öptü. ben suskundum tabii o konuşmalardan sonra, bana "neden böylesin hiçbir şeyden memnun olmuyor gibisin" falan dedi
o bana o kadar laf edip yüksek sesle konuşunca normal olarak suskundum, sonra gezdik yine dolaştık falan da şimdi durumlar nedir bilmiyorum
ufak bir meselenin bu dereceye gelmesi normal mi? ben miyim hatalı olan? bundan sonra ona nasıl davranmalıyım?
tamam hatamı kabul ettim özür diledim ama tribe devam ediyor, o hata yapsa özür dilese niye bilmiyorum ben anında affediyorum onu...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu ne prenseslik mk ne varmış hemen geçmeyecek içine oturacak. Bırak ya bundan af mi diliyorsun bir de
bu kadar büyümesi canımı sıktı, ona söylediğimde de "ne yani söylemeyeyim mi" dedi. mesele bunu söylemesi değil ama konunun bu kadar uzaması. her seferinde böyle mi uzayacak yani diye dusunuyor insan. tamam hatamı kabul edip özür diledim ama neden bu kadar uzatıyor anlamıyorum
Kırılgan erkek…Hemen kalkmalıydın masadan ciddiyim.
ciddi bir mesele olsa anlayacağım tamam erkeklerin de duyguları var yeri gelir kırılırlar ben de gönül almasını bilirim ama olay sadece buradan bu kadar büyüdü ya asıl ben kırıldım. "bir daha seninle yemeğe çıkmayacağım" falan demesi kırıyor insanı. çok üzücü
Kaç diyorum bak ciddiyim.
Bu kadar abartılacak ne var anlamadım, sevgilin prenses olmuş
ben de anlamadım, sadece "karar verdik" dememle mi olay bu derece büyüdü. hem soruyor "nereye gidelim" diye, söylüyorum "yok onu yemicem, oraya gidesim yok, bunu yiyesim yok" o kadar naza çekiyor yoruldum artık
Belli ki sen bu ilişkiyi tek başına sırtlamış gidiyorsun ve o da sadece senin çabalamana alışmış ama tek taraflı hiçbir şey yürümez o yuzden daha fazla yorulmadan ayrıl derim. Senin sevgiline annelik yapma sorumluluğun yok
bugünkü resmen annelikti. böyle sevgililik mi olur? benim nazım tribim olmayacak mı? hem bana "mekanı sen seç" dedi hem de ben diyorum şuraya gidelim "oraya gidesim yok" başka yer söylüyorum "orası iyi değil" şunu yiyelim diyorum "daha dün yedim" et yiyelim diyorum "hep et yiyoruz" poğaça yiyelim diyorum "sabah poğaça yedim" en son sinirlendim artık diyecektim o Muğlalı teyze gibi "ne yicen sen esseğin skini mi yicen" diye bunu demeye ramak kaldı "deseydin ya" diyor bugün berbattı maalesef
O alışmış kanka sen ayrilmazsan daha evlenmeden bi erkek çocuğu büyütmeye calsiirsin
Sevgilin 15 yaşında falan heralde
detayları okumuş muydun
bazen davranışları bana öyle hissettiriyor yorgunum artık ne yapsam ufak tartışma kocaman oluyor
Okudum hepsini, ilişkine yön vermek senin elinde benim bir şey demem doğru olmaz ama bu denli bi ilişki ne kadar sağlıklı olur ne kadar daha devam eder bilemiyorum, ufak şeyleri abartabiliyor.
bence bu kadar da olmaması gerekir. bir hata yapsa benden özür dilese ben onu anında affediyorum ama benim en ufak bir davranışımı bile gün boyu sürdürüyor bu da beni çok yoruyor artık.
İnsan mutlu olmak için sever, sevilir. Eğer mutsuzsan bu ilişkide bi sorun vardır, sorunları çözmek için çabalayacak gücün kalmadıysa bitirmek daha hayırlı.
sürekli çabaladığım için çabama karşılık görmek istiyorum. çabamı görüp o an aramızı düzeltse sorun yok her ilişkide tartışma yaşanır sonuçta. "hiçbir şey olmamış gibi mi davranayım" demesi beni kırıyor çünkü ben o kadar özür dilemişim bir daha olmayacağını söylemişim, neyse çok uzattım kusura bakmayın 🙏
Sorun değil kusurluk bi durum yok, sana karşı tutumunu değiştirmesini söyle gereksiz tripleri bırakmasını yoksa ilişkinin bitmeye doğru gittiğini söyle. Umarım düzelir
Saçma
okudun mu detayları
Uğraşamam
o zaman boş ver
Yarısını okudum çok bile