Sevgilim "siparişe karar verdik" dediğim için bozuldu şimdi de konuşmuyor, detaylar aşağıda okur musunuz?

yemek yemeye oturduk, önce kendi lavaboya gitti ben o ara menüye baktım gelince de söyledim ona "karar verdim" diye

sonra ben lavaboya gittim, 3dk olmuştur geri döndüm, önünde menü açıktı, tam ben gelirken telefon etti birine onunla konuşmaya başladı

garson gelince "karar verdiniz mi" dedi, sevgilim de karar vermiştir diye düşünüp ona baktım bana bakıyordu "evet verdik" dedim o ara telefonla konuşuyordu bekledim ona bakarak sonra menüye bakıp bir şey söyledi

garson gidince "ben karar vermemiştim" dedi ben de "vermişsindir diye düşündüm" dedim "sen de hemen söylüyon bir sorsaydın bana" falan dedi ben de bilmediğimi söyleyip özür diledim

yemek boyu sessiz, soruyorum soğuk konuşuyor tekrar dile getirdim bir dahakine daha dikkatli olacağımı söyledim dalga geçer gibi "tamam, aynen aynen" diyor benim de canım sıkıldı iştahım kaçtı

yiyemeyeceğimi söyledim. "madem yemiceksin niye yemek söyledin, bir daha gelmicem seninle yemeğe kendin gelirsin, aç değilsen söylemeseydin" falan demeye basladi

kalkınca "eve gidicem" demeye başladı. hep gezerdik normalde, ben dedim oturup konuşalım "ne konuşcaz konuştuk ya" diyor.

ısrarlarımla oturduk. dedim özür diledim. tamam falan dedi ama soğuk devam ediyor. bunu söyledim "hiçbir şey olmamış gibi mi davranalım hemen düzelmiyor öyle" dedi üstüne gitmedim

sonra geziyorduk bir yere gittik manzarası güzel, orada sarıldı öptü. ben suskundum tabii o konuşmalardan sonra, bana "neden böylesin hiçbir şeyden memnun olmuyor gibisin" falan dedi

o bana o kadar laf edip yüksek sesle konuşunca normal olarak suskundum, sonra gezdik yine dolaştık falan da şimdi durumlar nedir bilmiyorum

ufak bir meselenin bu dereceye gelmesi normal mi? ben miyim hatalı olan? bundan sonra ona nasıl davranmalıyım?

tamam hatamı kabul ettim özür diledim ama tribe devam ediyor, o hata yapsa özür dilese niye bilmiyorum ben anında affediyorum onu...

Sevgilim "siparişe karar verdik" dediğim için bozuldu şimdi de konuşmuyor, detaylar aşağıda okur musunuz?