Teklifini kabul etmedim fakat hala sohbet ediyoruz ne arkadaş gibi ne sevgili gibi nede dost gibi.. Velhasıl telefonda sesli bir görüşme yaptık, konu fena yerlere kaydı. Gündüz ise bana bunu yazdı. Sizce hakkımda kötü düşünür mu?
Ha sunu da söyliyim, 2 aydır konuşuyoruz. Erotik sohbeti sadece 2 defa yaptik. Yaptiktan kasıt konuşmak. Normalde elini tutmuslugum bile yoktur.
Sizce ne düşünür? Sevgili değiliz ama o konuları konuşuyoruz ne bilim sohbet bittikten sonra pismanlik geliyor bana.
Teklif etti, kabul etmedim. Ama hala konuşuyoruz. Sizce ne dusunur? Resimli?
Yaptigini yadirgamiyorum cok fazla boyle insan var bu sekilde biseyler yasayan ama senin hakkinda inan iyi dusunmeyecektir sadece seni bosalma araci gorcektir ve hayatina deger verdigi bir kiz girdigi zaman sana hic yazmayinca kullanildiginj anlayacaksindir. Bence kendini geri cek bu konulari konusma illa da konuscaksan bence bir sevgili olmayi dene
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Diğerleri gibi on yargili yaklasmadin en azından. Saol
Tesekkur ederim ieg icin. On yargilik bir durum yok burada sana bagiran cemkiren cogu kisi bu durumu yasamis insanlar oluyor dedigim gibi sevgili olmayi dene zamanla seversin ve sadece sanal da degil realde bikere elini tut belki cok daha baska hissdebilirsin iyi geceler
En İyi Cevaplar