Sevgilimin haftaya sınav haftası, herşeye geriliyor ne sorsam kızıyor. Saçma sapan sorular soruyorsun diyor.. 1dksi bile önemliymiş boşa harcayamazmis.
Sİnavlarim bitene kadar konuşmayalım kötü etkiliyorsun dedi, bende senin için ne iyi olacaksa o olsun dedim..
Sİnavlarim bitene kadar konuşmayalım kötü etkiliyorsun dedi, bende senin için ne iyi olacaksa o olsun dedim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne güzel demişsin işte. Bir hafta müsade et sınavlarına çalışsın. Sen ararsan ilgilenirsen konsantrasyonu dağılabilir. O yüzden böyle demiş.
Ne desem sinirleniyor kızıyor olur olmaz herşeye kalbimi kırıyor kötü davranıyor. Sonra anlayışsız oluyorum,2 hafta var bitmesine sınavların,2 hafta konuşmuyorsak bence çokda birbirimiz için anlam ifade etmiyoruz
2 hafta hiç konuşma, sonra daha da anlamlı olacak ilişkiniz, yok sınavları bittiği halde hala böyle davranmaya devam ediyorsa başka sorun vardır. Belki başka bir konu yüzünden kendisine kızıyordur ama hıncını senden alıyordur. Biraz sabret şimdilik. 2 haftalık ara aşkınız adına daha iyi olacak.
Ne aşkı ablam ya whsushshab delirme yesilcamda miyiz :) nesi anlamlı olacak 2 hafta konuşmadan durduysak zaten anlam ifade etmiyordur ilişkimiz, 2 hafta sonra hicbirsey olmamış gibi konuşulur mu?
Bilemiyorum tabi. Sen de haklısın. Herkesin düşüncesi farklı bu konuda. Ben sadece kendi görüşümü belirttim. Uyup uymaman senin elinde. Umarım her şey gönlünüzce olur bundan sonra 🙏🙏🙏
Üniversite de ben de öyleydim cidden hangi derse yetişiyim çalışıyım şaşırıyorsun 1 hafta müsade et sen de sonra konuşun şimdi her yazdığın şey onu gericek.
Yahu a desem kızıyor b desem kızıyor herşeye geriliyor bende insanım üzüyor ediyor. Anlayışsız oluyorum sonra,2 hafta konuşmuyorsak demekki birbirimize anlam ifade etmiyoruzdur ne ozlemesi
Sadece sınav zamanlarında böyleyse anlayış gösterebilirsin üni de ben de çok gergindim dersi geçtim mi kaldım mı insan Sıkılıyor. Bu sana ters geliyorsa ayrılın o zaman.
Ama Bi günaydın nasılsın canım gibi şeyler de yazabilirsiniz sonra dersine geçer 3 dk dan da bir şey olmaz eğer sınav sonrası da böyleyse bahane arıyo olabilir.
Geleceği daha önemli bence herkes için rahat bırak biraz hem özleyin birbirinizi bu arada iyi gelir
2 hafta konuşmadan duruyorsak demekki birbirimize anlam ifade etmiyoruzdur. 2 hafta sonra hicbirsey yokmuş gibi nasıl konuşulur?
Insan en çok sevdiğine ters yapabiliyor galiba ama tabi hiç iletişimsiz kalmamak lazım onu kastetmedim günlük birbirinizin hal ve hatrını sormalisiniz
İşte Sİnavlarim bitene kadar konuşmayalım demekten anladığım hiç konusmayalim eğer yanlış anlamiyorsam
Sürekli yazma okul çıkışında ara sınavın nasıldı fkn diye sor o zaman anlarsın hangi niyetle yine terslerse seni arama Bi daha 2 hafta uzun bir süre sonrasına sen karar ver
Haklı çok üzerine gitme bence stresli olabilir sınavlardan dolayı aynısını ben de yaşadım
Ne desem sinirleniyor kızıyor sorun çıkartıyor herşeye. Sonra anlayışsız diyor napacagimi bilemedim. 2 hafta var bitmesine sınavların o kadar süre konusmuyorsak demek ki birbirimize anlam ifade etmiyoruzdur
Yok öyle düşünme eğer onun sınav konularını sen de biliyorsan beraber çalışmayı teklif et yapamadığı soruları göndermesini söyle hala tersliyorsa bekle sınavları bitsin eskisi gibi devam etmeye çalış baktın sınavlarla alakalı değilmiş o zaman bir daha gözden geçirirsin ilişkini
maalesef bilmiyorum ben o yoldan geceli çok oldu :) bizde sınav donemi yaşadık ama bu kadarı fazla
Kaçıncı sınıflardasunız?
Ben 29 yaşındayım :)
O?