1 yıldır beraberiz. Sevgilim genel olarak herhangi bir şeye kızabiliyor, bir şeylerden memnun olmadığı çok oluyor. Ve genelde beni bir şeyler yapmıyor olmak, umursuz olmak, düşüncesizlik, özlememek gibi konularda suçlayıcı oluyor. Kendisinin bir şeyler yapıp benim yapmadığımı bana vurmaya çalışıyor. Fakat söyledikleri tamamen kendi uydurmaları veya kurguları. 10 birimden 8 birimi yapıyorum ama 2 birim eksik olursa daima bu eksikliklerle beni suçluyor (bazen bir film izleme önerisi veya reels videosu yapmamış olmak, ya da o 10 sevgili gönderisi atıyorsa benim 3-4 atmış olmam gibi saçma şeyler bile çok). Kavga başlatan o oluyor ama hep benim bir şeyleri kabullenmemi bekliyor. Daha sonraları yumuşuyor ama tüm hevesimi yıkmış oluyor. Çok nadir ciddi sinirlenirim ama beni bile çileden çıkarabiliyor fakat yine de kırıcı olmamaya çalışıyorum. Düşünüyorum acaba ben en son hangi konudan tartışma çıkarmışım, yok cidden yok. Bir memnuniyetsizliğim olmuşsa 15-20 dk konuşup devam edebiliyoruz ama onda öyle değil günlerce onu konuşmamız lazım. Bir konuyu düzeltsek başka bi zaman tamamen farklı bir konu çıkıyor.
Bir yıl oldu ve ikimiz de çalışıyoruz. Ciddi şeyler düşünmeye başlayacağız belki ama bana ilerisi için hiç güven vermiyor. Devamlı kavga içerisinde olacağım şüphesini yıkamıyorum.
Kaç kez ayrılmaya da çalıştık ama maks 2-3 gün ayrı kalabiliyoruz. Mantık olarak bitsin istiyorum ama duygusal olarak bitiremiyorum. Ne yapmam gerek, tavsiyeniz var mı?
Bir yıl oldu ve ikimiz de çalışıyoruz. Ciddi şeyler düşünmeye başlayacağız belki ama bana ilerisi için hiç güven vermiyor. Devamlı kavga içerisinde olacağım şüphesini yıkamıyorum.
Kaç kez ayrılmaya da çalıştık ama maks 2-3 gün ayrı kalabiliyoruz. Mantık olarak bitsin istiyorum ama duygusal olarak bitiremiyorum. Ne yapmam gerek, tavsiyeniz var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer