Sevgilimi anlayamıyorum?

Benim bir sorum var. Bu soru gerçekten aklımı çok kurcalıyor şimdi kız arkadaşım beni çok sevdiğini söylüyor ama yanındayken falan adeta bir yabancı oluyoruz ilk başlarda ben konuşmaya çalışıyorum olmuyor kendimi yabancı gibi hissediyorum sonra o biraz konuşmaya çalışıyor bu seferde ben ona kızdığım için konuşamıyorum. Ayrıca internet ortamında vakit geçirdiği erkekler var ve bu beni sinirlendiriyor. Benden saklamaya çalışıyor onu defalarca uyardım artık saklamaya çalışıyor ancak ben farkettim tabiki benden saklayamaz ama ben ona farkettiğimi farkettirmedim. Kendini herkese beğendirme çabasına giriyor diyorum ona çok güzelsin böyle güzel işte ne bileyim boyun gayet normal ben seni böyle seviyorum diye falan filan ama yok en yakın arkadaşlarımın bile görüşünü çok dikkate alıyor. Ne yani arkadaşlarım falan çok güzelsin mi desin sevgilime bunu mu istiyor? Anlamıyorum sevgili olmadan öncede internet ortamında çok samimi erkek arkadaşları vardı hatta öyle ki duvarlarına seni seviyorum bile yazıyorlardı ve bunları yazdıktan kısa bir süre sonra biz sevgili olduk. Ayrıca 2 kere ayrıldık sonra o döndü 1-2 ay sonra. Ayrılma sebebimiz çok sıkıyormuşum aslında tek istediğim başka erkeklerin görüşlerini benim görüşümle aynı değere koymasın herkese kendini göstermeye çalışmasın herkese kendini güzelliğini fiziğini göstericekse benim sevgilisi olmamın ne önemi var herkesle aynı derecede vakit geçirecekse ben neden ad olarak sevgiliyim ha bide buluşma olanaklarımız kısıtlı zaten ve bu imkanları ilk önce kız arkadaşlarına söylüyor her ne kadar onları sevmiyorum benden nefret ediyorlar demesine rağmen hemen kız arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor yani ben 2. planım onlar olmazsa beni çağırıyor. 2 hafta önce dedim ayrılalım dedim "olmaz seni çok seviyorum sana ihtiyacım var" falan filan dedi. İşte seviyorum abi ne yapayım kıyamıyorum ona az daha sabır diyorum ancak o öyle yaptıkça bende çevremde bana yaklaşmaya çalışan kızlara olanak sağlıyorum ve sanki bu beni hoş yapıyor çünkü sevgil
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyan okumayan arkadaşlara teşekkür ederim içimi dökmek istedim yazıcak çok şey varda benim anlatıcak gücüm yok elimden geldiğince sabredicem. Ama sonda çıkmamış o yazım- Diğer kızlar çevremdekiler bana yaklaşınca sevgilime sinirliyken onları engelleyemiyorum ve yaklaşmalarına izin veriyorum. Ve bu benim içimi hoş yapıyor. Evet o diğer erkeklerle bu kadar konuşmak vakit geçirmek istiyorsa sanalda olsa bende reelde yaparım tarzı bir düşünce oluyor çok kararsızım ah
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler sanırım hiç böyle birşey yaşamamışlar ki soruya cevap verme nezaketinde bulunamamışlar hmm ya da üşendiler benim üşengeç hemcinslerim böyle devam
Sevgilimi anlayamıyorum?