Sevgilim eskisi gibi değil hrrşeye kızıyor ben anlam veremiyorum ne yapmam gerekiyor?

Yaklaşık 10 aydır süren Bi ilişkim var son zamanlar çok kötü gidiyoruz yaklaşık 3 aydır küfür ve kavga da var aramızda ben ona vuruyorum o bana vuruyor ki o daha kötü yapıyor bildiğiniz dövüyoruz birbirimizi benim boyum 153 onun 180 o resmen benim iki katım ama bana yine de vuruyor beni kızlarla tehdit ediyor sevgili yapacam diye tehdit ediyor çok fazla küfrediyor ben çok fazla etmem çok sevdiğim için ayrılamıyorum Bi başkasıyla da görmeye dayanamam aynı sınıftayız tamamen kopmak istiyorum artık farkındayım sevmiyor beni çünkü seven sevdiğine kıyamaz ve ilgisiz bırakmaz sevdiğini söylüyor ama ben sevmediğini düşünüyorum artık dönüp yüzüme bile bakmıyor verdiği tüm sözleri unuttu bile en ufak şeye bile sinirleniyor nefes alıp verişime bile sinirleniyor onun her istediğini yaptım yapıyorum ama bana sadece benim istediklerim olacak diyor istediğim hiçbişryi yapmıyor artık boyum kısa falan ama güzel de olduğumu düşünüyorum herkes te güzelsin tatlısın falan diyor ama kendisi yeri gelir çok güzelsin der yeri gelir burnumla bile dalga geçiyor ki kötü de bulmuyorum aslında beni hassas noktalarından çok vuruyor ailemle aram kötü diye kavga ettiğimizde herşeyi yüzüme vuruyor ne yapacağımı bilmiyorum insan içinde bana vuruyor bazen hakaret ediyor derdimi anlatıyorum dinlemiyor beni konuşma hakkım yokmuş gibi davranıyor 18 yaşıma yeni girdim benden küçük olmasına rağmen çok olgun biri güzel düşünen biri hatta benden büyük görünüyor bende yaşımdan küçük görünüyorum derdimi anlatacak Bi arkadaşım yok son çare olarak buraya yazdım lütfen mantıklı olun yardım edin birazcık ne yapacağımı bilmiyorum ağlamaktan yoruldum onu hayatımın merkezine koydum ve bunun bir hata olduğunu biliyorum sadece biraz desteğe ihtiyacım var
Sevgilim eskisi gibi değil hrrşeye kızıyor ben anlam veremiyorum ne yapmam gerekiyor?