Evliliğimi kurtarabilir miyim, Yoksa bitirmeli miyim?

1,5 yıllık evliyim. Eşimle her zaman tartışıyoruz. Evlendik geçinemedik. Onun köyüne eski bir eve taşındık. Ev çok kötü durumdaydı su falan yoktu. Gider falan yoktu. biraz birlikte biraz da ben tek başıma yaptım. Arızaları giderdik. Hayatım boyunca hiç bu işleri yapmamıştım. Çok aşırı zengin değilde zengin bir ailede büyüdüm. Eşim için herkesi karşıma aldim. Aileme onunda önlisans mezunu prmdk olduğunu söyledim. Vs birçok yalan. Evlendik. Hiç bir şey istemedim ben. Köyde hiç bir seyimiz yoktu. Ablam eşyalar getirdi. Yatak bile 2. El öyle düşünün. herseyimiz oldu. Şimdi ama yine ev kötü kpss açıklanacak. Katiplik falan uğraşıyorum br yere atanmak için en çok eşim için onu da bu hayattan kurtarmak için. onu seviyorum. Fakat şiddet falan oldu. Hala da var. Kafa atmak gibi. Öyle kol bacak kırma yokm evlilgm boyunca 10 dfa falan olmstr. Neyse eşim önceden madde kullanıyordu. şu an bıraktım diyor. Bende bilmiyorum. Öncesinde çok şeyler yaşadık. Nisanliyken evliyken 4 5 defa falan emindim içeriğine ama asla kabl etmdi. İnkar etti. surekli bana iftira atıyordu. Kafasında birşeyler kuruyordu. iftiralar falan. Simdi hepsi içtiğim için oldu. falan dedi. Ona bana karşı dürüst olmasını söyledim. Her ne olursa olsun benden bir şey saklamması grktigui. Aldatsa dahi benimle paylaşmsini istedim. Hep ama eşim hep yalan söylemeye birşeyler saklamaya devam etti. Yine tartıştık. bana hiç sebep yokken yuksek ve sinirli cevaplar verdi. Fakat biz hep kavga ediyoruz ama akşamına yine hiç bir şey olmamış gibi hayatımıza devam ediyoruz. Ne o özür diliyor. Nede ben. bnde içtin mi falan dedim. .

Evliliğimi kurtarabilir miyim, Yoksa bitirmeli miyim?