Evliliğimi kurtarmak istiyorum?

Merhaba, benim evliliğimde sorun var, sorun şu ki kocamın gozu hep dışarıda, ama ben ona beni sevmezsen ayrilalim dedigimde, gözünün dışarıda olduğunu inkar ediyor. Ben hic bishey yapmıyorum diyor. Ben 25 yaşındayım eşim 28 bide kucuk 1 bucuk yaşında kizimiz var, ben tabi onuda düşüyorum annesi babasi ayri büyüsün istemem, bide ben eşimi seviyorum, biz tanışalı 5 yil oldu hala seviyorum. Genel anlamda kötü davranmiyor her istediğimi yapmaya çalışıyor, işe gidiyor. Bana hic bir zaman vurmadi, küfür etiği oldu cok kizdidiginda ama bana ve ya aileme degil, genel anlamda küfür etiği var. Sorun sadece bu gözünün hep bashka kizlarda olmasi tabi o bunu kabul etmiyor. Kaç kere başka kizla yazışmalarını yakaladim tabi o siliyo ama ben buldum, 1 haftadir shimdi snapchatta tanımadığı insanlara yazıyor, neden yaptin diyorum, dalga geciyorum diyo ne alakasi var, anladim adam belki de sıkıldı artık heyecan arıyor ama ben bunlara gelemem, bu akşamda telefonundan şifreyi değiştirmiş, neden yaptın diyorum oylesine diyor, soyle şifreni dedim yarim saat kadar söylemedi sinir etti beni ama sonunda gosterdi. Ama bu beni gercekten cok uzdu demek gizledigi bi şeyler var, telefonunu kurcalamami istemiyor ama bi şeyler yaptığını farkındayım o yüzden bakmadan edemiyorum. Yani arkadaşlar bana bi akil fikir verin, ben pek ayrilmak istemiyorum ama bu adamda duzelsin istiyorum, ne yapmam lyazim lütfen bi şeyler soyleyin. Çünkü ayrilirsak geri dönüşü yok, o yuzden cok gec olmadan onun akli başına gelmesi gerekiyor, bi akil fikir verin. Teşekkürler ❤️

Evliliğimi kurtarmak istiyorum?