Veya siz etrafınızdakilerin değerini biliyor musunuz? Unutmamak lazım ki değer kaybedilince anlaşılır ama geç olur.

Veya siz etrafınızdakilerin değerini biliyor musunuz? Unutmamak lazım ki değer kaybedilince anlaşılır ama geç olur.
Kaybedince değerli olmasının tek nedeni artık maruz kaldığın sitresin ortadan kalkmış olması.. malum biz insanlar çabuk unutan canlılarız. Bunu bir atasözü ile desteklemek istiyorum;
Kör ölür badem gözlü olur
yani kısaca benim için değerli olsaydı zaten onu kaybetmeyi göze almazdım
Anlıyorum anlamasına ama ben genelde gördüğüm kadar değer veririm insanlara
Ne kadar ekmek o kadar köfte 😇
Genelde evet ama birini anlamamıştım
Hem şanslı hem şanssız adammış
Neden be😃
Seni kaybettiği için şanssız ama aklında kaldığı için şanslı felsefik konuştum 😂
Yani şimdi söylenecek çok şey var dkdjk ama susmak daha mantıklı seçenek djdj
Sustuğumuz için böyle olmadı mı 😂
Teşekkür ederim💅😂
Rica ederim 😂
Evet bilmeye çalışırım, lakin karşılık değerini gösteremeyecek kadar yüreksiz insan gördü gözler.
Değmeyecek olana fazla verilen değerin ihanetiyle karşılaşabilirsiniz. O değeri göstermeyi bıraktığınızda ise, gözünüzden nasıl düştüğünü ona acıyarak hissedebilirsiniz ancak.
Cevap
7Cevap
Merhaba,
Hepsinin canı cehenneme! 😅
Sevdiklerim umrumda evet! 😅
Kaybetmem! 😅
Evet kaybetmeden anlarım ben
Bir arkadaşım vardı lisede aynı sınıftandik hiç bir zaman sevemiyordum kendisi çok tartıştiğimiz da oldu. Son kere uzun uzun konuştuk tam sevmeye basladim ki iki gün sonra intihar etti aylarca kendime gelemedim hep aklımdaydı inandıamiyordum kendimi buna.
Çok üzücü ama bu 🥲
İnsanların değerini kaybetmeden anlamak her zaman kolay değil. Çoğu zaman, o kişinin hayatımızdaki yeri ancak uzaklaştığında daha net fark ediliyor. Ancak zamanla öğrendiğim bir şey var: Şu an sahip olduğun insanlara daha fazla dikkat etmek, onların katkılarını ve varlıklarını fark etmek, pişmanlıkları azaltıyor. Yani, evet, belki her zaman tam olarak o anda anlamıyorum ama fark etmeye çalışmak, değer vermeyi biraz daha bilinçli hale getiriyor.
Ben farkındaydım çok pişman olacağının.. nitekim öyle de oldu.. beni ellere yâr etti.. kendi de evlendi.. vaktinde benim de evli oldugumu bile bile sonrasında yine aradı.. yine duvar oldum. doğru olan da buydu zaten.
ha ben de mutsuz oldum.. ki bunu da biliyordum..
Ama kimi şeyler var ki affedemiyorsun..
Bir üzgün postu yeter genelde gönderme atıyorlar 😅 ama onun dışında herkes hayatta iken sevgi eylesin 🙏🏻
Bence de 😇
Anlıyorum elbette. Hak edenin değerini bilirim. Kimin ne halt olduğunu zaten ilk görüşte anlıyorum yanılmıyorum. Kimseye karşı davranışlarım konusunda pişman değilim.😄
kaybetmeden de sevdiklerimin degerini biliyorum, olur da kaybedersem mutlaka daha cok ozler ve daha cok degerini anlarim ama kaybetmedigimde de kiymetini hep biliriim
Benim için önemli ve saygıdeğer kişilere herzaman değerli olduğunu hissettiririm. degerini varlıkları yanımdayken gösteririm.
Hayatta herkesin kaybedilme ihtimali var. İnsanlara hakettikleri şekilde davranırsak değer kaybı da yaşanmaz..
Kaybettikten sonra anlasam da bir şey değişmiyor, öyle olması gerekiyormuş
Benim için değerli bir insansa zaten kaybetmek istemem. Aksi bir durumda umrumda olmaz.
Öldükten sonra anlıyorum içim soğuyor galiba daha sevgi dolu hissediyorum
Evet, elimden geleni yaparım, kıymet bilen fedakar bir mizaca sahibim.
Değerli olduklarını düşündüklerimden çok.. yedim. Artık kimseye değer vermiyorum
kayıp yok bizim acimizdan bizi kaybedenler ne alemde bilemem 😀
Ben değer biliyorum evet onlara lâyık ve müstahak oldukları kadar değer ikram ederim her zaman.
Biz anlıyoruz da onlar bizi kaybedince anlıyor 😔😔
Kaybedince anlayanlardan oldum ama artık çok geç olmuştu benim aklım başıma geldi o ise gitti evlendi
Değer ve vefa bilirim.
Kaybetmeden değer bilmeye calisiyorum ama benim icin aynisini yapamiyolar ☹️
🥲
@StoneeCold 🫂😭
Sarılma emojisiymiş ben de diyorum fare gibi ne bu böyle Asksj
@StoneeCold o kadar mi uzaksin bu duygulara jdbsjfbwfj
Sarmaladığım tek şey bu aralar sarma ssksksk
@StoneeCold sarmalayıp göndersene bana😂
Bn sevdiğim değer verdgm insanlarin değeri bilir her zaman öncelik ederim ama aynı değeri gormeynce geri cekerim kendimi ışık hızında
Evet, herkesin değerini bilirim. Bazen fazlasını istedikleri için veya şımarıp Hint kumaşı olunca geriye çekiliyorum.
Yok anlamıyorum ben.
Kaybetmen lazım illa 😂
Saçmalama be 😂
Ben anlamıyorum
kimsenin deyerini kaybetmedim
Evet anlayabiliyorum🌼
Benim değerimi bilmeyenlerin değerini bilmem..
Giden gidebilir ben tek başıma iyiyim
Evet
Yanii çok değil
Anlarım
Evet, tabii ki.
Evet. d
Bilirim
Ben değer biliyorum
Evet 🌸
Evit
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?