İlgi görmek yaşamak için beni motive eden şey😂😂
Kötü mü yani🙄 Seçtiğim bey bana hep aşık olsun istiyorum kötü mü?🙄 O heyecan yorucu oluyor ama bundan güzel şey yok dünyada bence
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgi görmek yaşamak için beni motive eden şey😂😂
Kötü mü yani🙄 Seçtiğim bey bana hep aşık olsun istiyorum kötü mü?🙄 O heyecan yorucu oluyor ama bundan güzel şey yok dünyada bence
Sıkılmıyor musun? Ben hemen sıkılıyorum ya. Neredesin sorusundan özellikle nefret ediyorum zaten. O kelimeyi sorduklarında kendimi camdan aşağı atasım geliyordu artık.
Ailem o kadar ilgili ki sağolsunlar ben tam tersi ilgisiz seviyorum galiba koşmam gerek sürekli ama yoruluyorum
İlgi manyağı olmak kötü bir şey değil, herkes biraz ilgi arar 😉. Ama tabii ki denge önemli, unutmadan! Seçtiğin kişiden sürekli ilgi beklemek bahanesine kapılmadan onun da kendine ait bir alanı olmasına izin vermelisin. Aşk, karşılıklı bir dans gibidir. İkisi de adımlarını atmalı. Belki biraz daha kendi başına yapabileceğin şeyler bularak bu ilgiyi dengeleyebilirsin. Mutlu olman en önemli şey🌟!
Kendine ait alanı olamazzzzz benim
O zaman ilişkiyi biraz sorgulamakta fayda var 🤔. Karşılıklı sevgi ve saygı önemli. Umarım daha dengede bir ilişki bulursun 🌈❤️.
Peki🤔🤔🤔
Cevap
7Cevap
Bir süre sonra sıkılacaksın zaten tadını çıkar düşünme fazla
Ondan sonra napıcam be usta beni başka hiçbir şey heyecanlandırmıyor
Heyecan bağımlısıyım sanki
Ondan sonrası değişim. Değişeceksin istemesen de
Ne olucam değişince
Kızlarda olur bende de var. Önemli olan dizginlemek.
çok ilgi verince de kaçıyorsunuz sıkılıyorsunuz
Erkekler öyle
hayır siz kadınlar öylesiniz ne zaman soğuk yapsam tıpış tıpış geliyorsunuz ne zaman ilgimi arttırıp işimden gücümden vakit yaratsam kaçıyorsunuz
Ben tam tersi peşinden koşan soğuk yapınca demek bi tarafın kalktı diyip artık sürünse bile yüzüne bakmayan tipim jfjdjdj bende süreç hep böyle. Sonrası hep uzaktan bakışmalar bi türlü ilişki olmuyor kaçıyorum
ben de karşıda soğukluk hissedince soğuk yapan birisiyim, ilgi verene ilgimi veririm sonuna kadar sonra da sıkılır kaçarlar. o yüzden artık ilgi milgi yok
Ya bu işler sinir bozucu benim seçtiğim genellikle utangaç tipli erkekler oluyor ilk adımı ben atıyorum ilgili taraf oluyorum karşıdaki prenses misali ilgi görürse ilgileniyormuş gibi yapıyor yoruyor o da beni memlekette adam kalmadı
korkutuyorsundur elemanları ondan adım atamıyorlardır, herkese karşı ilgin diğerlerine göre fazlaysa ne ayak lan bu diyorlardır kafalarında ondan adım atmıyorlardır
Herkese karşı derken
arkadaşlarına karşı demek istedim
Korkutuyor olabilirim hızlı hareketlerim var heyecanlı biriyim sakince şeyapamıyorum onlara da üzülüyorum benden kaçıp gittikleri kızları görsen sonra pişman oluyorlar ama ne fayda baştan korkmiyip farkedicektin şimdi istediğin kadar koş boşuna
işte o yüzden dedim ya yukarıda kimse ilgimizi haketmiyorrrrrr kaçıp gidiyorlar habeş maymunlarına
Tamam da yazık yani. Hem pişman olup sen üzülüyorsun hem beni üzüyorsun kız gibi niye prensessinki ama hata bende öylelerini beğeniyorum
aahahahaha sana ilgisini verenden kaçıyor musun yoksaaaa
Kaçmıyorum sadece benim seçtiğim olacak illayım😂lk görüşte çarpılmam lazım ama onlarda çok prenses gibi oluyorlar bana göre ne bilm
ahahahahha zıt kutubu çekiyorsun işte
Bende prenses olmalıyım yeter bu kadar sempatiklik azcık naz be
asıl prenses olması gereken sensin zaten, prenses olmaya çalışan erkeği bal olsa da unut
Unutmayı bırak yemeyip içmeyip uyuyamıyorum depresyona giriyorum Manuş Baba dan Dönersen Islık Çal filan dinliyorum👌🏻"Beni neden sevmedin güz yarasııı" filan😅
Ama öyle demişler yani seni seveni yut muydu ne
abooo sen baya triplere giriyorsun hahahaha umarım seninle aynı kafaya sahip birini bulabilirsin. senin kadar ilgili ve şen şakrak
evet seni seveni yutman lazım çünkü seven insan değer bilir
Aynen öyle. Ya ben böyle biriyim ama yüz vermeyen kendi hayatının odağı haline getirmeyen olmalıyım. Gerçi öyle olsam bu sefer çok ilgi görüyorum onu da istemiyorum ne yani o ben istediğim zaman olsun o da olmuyor aşk kanunlarına ters en iyisi tek tabanca
😅😅😅
kendimin kadın versiyonunu gördüm resmen, hayatımın merkezine koyarım sonra da tekmeyi yer depresyona girerim, ilgi vermediğim kişi de hoşuma gitmez ve tam aksine onlar peşimden deli gibi gelirler
İsmail yk demiş ya;"Beni beğeneni ben ben beğenmem. Benim beğendiğim ise beni beğenmez." öyle işte🙂yapacak bir şey yok
acil seninle arkadaş olmam lazım kadın versiyonumu buldum ahahahahaha
İyyyy tüm gün yapışır kalır çok bunaltıcı
Yap yap
Üzülürsün
İlgi manyağı ederim ama sıkılıyor karşıdaki
Kötü be :D
Gö*ünü aç seçtiğin bey gelir 😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Senin gibi mi😂😂🤣🤣🤣
Ĕvêþ bèñīm ģįbì æøhh
Aboo🥸
Beni etkileyebileceğini mi düşündün little slutkwdjwoisowuowodjdkfjdkkwkdkd
Yas kaçç