Duymak istediklerini duyup rahatlama! Sevginde verdiğin yüzük gibi sahte demek ki, hiç mi utanmadın verirken de her yerden engeli bas! ya da telefonlarına çıkma. Şimdi tepki göstermezsen her şey çoook daha kötü olur inan. Sana böyle sahte yüzük verenin seni sevdiğine inanabiliyor musun gerçekten? İnanmıyorsun ki gelip burada soru soruyorsun. Gerçekten aşık seven adam kredi çeker dünyaları alır o kadın için. Zerre kadar kıymetin yok, aç gözünü! Seks için kullanıyor işte. Kendini kullandırtma
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Maddi durumu normal ve kötü olsa neyse diyeceğim fakat maddi durumu iyi olan birinin böyle bir şey yapması sana değer vermiyor anlamına geliyor çünkü alabilecek bir durumu var ve sana bir yüzüğü çok görüyor kıyamıyor alamıyor. Hem cimri hem yaptığı saçma bir şey evlilik teklifi edecek noktaya geldiği kişiye durumu olduğu halde sahte alması çok kötü.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAyıp etmiş içten içe cimri olabilir mi bir bunu düşün bir de başkasından mi akıl almışta böyle yapmış bir de bunu düşün cevapların evet'e yatkinsa bence nikah masasına gelmeden bir daha düşün derim. Üzüldüm ne diyeyim. Bu erkeklerden bir halt olmaz gerçekten
01 Yorumla
Soran1 yılGerçekten de olmaz. Çevrenden de hep duyuyorum hep kızlar üzülüyor ya
1 yılAbartıyorsun. Sevgisini böyle göstermiyor belki. Belki pahalı hediye sevmiyor. Sana şimdiye kadar yaptığı masraflara say. Erkek olmak çok zor😞😞😞
01 Yorumla
Soran1 yılHaklıyken vicdan yaptıracaksınız bana 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO zaman sana bombayı ben patlatayım sevgilinin evlilik teklifi yaptığı ilk kişi kesinlikle sen değilsin dikkat et bir koleksiyonun parcası olma belli ki bu işler onun için artık normal bir duruma dönüşmüş yoksa kimse hayatının aşkına böyle bir durum yaşatmaz
93 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Dila772 👍 teşekkürler
- 1 yıl
Aynı cevabı yazacaktim çok haklısın knka
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden nişan bozulursa ve yüzüğü sen almak istersen diye kendini garantiye almış da olabilir. Sizi tanımıyoruz ve olaylara şahit olmadık. Bir şey demek zor.
"Türk Medeni Kanunu'na göre nişan bozulduğunda, yüzüğün geri verilmesi genellikle beklenir. Ancak, yüzüğün hediye olarak verilmesi durumunda, hediye edenin geri alma hakkı bulunmayabilir. Nişan bozulduğunda, tarafların karşılıklı anlaşması en sağlıklı çözüm yoludur."15 Yorumla- 1 yıl
Akıllı adammış o zaman
- 1 yıl
Bunu düşünüyorsa zaten ilişkiye umudu baştan yok demektir, diğer yandan para hesabı yaptığı içinse de o evlilik çok sürmez. Yani iki ucu b*klu değnek. Bu yüzden tektaş istemediğimi her ciddi ilişkimde dile getiriyorum.
- 1 yıl
Türünün son örneğisiinn
- 1 yıl
Eminim benim gibi düşünen başka kadınlar da vardır. Sayımız az ama başkaları da vardır bence.
- 1 yıl
Helaaalll
Sadece yüzükte değil o kişinin sevgisinde de sahtelik olabilir, yorum yapmak haddime değil de. Bana göre yüzük meselesi falan da evlenmek için önemli bir şey değil insanlar evlenmek için yüzük takmasa da olur ama seni kandırmak istemiş olması kırıcı.
21 Yorumla
Soran1 yılKendisi söyledi gümüş diye
Sahte yüzük derken; altını altın olup taşı mı kuyumcu taşı yoksa altın olmasıngerekn kısım da mı sahte? Önemli olan ayrım bu öncelikle. Eğer komplesi sahteyse sıkıntı büyük ama kuyumcuda satılan altını gerçek taşı pırlanta olmayan yüzüklerdense kusura bakma ama daha önce pırlanta almış sonuçta her seferinde pırlanta almak zorunda da değil
26 Yorumla
Soran1 yılYok komple gümüş
Soran1 yılBilmiyorum evlenme teklifi yüzüğü ya pırlanta olur ya da altın. Gümüş yüzükle evlenme teklifi eden hiç duymadım. Bi de alma gücü varken böyle yapması kırdı beni. Diğer cevapları okuyunca da iyice içim karardı. Teşekkür ederim içimi rahatlattın
Soran1 yılTeşekkür ederim 🥺❤️
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok ayıp. Sevgililik döneminde cimrilik yapan evlilik döneminde hayli hayli yapar. Sonucta 1 defa evlilik teklifi edecek, oda sahte yüzükle mi oluyor. ? Ben olsam koşarak uzaklaşırdım. Çünkü bu tarz şeyler bize geleceği gösterir. Sevdiğinden parayı sakınan birinden eş olmaz baba olmaz ve bunun maddiyatla hiç alakası yok olay çok başka..
00 YorumlaNiye yapmış ki? yeni böyle bir teklif alsam ilk önce niye yaptığını sorup anlamaya çalışırım mantıklı bir sebebi varsa tepki vermem ama gerçeğini isterim tabi :D
13 Yorumla
Soran1 yılAilesi izin vermedi sanırım aşırı cimriler
Soran1 yılHaklısın
Nasıl bir evlilik teklifi? Belki kaybetmekten düşürmekten korktu ya da gümüş olanı daha samimi ve güzel buldu. Pırlantanı da almış sonuçta. Ama ailesinin lafına bakıyosa sıkıntı. ya da tek değilsin. 🤣 İşi çözünce bize bildir
00 Yorumla
1 yılCimri bir erkeği hayatınıza almayın! Cimri erkek demek =narsist birey demek cimri erkek değer bilmez zenginlik ilaki para ile olmaz kalbi zengin olacak
10 Yorumla
1 yılMaddi durumu iyi dediğin kişiyi tam olarak bilmeden buna yorum yapmak biraz zor zira sana göre maddi durumu iyi olan kişi bir başkasına göre maddi durumu kötü kategorisine girebilir. Ancak ortalama bir pırlanta yüzük fiyatını araştırıp alacak durumu var mı yok mu bunu bilebilirsin. Eğer durum müsait de gidip sahte yüzük aldıysa sana yeterince değer vermediğini düşünüyorum. Çok rezil bir hareket ya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSahte olduğunu sizden sakladı mı yoksa bunu o mu size söyledi?
Bunun nedenini ona sormalısınız. Saglikli iletişim yoksa, zaten ilişkiniz ciddi riskler taşır. Ayrica insanların düşünce ve değer yargıları çok farklı olabiliyor.
02 Yorumla
Soran1 yılSöyledi
Cevap sahibi1 yılBu durum onun adına artı bir puan. Demek ki böyle bir şey yapmak için kendi değerlerine göre makul bir nedeni var.
Gizli Üye(25-29)1 yılinaniriimmm, benimkide yuzuk almayacakti.. sadece bir alyansla kandircaktii..
bide en basinda demistimm sadece pirlanta istiyorum baska birseyde istemiyorum diye.. ama megerse cok sey istemis olmusummm hahahhaa
04 Yorumla
Soran1 yılÇok safız 😁
Cevap sahibi1 yılaynenn oylee ama ben gercek yuzunu gormus oldum enazindann :) ayrildimm biraktimm onu
Soran1 yılHayırlısı olsun canım
Cevap sahibi1 yılAynennn cumlemiz icinnn hayirlisii olsunn insallaahh
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nikahı da sahte olmaz umarım🤣yarın eşya alırken de ucuza kaçar, gelinlik alırken de görgü yok demektir bu erkek de..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Sevgilinin adli siciline bi baktırsan belki nitelikli dolandırıcılık suçları vardır :)
01 Yorumla
Soran1 yıl😂
1 yılSahte daha iyi çalınsa kırılsa bile umurunda olmaz. Hem pırlanta cam parçası. Bu kadar paraya değmez.
00 Yorumla
1 yılÖnce pırlanta almış
Takma kafana ama kırıldığını belli et.
02 Yorumla
Soran1 yılEttim 🥺
- 1 yıl
🥲🥲aferin
1 yılPinti olan insan bile yapmaya utanır bunu başka boyut bu
02 Yorumla- 1 yıl
Kabul ettin mi
Soran1 yılDaha etmedi
1 yılAy sahte alsın zaten pırlantaya bi ton para mı verilir bozdursan değeri gidiyor hiç önemli değil. Yüzüğün amacı maneviyattır.
011 Yorumla- 1 yıl
mal mısın
- 1 yıl
@İstanbullumerveee kekdmdmkekdkdmd evet kanka böyle yaptığım için kaybediyorum sus
- 1 yıl
@Muggllleee hatun al şu yüzüğü 💍 tak, başının bağlı olduğu belli olsun 😘
- 1 yıl
Sensin mal merve 🙄
- 1 yıl
@Cehennet_26 noluyor ya 😀
- 1 yıl
Düşüncelerin beni kalbimden vuruyor 😅
- 1 yıl
8.80 karat pırlanta süslemeli yakut yüzüğünüzün siparişini geçtim hanımefendi 😘
- 1 yıl
@Cehennet_26 gösterişli şeyler sevmem yüzüğünü daha uygun birine ver 😂😂 o ne öyle hürrem miyim ben
- 1 yıl
Gayet de naif bir yüzük HIH
- 1 yıl
@Cehennet_26 kıza yuruycen diye bana mı yukleniyon zavallisin
- 1 yıl
@İstanbullumerveee 🙄 piffff seninle uğraşamıycam
- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılbelki başka borçları vardır niye yargılıyorsun hemen
03 Yorumla
Soran1 yılSadece sormak istedim başkalarının fikirlerini merak ettim. Durumu iyi olmasa zaten takılmam
- 1 yıl
maddiyattan dolayı sevgiliysen ileride çocuk zor duruma girdiğinde terk edeceksin o zaman
Soran1 yılÖfff ne alakası var bok gibi parası var insanın gönlü zengin olacak ben bunu kırıldım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBence çok ayıp cebinde akrep taşıyan birisi demek, en sevmediğim erkek vol bilmem kaç.
10 Yorumla
1 yılIy pinti. Sana harcayamayan cocuguna koklatir sadece. Hesapci biri. Asiri itilirdim.
10 YorumlaDurumu yoksa almasın zaten zorlanmaz. Ama iyi bide saçmalığa bak başta belli etmiş kendini
10 Yorumla
1 yılMadem maddi durumu iyi o halde ayıptan biraz daha fazlasını yapmış bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılÜfürükten evlenme teklifi işte hala sevgilin mi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Ne düşündüğünü bilemeyiz, peşin hüküm vermek olmaz.
00 Yorumla
1 yılBence yaptığı büyük saygısızlık ve sana güvendiğini düşünmüyorum
00 Yorumlaayrilik sebebi demekki seni ciddi gormuyor yakinda ayrilabilir baska planlari olabilir
00 Yorumla
1 yılFazlasıyla ayıp. Ortalama bişey al neden sahte alıyosun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 1 yılSahte almasındansa hiç almamalı bence. Tektaş vs çok da lazım değil
00 Yorumla
1 yılsevgilinden hemen ayrıl böyle davranıyorsa seni aldatıyordur yani başka bir kız daha var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılyazıklar olsun herkesin bütçesine göre yüzük var suratına vursaydın keşke
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır deme ihtimaline karşı tedbirli davranmış sonra orijinalini alır merak etme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNeden sahte yüzük aldı.. diye bir sor ona..
Bence evlenme öyle kişiyle
00 Yorumla
1 yılMaddi durumu iyi ve bunu yapıyorsa bence o ilişkiyi sorgulamalısın, başka aşırı cimrilik yaptığı durumlar oldu mu?
02 Yorumla
Soran1 yılYok pahalı hediyeler aldı hep
- 1 yıl
Ozaman bence gereksiz bir harcama olarak görüyor yüzüğü veya maddi durumu kötüleşti
Gizli Üye(25-29)1 yılBence ayrıl maddi durumu iyi olsa bile belki cimridir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence kabul etmezsin falan yüzük boşa gider diye olabilir 😂
00 Yorumla
1 yılTek taş yüzük pahalı bir de durumu iyi demek biraz kapalı ifade, ne kadar kazanıyor?
00 Yorumla
1 yılÇocuğun siciline baksana e devletten şakaya almadan gayet ciddi bişey bu olgun biri değilmiş
00 Yorumla
1 yıl5000 tane yüzük mi alacaklar tektas almış işte ne tatava yapiyon
00 Yorumla
1 yılerkekler sevdiği kadın için para harcarlar çok büyük ayıp yapmış
00 Yorumlasen ne veriyorsun karşılığında?
07 Yorumla
Soran1 yılSevgi
1 yılSebebini öğrendin mi
01 Yorumla
Soran1 yılYok daha ne soruyum artık ☹️
1 yılTerkedilme sebebi nett.
10 Yorumla
1 yılHarbiden ibinelik yapmış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılŞaka mı bu soru
00 Yorumla
1 yılYüzüne firlatirdim şer9fsiz it köpek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Biraz cimri mi sevgilin sanki
00 Yorumla
1 yılAyrıl derhal kuzum
00 Yorumla
1 yılCimri erkekden uzak dur
00 Yorumla
1 yılAyrılmak için neyi bekliyorsun
00 YorumlaValla şimdi orada ayıp etmiş sahte yüzük nedir ya
00 Yorumlaİyyy kaç ondan geç olmadan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden bi daha düşün derim
00 Yorumla Çok ayıp. Yanlış yapmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSana değer vermiyor
00 Yorumla
1 yılBelki tutumlu biridir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNerden anladın sahte olduğunu
04 Yorumla
Soran1 yılBelli oluyor sordum kendisi söyledi
Cevap sahibi1 yılCimrinin teki o zaman
- 1 yıl
nasıl söyledi cok merak ettim ondan sonra tartışma çıkmadı mı yani sessiz mi kaldın
Soran1 yılBen anladım sordum o da söyledi gümüş diye. Tartışmadık ama soğuk yapıyorum şu an kırıldığım için
Gizli Üye(25-29)1 yılvaatle kandiriyodur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBuna ben neden güldüm 😂😂tevbe tevbe
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılaileler tanışıyor mu
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
o halde pinti bir tip
Adam gibi adam
04 Yorumla
Soran1 yılAyıp değil mi
Soran1 yılEvet ya biz kızlar salağız değer vermeyenleri seviyoruz
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!