Erkek arkadaşım sahte yüzük ile evlenme teklifi etti?

geçtiğimiz gün erkek arkadaşım bana evlenme teklifi etti ama bunu sahte bir yüzükle yaptı ve ederkende benimle bir ömür geçir istiyorum hep yanımda ol istiyorum benimle evlenirmisin dedi sonra ben o şokla angut angut gülmekle şaşkınlık arası gözlerimi doldururken adam aniden yalnız yüzük sahte dedi gülerek bende baya espirili biri oldugundan bunu şaka sandım sonra espiri yaptıgını zannettiğimi düşündüğü için yinedeledi sanıyorum yüzük kopya ama imitasyon haberin olsun dedi. yani ben para göz bir insan değilim maddiyata da kesinlikle önem vermem ama hayatımda ilk defa yaşayacağım bu anı da hiç böyle hayal etmemiştim direk ciddiyetini sorgulamaya başladım kendi kafamda buna mı layık gördü diye geçirdim çünkü hadi hepiniz belki parası yoktu diyeceksiniz ama altında mercedes var ben o kadar diyorum sadeece biraz cimridir ama böyle bir konuda da cimrilik yapacagını hiç düşünmezdim yani bana aşık olduguunu her fırsatta söylüyor da insan aşık olunca gözü döner üçün beşin hesabını yapmaz hani bende elmaslı melmaslı bir yüzük istemiyorum zaten gözüm yükseklerde değil ama en azından sahte bişeyle yapmasaydın bunu formalite icabı 300-400 liraya kıytırık bişey alsa bile eyv ama bide itiraf ediyo sahte diye sjjsjsj * kafayı yiycem bide evlenme teklif ederken yüzüğün sahte olduğunu söylemekledee o anbiyansı ayrı sikti zaten. sonra benim yüzümün şekli bir tuaf oldu bir gülüp bir bu şey gerçek olamaz heralde diye düşünüyorum yüzün soldu iyimisin falan dedi ben de hala bir umut birazdan gerçek yüzüğü çıkaracak diye bekliyorum ama yok sonra tuvalete gitmem lazım deyip kalkıyodum bu yalnışlıkla birde masadaki cayır cayır kahveleri kalktı üstüme döktü çığlık atmamak için zor tuttum kendimi ama cidden baya canım acıdı sonra üstümü silmeye calıştı pardon falan deyip çok üzgün gibi görünüyodu neyse tuvalete girdim nihayetinde üstümü temizlemek için elimi yüzümü yıkayıp sakinleşmeye çalıştım baktım sakin kalamıyorum başladım tuvalette aglamaya şimdi benim esas sorum bu ben konuyu ciddiyete getirdim diye ayrılmak içinmi yapıyor bunları hani ben onu terk edeyim diye?
Erkek arkadaşım sahte yüzük ile evlenme teklifi etti?