+1 yılAcun 54 kız 24 yaşında. Arkadaki yaş farkı 30. Bir adam zengin ve ünlü ise yaşın önemi yok. Ama zengin değilse amcam yaşındaki adamla mı evlenecem diyen zihniyet dolu ortalık. Ha bir de peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem 40 yaşında iken evlendi Hz. Ayşe annemiz ile. Yani acundan daha küçüktü. O 40 yaşında iken Hz. Aişe annemiz 9 değil 19 yaşında idi. Çünkü cahiliye dönemi Araplarında kız çocukları ergenlik çağına gelmeden önce yaşlarını saymaya lûzüm görmedikleri için ergenliğe kadar kızları sıfır yaşında kabul etmişlerdir. Yani kızların yaşı ergenlikten sonra 1 yaş iki yaş diye sayılmıştır. Şimdi bir kız en erken kaç yaşında ergenliğe girer? Diyelim ki maksimum 11 yaş olsun. Bir kız 11 yaşında ise cahiliye dönemi Arapları için bu kız 1 yaşında. Kız 12 olduğunda bu kız 2 yaşında. 13 olduğunda 3 yaşında. Yani kız, 19 yaşına geldiğinde o dönemin Araplarına göre 9 yaşındadır. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem 40. Hz. Aişe annemiz 19 olduğuna göre arkadaki yaş farkı 21'dir. Yani Acun gibi 30 değildir. Bunu bildikleri hâlde, Acuna tepki vermeyen dinsizlerin peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellemin evliliğine dil uzatması kadınları çokta düşünmediklerinin göstergesidir.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mutlu olsunlar kadının enerjik güzel olanı erkeği de etkiliyor olumlu yönde.
14 Yorumla
siz mesaj gönderin o kazansın yapar neden yapmasın
12 Yorumla
- Magazin konusunda 720 cevap paylaştı.
u +1 yılBu soru sayesinde kendini belli eden pedofililer var. 14 yaşındaki çocuğun ırzına göz dikip yetişkin olarak görüyormuş. 14 yaşındaki çocuk düşünce olarak yetişkin mi yoksa sapkın düşüncelerini uygulamak için kendine bahane mi arıyorsun? Sinirlendim.
Acun'un kirli geçmişini öğrenmeyenler var hâlâ. Adnan Oktar'dan aldığı dersini uyguluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- Magazin konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet maalesef bu ülkede parası olan evleniyor parası olmayan ise evlenemiyor ne yazık ki
10 Yorumla Şimdi gelir yine pedofili diyenler..
Bir kızı benim reşit yaşı 18 ise 70 yaşında adam bile sevgili olur normaldir
Kızın rızası olsa da olmasa da pedofiliye girmez
Ama kızın rızası olmasa da adamla birlikte olmaz
Ancak bana göre yetişkin yaşı düşmeli
Çünkü yetişkin yaşı 18 değil artık günümüz ilerleyince 15 yaşındaki çocuk değil yetişkin oluyor
Misal bazı ülkelerde yetişkin yaşı 15-17 veya 25 vb
Bana göre yetişkin yaşı düşmeli
Eskisi gibi öyle çocuk yok 15 yaşlarda
14'e de düşebilir
Zaman ilerledikçe değişiyor çünkü
Ayrıca
Yetişkin bir kadın 18 veya üzeri çocukça açık açık giysiler
Giyip teşhircilik yapıyor ise çocuklar üzerinden pedofiliyi oynuyor..
Bu hoş değil
Amma eminim çocuklar bunların hiç umurunda değil
25 yaşında kadın
Çocukça giysiler giyip
Poposunu sergilemesi pedofili
O zaman birader
O zaman kardeşim
Pedofili cinsel yönelim olsun
Madem öyle10 Yorumla- Magazin konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılPara olunca oluyor para olmayinca olmuyor şu dinden soguyanlar varya dine saldiran o... c... larii niye paraya da aynisini yapmiyorlar paraya karsi gelip istemiyorum demiyorlar paradan sogumuyorlar ona saldirmiyorlar demek ki mesele bu kanlari mayalari bozuklarin o.. c.. guuu olduklariymiss
10 Yorumla
+1 yılBu kadın nasıl 24 yaa ablam gibi duruyor😂😂
Acun'da yardım derneği gibi 🤔 elini attığı zenginleşiyor 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Acuna evlenme teklifi etme fikri çık aklımdan 😂😂
+1 yılYoo insanlar yapmak istediklerini ve kaderlerini yaşıyorlar, parası olmayan kililerde evlilik yapıyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Bu kişiliğe bağlı bir durum, tercih meselesi, bu konuda genelleme yapmak doğru olmaz, her erkek bir değil, düşünceler farklı olabiliyor.
+1 yılHepsi de Şeyma’ya benziyor. İğrençleşti artık iyice 24 yaş nedir ya.
21 Yorumla
+1 yılParası olan değil birbirini çok sevenler evleniyor artı çok abartı o yüzük
23 Yorumla- +1 yıl
Kız seviyordur ama acunun sevgisinden şüpheliyim
lan şeyma subaşı sandım uzaktan shshshdf aferim 2. şeyma vakası daha
22 YorumlaHerif 50 yaşında 23 lük kendi kızından küçük kızlara çakıp çakıp aileyi genişletiyor.
Biz 10 yaş küçüğe baksak vatan hayini ilan ediliyoruz.
Ahlak'ın paraya göre şekillendiği ülkedir güzel Türkiyem.
Ortam izin verse 18 e kadar da iner bu arkadaş.
Şu anki leş gençliğin mimarlarından biri, ülkenin araklanan paralarıyla imparatorluk kurup, sıfırdan ben çalıştım, kazandım diye yemliyor milleti mk.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba isteyen istediğini yapmakta özgür adamin parasi var istedigini yapar.
11 YorumlaAcun ile Leonardo da genç kadınlarla çıkma huyu var
13 Yorumla- +1 yıl
Leonardo ile kıyaslama kimseyi.
+1 yılbu adamın kendinden 63632 yaş küçük kızlarla birlikte olmasından iğreniyorum
ayrıca niye sürekli şeyma subaşının türevleriyle sevgili oluyor
20 Yorumla
+1 yılParan oluncada sıkıntı yaaa... eşinin doğup büyümesini bekliyosun oncaa sene... kayınpederine yalvarıyosun hadi yap bana bi tane diye... rezillik😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz burada kendimizden 6-7 yaş küçük birine sevgi sözcükleri söylediğimizde beyni gelişmemiş bazı kişiler hop sen kızın yaşındakilere mi asılıyorsun diyorlar. Ulan paraya tapan zihniyetler demiyor ki para olsun yaşı sonsuz olsun. Ya da kıskançlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılo degil de kendi kizi yasinda degil mi la, en buyuk kizi kac yasinda o da 25 civarinda falandir heralde kiziyla evlenmek gibi bir sey...🙄🤦♂️
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloha o yasta da mi kizi vardi, daha kotu ya...
Cevap sahibi+1 yılbende bi 4 tane oldugunu biliyom da yaslarini ve isimlerini falan pek bilmem..
Cevap sahibi+1 yıl6 olur bide esi var ya o da kizi...
+1 yılEvet parası olan evleniyor. Paran çoksa boşan, tekrar evlen döngüsü oluyor. Zaten parası olmayıpta evlenene Allah akıl fikir versin. Bu enflasyonda evlenilmez.
10 YorumlaAcun parasıyla evleniyor tabiki. Başka neyiyle evlenecek?
Kaç kere evlenip boşandı, çocuk oyuncağı ettiler..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacun acun 100 liraya muhabirlik yapıyordun lan sonradan görme
11 Yorumla
+1 yılyoooooo alakası yok. yolunacak kaz misali. Şeyma subaşı da evlendi şimdi çatır çatır acunun parasını yiyor ama aldığı reklamlar vabası
10 YorumlaNormal fakir bırı genc kızla evlenmeye kalksa pis zampara istekli teke diye cıkısırlar neymıs itibarı gören paraymıs
10 Yorumla
+1 yılİşte para güç olduğu ortada da bence abartoıyotr, muhabirlik yaparken 100 dolar ile aylık maaşı oldugunu çabuk unutmuş
10 Yorumla
+1 yılEvlenmek için bir imza yeterli oluyor çok parays gerek yok
10 Yorumla
+1 yılAcun’u gerçekten sevdiklerini düşünmüyorum parası için yanındalardır.
10 Yorumla
+1 yılacun evleniyor :)
para ile alakali degil
adamalisti :)
seda sayanin erkegi bu10 YorumlaParası olan evlenir de yine de kişilerin kendi tercihine kalmış
10 Yorumla
+1 yılInstagram da bıktım zaten buraya da getirmeyin şunları
10 Yorumla
+1 yılİsraf ya hayalimdeki araçtan 2 tane yatıyor o parada😃
10 Yorumla
+1 yılParası olandan Öte herkes Ayağını yorganına göre uzatarak evleniyor
10 YorumlaBurada kıza sallayan kızların çoğu bu teklifi kabul ederdi. Acuna mutluluklar.
10 Yorumla
+1 yılburada 5 yaş kucuk birine yazınca abi parası olunca askım bebeğim :D
10 YorumlaParası olmasında bu kız acuna bakaın hahshsh tabiki parası olan evleniyor
10 Yorumlapara önemli bir etken olsada para her şeyi çözmüyor
15 Yorumla- +1 yıl
@27esmerim sen hiç mutluluktan ölen bir zengin duydun mu ya da şöyle bak dünyanın en mutlu olanlar çocuklar hiç paraları ya da zengin bir aileye sahip olmasalar bile mutlular para sadece mutluluğuna konfor katar bana zevk vermiyor para yokken kıymetli varken bişey ifade etmiyor bunu yokluk çekmiş biri olarakta sylüyorum
- +1 yıl
@27esmerim bizde herkes sıfırdan başlar hayata şu an her şeyim var para kazanana kadar zevkliydi şimdi sarmıyor ben biliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 ten çok büyük duruyor kadın, parası olan şeftalinin iyisini alır, parası olmayan şeftalinin kötüsünü alır.
10 Yorumlao kadar para var abi sen git bu cirkin karıyla evlen hiç mide yok ya da ben cidden zevksizim
10 YorumlaZenginin malı züğürdün çenesini yorar isim olmaz beni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yıl10.000.000 liralık yüzüğü bana verse bende evet derim 😂
20 Yorumla
+1 yılBunların ki evlilik mi ya allahısen
Bir Trakya atasözü der ki; paran varsa yancıkta mikin döner pıttıkta😆
00 YorumlaAman gerçek aşk yoksa bir işe yaramaz. Gercek aşk varsa yaş farkı hiçbir şey önemli olmaz.
01 Yorumla- Magazin konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılFakir yapınca sübyancı, Zengin yapınca Lolita derler.
10 Yorumla Herkesin ayağını yorganına göre uzatma şekli farklı
10 YorumlaKadın 34 gibi duruyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Zaten büyük gösterenler hep şanslı nedense
+1 yılÇok çirkin bir görüntü ömrü çok kısa
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi düşünüyorsun. Ama aşık olmuş acun
- Magazin konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılVay canına yüzüklerin efendisi olmuş 🤣
11 Yorumla
+1 yılbu kız 24 olamaz çok yaşlı duruyor
11 YorumlaYani acun ilicali için 10 milyon vurgusunu yapmak komik. adam için garibanın kuyumcudan aldığı yuzukten farkı yok fiyatın
00 Yorumla
+1 yılgene zenginin malı çenemizi yoruyor işte 😒
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılAcun resmen Şeyma'nın kopyasını bulmuş kesin kız hamile, Melisa'nın pabucu dama atıldı.
10 YorumlaYoksa niye sanal peşinde elizabet yapsın insanlar
12 Yorumla
+1 yılbi nafaka yiyici daha
acun gibi akıllı bir adam nasıl bu kadar mallık yapabiliyor21 Yorumla- +1 yıl
Valla bu soruyu bende bilmiyorum 😃
+1 yılİyiki ölüm var 😊
Geberince kimse çorap bile goturemiyor diğer tarafa00 Yorumla
+1 yılZenginsen her şey normal Bu toplum da iyice kokuştu artık Neye iğreneceğimi şaşırdım
00 YorumlaBunlar kızı yasındakilerle evlenince ask... Biz kendimizden 6 yaş kücüklere selam yazdıkmi amca oluyoruz..
00 YorumlaBu adam evlilikten de genç hatunlardan da doyamadı gitti. Yazık yaa.
00 Yorumla
+1 yılBenim şaşırdığım nokta bu kadar genç yaşta bir kızın kendini bu şekilde küçük düşürmesi.
00 YorumlaReis baba mı oluyor yine nedir bu yüzük fiyatı ya :)
00 YorumlaParası olan adam sende dahil her kadını tavlar
18 Yorumla- +1 yıl
paraya bakan kadın dolandırıcıdır ama niyeyse erkeklerde hep dolandırıcı seviyor
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM hepiniz dolandırıyormuşsunuz bizi o zaman ama bizde sizi elleyip öpünce sevişip seks yapınca mutlu oluyoruz para bitmez namus biter ama
- +1 yıl
ee kadın sizi çifte dolandırmış oluyor
- +1 yıl
sanki kadın zevk almıyor mu istemese yapmazdı bilimsel olarakta ilişkide en çok kadın zevk alıyor zaten dkfkfkfk
- +1 yıl
kendinizi böyle mi avutuyorsunuz cidden
- +1 yıl
sanki namus erkek için yok sonra para yiyiciler denk gelince ağlıyonuz hak ediyonuz demek ki
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM bilimsel olarak kadın daha fazla değil erkek daha fazla zevk alıyor boş konuşma namus sizde var bizde değil biz namussuz olmak istiyoruz namus edep ahlak kadına yakışır sadece
- +1 yıl
benim için namus kavramı yok o yüzden hava hoş ayrıca dediğin bilgi de yanlış git araştır
2 yaş küçükler bize abi diyor askıntı olmasın diye :)
10 Yorumla
+1 yılDeğişik bir zevki var Acun Bey ın, muhtemelen kadınlarda güzellik dışında şeyler arıyor
10 Yorumla
+1 yıl50 yasında parasız bırı evlenmek ıstese pedefoli olur
10 Yorumla
+1 yılPara mevzusu bir yana bunlar sevgili yapınca normal biz yapınca adımız sapığa çıkıyor adalet mi bu?
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne