Samimi konuşmak gerekirse karşı cinslerle sadece
Neler önerirsiniz? Yaş 24 öğrenciyim
Sanaldan tanışmak istemiyorum
Neler önerirsiniz? Yaş 24 öğrenciyim
Sanaldan tanışmak istemiyorum
Öğrenciysen arkadaş ortamlarına katıl oradan tanıştıkça etkileşim aldığın insanlar olur sosyal etkinliklere olabildiğince katıl daha sonrasında dışarıda kafede ya da başka bir yerde gördüğün ve bakıştığın insanlara ilk adım atabilirsin en kötü reddedilirsin denemekten zarar gelmez
Cevremdekı arkadaşlarım aşırı asosyal oldugunu fark ettim. Dışarıda bakan çok kız oluyor ama yaklasmıyorum. 10 kızdan 7 tanesi kezban bence. Ve bendede şans olmadıgını bildigimden o 7 sınden biri bana denk gelebilir
Eh deneyerek o 3 kızdan birine denk gelebilirsin başka arkadaş ortamınada katıl ekstra olarak iyi olur dışarı mevzusu içinde dediğim gibi şans işi tamamen denemekten zarar gelmez ne de olsa tanışıyorsunuz evlenmiyorsunuz
Bakalım artık. Ben biraz fazla takıyorum da bu işe. Yani kızda daha çok zekasına önem veriyorum. tanışmak ıstıyorumsa mesela terslemek yerıne normal konuşabilir herbir kız. Sonucta hemen gel ya sevgılı olak ya da evleenek demıyoruz. Belki çok iyi arkadaş olacağız illa ilişki yaşamak zorunda değiliz
Evet zaten zekayıa önem vermen iyi zaten biriyle tanışırken zekaya önem verdiğin için nasıl bir insan olduğunu az çok anlayabilirsin biraz kültürel açıdan zorlamak bile yeterli
Büyüdükçe yaşadıkça gördükçe insan olgunlaşıyor ne istediğini ne aradığını çok iyi idrak etmeye başlıyor. şu an tip ortalama olsa yeterli bana önemli olan davranış şekli, bırakmaması falan. O kadar fazla kriterim var ki kişilik düşünce bakımından
Aynı sorunları yaşıyorum ama illa kendi kafa yapına uygun insanları buluyorsun o anlamda olmasa bile o kişilerle arkadaş oldukça zaten kendi kafa yapına uygun çevrende genişliyor öyle biriyle tanışma ihtimalin yükseliyor
Sen çalışıyor musun yoksa okuyor musun? Hayatın nasıl gidiyor?
Üniversiteye hazırlanıyorum ben bu sene pek iyi gitmiyor hayat açıkçası
Ne gibi sorunların var ki? İstersen anlatabilirsin iki çift muhabbet edebiliriz
Bu arada kaç yaşındasın?
Ya benimkiler baya uzun hem akademik hem kendimle alakalı
7 liyim
97? 07?
Paosoaocpwld 07
Anladım😂
Evet 👍🏿
Cevap
0Cevap
Kurslara git üni kulüplerine katıl
Kursa sırf kızlarla tanısmak için niye gideyim
O zaman kızlarla tanışma yolu neden bulmaya çalışıyorsun çok mantıksız
Düzgün kendimi ifade etmedim sanırım. Sırf kızlarla tanısmak için böyle şey yapmaya gerek yok. Tanışmak doğal ve normal şeyler. Böyle çaba sarf etmek istemiyorum vaktim çok kıymetli
Ben kız mı dedim senin niyetin kız ki kıza çekiyosun sen yeni insan demişsin cinsiyet ayırmadan bende ona cevap verdim
Açıklamayı okudunuz mu?
Açıklamaya şu an baktım ana ekranda gezinirken direkt başlığa bakarak yorum yapmıştım
Anlıyorum. Hiç sorun yok
Ayrıca ne dicem kursa neden gidiyim demişsin de alelade kursa gitme sende gerçekten sevdiğin bir kursa git böylece ortak noktan olan insanlar denk gelir
şu an hayatımı bilmediginiz için böyle yorum yapıyorsunuzdur. Kursa gitmeye gerçekten vaktim yok : /
Otur dua et o zaman ne diyim ona da zaman ayırırsın belki hshshs
Shshjsjs 😅😅
Senin nasıl gidiyor hayatın
Sen napcan beni zamanın gitmesin hahsha
puba git
Nerden bilek