Artık yeni insanlar tanımak istiyorum?

Ailesi pandemide iflas etti ailenin en büyük erkek çocuğu olduğu için akrabalarının yanına yurt dışına inşaatta çalışmaya gönderildi eğitimi yarım kaldı kaçak ve çok zor yollarla aylar sürdü gitmesi. Birkaç kere yakalandı birkaç ay hapise düştü bu yuzden. Tırlarla ormanlardan yürüyerek bir şekilde vardı ama bu süreçten sonra birdaha eskisi gibi olmadı çok yıprandı piskolojisi değil bir ilişkiyi kaldırmak daha kendini kaldıracak durumda değildi zaten ve birdaha dönmemek üzere gitti bu yüzden

İlişkimiz bitti. Bir açıklama bile yapmadı bana. Varacağı yere varınca artık vardım dedi ve birdaha hiçbir mesajıma cevap vermedi.4 yıllık çok güzel bir ilişkimiz vardı yer yer iyisiyle kötüsüyle bazenleri kiskanirdi ufak tefek ama iyiydik yani. birlikte büyüdük denebilir. Ondan sonra bir süre bekledim bir süre de içimden gelmedi ama artık yıllar oldu artık atlatmak devam etmek istiyorum üniversite yıllarımın tadını çıkarmak istiyorum. Gençliğimi yaşamak gezmek tozmak eğlenmek mutlu olmak.. Ama tanıştığım kimse beni heyecanlandırmıyor bunalıyorum. Onu arıyorum sabredemiyorum bir insanı baştan tanımaya. Arkadaşlarımda bıktı artık Ömer aşağı Ömer yukarı dilime türkü olmuş söyleyip duruyorum vaz da geçmiyorum. Ama birdaha bizim birlikteliğimiz imkansiz bile bile devam ediyorum.

Artık yeni insanlar tanımak istiyorum?