Ben şu sıra kimseyle tanışmak istemiyorum. Çok yorucu geliyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hep aynı şeylere tekrar tekrar baştan başlamak hani defalarca sonunu gördüğün bir oyunu baştan oynamak gibi. Sıkıcı yorucu gereksiz.
Ben özellikle sanal ortam için durumu böyle görüyorum. İki gün sonra konuşmayı bıraksan unutacağın bir ismin nesini merak edersin ki? Sırf "Nerelisin, yaşın kaç, ismin ne" sorularına cevap vermemek için sanal ortamda kimseyle konuşmuyorum artık.
Yok kız kadın erkek fark etmiyor, bir ortamda tanıştığım herkes bir yerden sonra aynı, hani bir abimizin de dediği gibi sana "özel"olanı veren bendim oysa sende herkes gibiydin. Bu biraz bu hesap.
Şu sıralar öyle yeni biriyle tanışasım bile gelmiyor, tanışsam bile kadın erkek fark etmeksizin berhudar ol paşam diyip geçiyorum karşıya :D
Bende kadın erkek diye ayırmıyorum zaten. 😂
Kadın, Ben ayırıyorsun dedin mi? :D
Yeni insanlarla tanışmak istiyorum ama sanal değil
Hergün yeni bir insan yeni bir gün diyoruz bizde hjk
Haklısın. Tanıdıklarımın çok azını tanımadıklarımın hepsini sevdim..
Bazen evet bazen hayır. Sebebide insanların insana yüklediği dertler. Ben kimseyle dertleşmek istemiyorum mesela :)
Sürekli kendimi anlatma ya da tanıtma fikri bana yorucu geliyor. Özellikle sanal ortamda "Nerede yaşıyorsun, adın ne, yaşın kaç" soruları beni acayip yoruyor. O yüzden artık kimseyle konuşmuyorum.
O da var tabii... O kısımları çabuk geçilir birde karşıdaki insanın hayatına müdahale etme noktaları var :) bence birisine bağlı olmak aptallık. Karşıdaki kişi hemen kendisinde bu yetkiyi görüyor. Oysa ne güzel eğlenip gülüyorduk...
Doğru insanı bulmak meseledir belki de. Bilmiyorum. 😇
Bizde nerde o şanss :)
Bende de yok o şanstan. 😇
Hayatından memnun musun peki? :)
Düşünme hakkım var mı? Öyle bir anda cevap vermek istemiyorum bu soruya. 😂
Hahah tabii düşün :D pek iç açıcı gelmeyecek gibi cevabın :)
Hayır tanıdıklarım yetiyor
İnsanlardan b*ktan tiksinir gibi tiksindiğim için değil tanışmak aynı havayı solumak bile bana zor geliyor bazen
Dönem dönem oluyor bazen herkesle tanışasim geliyor bazen de kimseyi görmek dahi istemiyorum
Ben tanışmak istiyorum belki de keyifli bir geceye sebep olur
Maalesef öyle ya istiyorum ama Garipler
Hayır istemiyorum
Neden yorucu geliyor sadece sohbet olur
yeni insan tanimak istemiyorum yorucu geliyor
Belki yormayacak biri denk gelir?
Hem istiyorum hem istemiyorum
Tanışma süreçleri çok yorucu ya
Reel de evet
Reelde tanışılabilir evet ama sanal ortam çok yorucu. Bilemiyorum "Nerelisin, yaşın kaç, ismin ne" sorularına cevap vermek istemediğimden, yorucu geldiğinden konuşmuyorum artık kimseyle.
Direkt gidip kalabalık bir kafede tanışmak gerek sanalda ki kişi senin kurgun daha çok olmasını istediğin kişi.
Kafede tanışıyor mu insanlar? 😂
Sanaldan bulup gel diyeceksin işte gelirse bakarsın bı artık izdivac programı tadında 😄
Yok ya hiç benlik değil. 😇
Üstüne mı alındın dip not mu düştün 😄 sadece sohbet ediyoruz yanlış anlaşılmasın
Hayır ya neden üstüme alınayım? Ben sadece öyle bir şey istemezdim diyorum. Sen sorana kadar aklıma bile gelmedi üstüme alınmak. 😂
Bilmiyorum sempatik adamım şimdi etkilenirsin falan bu konuşma o amaçla yapılmadı demek istedim 😄
Bu arada şaka yapıyorum güzel sohbet oldu başka sorularda karşılaşmak üzere 👋🙂
Ahaha iyi ki uyardın daha dikkatli olurum. 😂
İstemeden üzmeyelim değil mi 😄
Tabi tabi😂
:))
İstemiyorum
Eğlenceli oluyo
Gereği yok
Aynı durumdayım
GereksiZ
Bazen
İstemiyorum