😧 Söz kesiminde, kahve fincanı içerisinde sıfır kilometre otomobil anahtarı. 😲 Nişandan önce 200 bin liralık bir yüzük. 😱 Düğünden önce 3+1 dayalı döşeli ev. 😳 30 adet Adana burması bilezik.
İyimiş Allah'tan bizim burada almıyor Bizim burdan almasi için Gelinin abisine tabanca Gelinin kız kardeşine yüzük Annesine yüzük ya da küpe Geline 6 bilezik 20 Gr Kapı kapasi 200 bin Çeyiz parası 3000 bin 1.5 metre 70 lik Halep kordon zincir Ucunda Atatürk Günlük set Tek taş ya da 5 taş yüzük Alyans Küpe A. z ev eşyası Düğün yemekli en az 400 kişilik Düğün salonu Pasta Kına kinada iki tane tam altın gelinin eline konulur Çalgıcı Gelin Arabası Kuaför gelin ablası yengesi kardeşleri Damadın annesi kardeşleri Gelinlik bindanlik Kına için salon Dış çekim Kameraman Gelin Arabası Nikah için ayrı bir mekan Çiçekçi organizasyon 3 de olacak Birde çerez var nikah şekeri hediyeler kına da aynı Düğünden sonra otel otelden Sonra kahvaltılık misafirler için gece takı takanlars hediyeler verilir bohça Öğlen kuzu dolması vs Sonra bal ayı Damat yedi ayvayı
goren de sanir ki gercekten kralice aliyor nufusuna ya, kadinlar evlenirken bunlarin olmasini ben cok sacma buluyorum sanki bir sey satin aliniyormus gibi bunlar ne bicim paralar yani. hediye olur mesela bi kolyedir bi yuzuktur falan ama rezillik su talepler. ben malzeme miyim ki giderken bu kadar sey alicam? neyseki hic bu tarz adetlerimiz yoktur, benim param da bana yeter ayrica kimsenin mal varligini somurmeye evlenmiyoruz sonucta. kocisimi yiyim parasi cebinde kalsin beraber catur cutur harcariz paralarimizi 😌
İnsanlar artık saçmalamaya başladılar. Ne yazık ki şimdi genç kızlarımız da kolay yoldan hayat istiyorlar. Çabalama bir meslek sahibi olma başarma olayı yok. Zengin bekar bulamadıklarında da evlilere yürüyorlar. Neden ev araba var hazır ne uğraşacaklar. Neyse bu konu da çok yazarım da yazmasam daha iyi.
Damat haklı Gelin çok şey isterse ya arkadaş bu bazı insanlar ne kadar düğün nişan meraklısı düğün nişan masraf sırf eğlence için insan kendini masrafa girer mi paran çoksa yaparsin fakirsen israf olur
Su pirlanta yuzuklere deli deli para veriyolar bence koca bi sacmalik... aldiktan sonra onun bi değeri kalmaz ki satmaya kalksan bi ise yaramaz yani bence israf, burma bilezik de sacma... o parayla duz altin al... ev ve araba zaten olmasi lazim
Evlenmeden önce bir baksaymış vajinasında akrep zehiri mi varmış diye. Çünkü bir akrep zehiri milyon dolar ediyor. Kendini satılık olarak gören kimseye saygı göstermem oh iyi yapmış adam.
Damat iyi yapmış, böyle bir listeyi kimse kabul etmez. Allah’ın emri peygamber efendimizin kavliyle başlayıp sonra böyle saçmalıklar yapmaları acaba ne kadar mantıklı
Allah gozu ac insanlardan uzak eylesin Helal olsun damada dolandirilmaktan kurtulmuş adamin durumu olsa zaten yapar nişanlısına bu talepler ne zaten boyle bir ailenin kizindan ne olur ki🙄
Sülale ve ailelerin her halta burnunu sokması karışması olabilir. Çiftlerinde aile olduğunu idrak edemeyip ben annem benim babam diyip orta yolu bulmamaları olabilir
Bu kayserili kızlar kendini ne sanio İngiltere'nin prensesi falan mı babasının evnde açlıktan nefesi kokuyor evlenecg adamdan istedg talebe bak 😄😄 altın varaklı @ma sahip sanrm başka türlü açıklaması olamaz 😄
İyimiş Allah'tan bizim burada almıyor Bizim burdan almasi için Gelinin abisine tabanca Gelinin kız kardeşine yüzük Annesine yüzük ya da küpe Geline 6 bilezik 20 Gr Kapı kapasi 200 bin Çeyiz parası 3000 bin 1.5 metre 70 lik Halep kordon zincir Ucunda Atatürk Günlük set Tek taş ya da 5 taş yüzük Alyans Küpe Altın kemer ve gümüş kemer A. z ev eşyası Düğün yemekli en az 400 kişilik Düğün salonu Pasta Kına kinada iki tane tam altın gelinin eline konulur Çalgıcı Gelin Arabası Kuaför gelin ablası yengesi kardeşleri Damadın annesi kardeşleri Gelinlik bindanlik Kına için salon Dış çekim Kameraman Gelin Arabası Nikah için ayrı bir mekan Çiçekçi organizasyon 3 de olacak Birde çerez var nikah şekeri hediyeler kına da aynı Düğünden sonra otel otelden Sonra kahvaltılık misafirler için gece takı takanlars hediyeler verilir bohça Öğlen kuzu dolması vs Sonra bal ayı Damat yedi ayvayı
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kayseri'de bir damat adayı, gelin tarafının taleplerini duyduktan sonra nişanı attı! Evlilikten soğuma sebebiniz nedir?