Evleneceği kişiye ısınamamak?

Arkadaşlar ben bundan 2 3 ay önce biriyle görüştüm ilk görüşmede hiç ısınamadım konuşmak dahi istemedim bir an önce gitmek istedim ordan sonra aılem ilk görüşmede bişey anlamazsın ikinci defa görüş dediler görüştüm ama her gördüğümde içim ısınmıyodu yüzüne bakmak istemiyordum ama çocuk o kadar iyiydi ki bir insan ancak o kadar iyi olabilir ama bende duygu adına hiçbişey yoktu eve geldiğimde oturup ağlıyordum daha iyisi gelmez diye de kabul etmek istiyordum yani ne evet ne hayır diyebiliyordum en sonunda söz nişan bişey olmadan daha aileler tanışmadan bitirme kararı aldım ama bazen çok kötü hissediyorum acaba devam etsemiydim diye bazen kafam çok karışıyor zaten bu saatten sonra bişey degişmez ama ben geçmişe çok takılıyorum böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda

Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu görüşme tam 3 ay sürdü arkadaşlar mesajlaşırken bazen hoşuma gidiyordu ama yüzyüze görüştüğümde çöküyodum resmen görmek dahi istemiyordum sürekli diyordum ki inşallah bu sefer bişey olur da bişey hissederim ama yan yana geldiğimizde pişmanlık duyuyordum
Evleneceği kişiye ısınamamak?