Evlenmek istediğiniz birinin (lan) üslubundan dolayı soğur muydunuz?

1 hafta flan oldu konuşalı kendisi kitaplar dolusu hayata dokunan yazılar yazıyor sosyal medyada hesabı var. sadece yazıyor kimseyi eklemez. Neyse dün 4 saat civarı telefonda konuştuk. Ondan Kadirin bir günü nasil geçer herseyi ile anlatır mısın dedim. sabah kaçta kalktığında itibaren.24 saatini anlattı. Sonra geçmişini en saf hali ile anlatmasını istedim. geçmişte yaşadığı hayatını ailesinin şiddet uygulamasını. Namaza nasıl başladığını herseyi ile anlatıyordu. Evlenmek için kaç para biriktirdiğini nekadar uğraştığını. Cebindeki paraya kadar. ama geçmişi anlatırken. Böyle bazen kendi kendine konuşurken (lan ben bu işi nasıl yapacağım) içinden söylediği oluyordu. Yani normalde küfür flan eden birisi değil ama içinden bile o (lan) ifadesini kullandigi için. Soğuduğumu söyledim, çok üzüldü. Ne yani sana doğruları anlattım iki yüzlü olmadığım için mi ayrılıyorsun. Ve sadece kendimi sana anlatırken içimden (lan) kelimesine mi takıldın dedi. Ben ona ayrılacağımı demedim ama o anladı. dedi ki , iki yüzlü olsam doğruları gizlesem severdin değil mi? Size yalan birisi lazım diyip konuyu uzatmadı ki
Evlenmek istediğiniz birinin (lan) üslubundan dolayı soğur muydunuz?