Sizi deli gibi seven biriyle sırf çok sevdiği için sevgili olur muydunuz?

1.5senedir peşimden koşan biri var onunla çok iyi dost olduk sırlarımızı paylaştık benim için yapmadığı iyilik kalmadı bende her ne kadar sevgi beslemesemde iyiliklerini karşılıksız bırakmamak ve üzülmemesi adına ona elimden geldiğince iyi davranmaya çalıştım yanında oldum bana sürekli temas ediyor istemediğimi dokunma dememe ragmen yani el kol teması istemsiz yapıyor öyle söyledi ama ben rahatsız oluyorum sonuçta ona karşı nir duygum yok böyle davranması beni çileye soktu çoğu kez herşeyi yaşadık onunla ama ben ona asla umut bekleme ben seni sevmiyorım dedim açık açık hatta sevgili yaptıgımda ona söyledim bizi beraber gördü ona rağmen yine yanımda oldu takmadı sevgili olmamı neyse ayrıldık zaten o çocukla sonra ama konu şu bu beni seven kişi artık arkadaşlığı geçtim sürekli hayatıma karışıyor kötü bir niyeti olmadığını bilmeme ragmen onu o kadar uyardım ama beyni basmıyor sürekli bana sevmediği bir insandan bahsettiğimde (erkek olarak ) onunla gezmeyeceksin bunu yapmayacaksın etmeyeceksin yazıyor hayat benim hayatım diyorum sokarım hayatına tarzı cümleler kuruyor bende en son dayanamadım onu her yerden engelledim ve bu ilk engelleyişim değil onun bana 15 bin tl bırcu var bir türlü de ödemiyor hep ödeyecem diyor bir bakıma mecburi muhabbet kuruyorum bu aralar sıklıkla ama bıktım artık kavgalardan hayatıma karışılıp kıskanmasından sevgilim değil annem babam değil ben onlara bile izin vermiyorım gelmiş bana emir veriyor üstelik kaç defa bu konu yüzünden tartıştık valla ne yapacagımı şaşırdım allah var bana annemden babamdan çok ilgi sevgi verdi halada vermeye devam ediyor ama kötülüğü de dokundu tabi ama ben sevmiyorum karakterimiz uymuyor hoşlandığım bir tip karakter değil ona bunu en başından söyledim yeter artık ya burama kadar geldi aramızdaki bağ tamamen kopmadı hiçbir zaman ama haftanın 5 günü tartışıyoruz ve ben çok strese sıkıntıya giriyorum bu çocuk yuzunden iyi oldugu kadar beni strese sıkıntıyada sokuyor akıl verin yoksa kafayı yiyecem

Sizi deli gibi seven biriyle sırf çok sevdiği için sevgili olur muydunuz?